Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja teściowa, z którą ja nie utrzymuję kontaktu do męża wyskoczyła z tekstem ze może lepiej nie usuwać! !!!!! Ja pier..... w życiu by mi do głowy nie przyszło, ale dala do zrozumienia że zachowujemy się jak patologia i na 500 liczymy....
Basik83 lubi tę wiadomość
-
Witaj cabank..
Teksty ze na 500 + czlowiek liczy juz tez przerabialismy nie robi to juz na mnie wrazenia heheh.
Pixi tesciowa sie nie przejmuj.
Ja po wizycie tetno mlodego ok szyjka zamknieta ...4.12. Usg 3 trymestru wiec zobaczymy czy wsio ok..
Pozatym w grudniu znowu szpital...eh..mam nadzieje ze juz mnie tam do konca nie zostawia hehhe.Cabank84, PixiDixi lubią tę wiadomość
-
Witaj Cabank
Basieńko no mam nadzieje,ze nie zostawia Cie do konca....
No a te teksty o 500 +to ignoruje bo kazdy srednio rozgarniety wie,ze na dziecko wiecej sie wydaje a poza tym nie wydaje mi sie by panstwo placilo przez nastepnych kilkanascie lat ,sle tez mam nadzieje,ze taki program nie zniknie bo osobiscie widze same plusy.
Tesciowa jest ok,ale faktycznie czadami ma takie nieprzemyslane teksty.Basik83 lubi tę wiadomość
-
Basiu,imprezka urodzinowa mojej corki udala sie. Jest szczesliwa. Dostala od nas maszyne do szycia dziecieca ,polecam firme Klain ,porzadna niemiecka,piżamke,kulkę do kąpieli,słodycze. Od mojej mamy bluze i slodycze a od tesciowej kase i slodycze.
Basik83 lubi tę wiadomość
-
e no to imprezka na wypasie
ja tez mam nadzieje ze nie zostawia nas do konca ..bo w grudniu swieta i urodziny Zuzi
dzis moja córeczka czytała na mszy czytanie przy wszystkich na ambonie taka duma mnie rozpierala ze ja cie krece az tryskala ode mnie dwie starsze Panie az powiedzialy ale ta malutka slicznie czyta ...faktem jest ze Zuzienka slicznie plynnie przeczytałą i z piekna intonacja ...szkoda ze nie moglam jej nagrac ksiadz pochwalil i dostala dwie 6stki za czytanie i modlitwePixiDixi lubi tę wiadomość
-
PixiDixi nie martw się teściową,choć wiem że nie łatwo, u nas o dziwo teściowa nie zareagowała źle, ale co niektórzy znajomi choć większa połowa to jeszcze nie wie, ale wiem że będą negatywne komentarze. Nie ma co się martwić
Basik83, PixiDixi lubią tę wiadomość
"Troszkę Nas Jest.." -
Basiu gratuluje takiej corci !Dumna mamusia! . Moja Kasia w miare dobrze czyta,ale chyba nie jest tak odwazna jak Twoja Zuzia.
Tinnera i Basia macie racje,to my wychowujemy i to nasze szczescie i sprawa.
Wiecie co juz stresuje sie poniedzialkowa wizyta ,jeju jaki to stres....
A i jeszcze tak Basiu niby czas sie dluzy a faktycznie pedzi u mnie leci 7 tc a ja pamietam jak niedawno myslalam obym zaszla obym zaszla. -
Niestety w ostatniej ciąży miałam szew zakładany, teraz lekarz mówił że będzie powtorka, a ja juz bym nie chciała
CC miałam jedną i to byla tragedia po dla mnie, ale na szczescie kazda kobieta inaczej, ja po CC urodzilam mojego klocka 4690 i 62 cm ale oczywiscie nie neguje cc bo to kazdej z osobna decyzja i czasem zycie inaczej pisze scenariusze
"Troszkę Nas Jest.."