Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
TrzeciMotylek wrote:KacperekiOliwka u mnie tez trzecia ciąża i dwa cc. Boję się trzeciego.
Jak myślicie czy przeskok i ogarnięcie rzeczywistości z trójką dzieci jest tak trudny jak ze zmiany matki jedynaka na matkę dwoch dzieci?
Tak jak pisała Magduśka, że to zależy od kobiety, jak się mój syn urodził to jego siostry miały 3 i 2 lata.Wiadomo , więcej obowiązków...ale wszystko jest do ogarnięcia... -
nick nieaktualnysara9555 wrote:Ja też mam trzecią ciążę- z konfliktem serologicznym po niepodaniu immunoglobuliny. Dzisiaj idę na konsultację do szpitala, a jutro na drugie prenatalne i nie mogę się doczekać określenia płci. Przeczuwam dziewczynkę- Maję. Dzisiaj dzień ojca to mogliby się określić Ale nie wiem jak ta wizyta ma wyglądać, bo nigdy nie byłam tak "z zewnątrz". Termin na listopad. Napewno rozwiązanie będzie przez CC. Przeszłam jeden poród naturalny i jeden CC i zdecydowanie wolałabym naturalny..
-
hej, o ja jak fajnie ze jest taki watek! Miło się Was czytało
To moja czwarta ciąża, ale piąte dziecię o ile jeszcze nie okaże się ciążą bliźniaczą Na nas też patrzą jak na ufo, a jak będzie widać ciążę, oj będą komentować, ale mam to w nosie, jestem prze szczęśliwa i oby dzieci tylko zdrowe byłyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2017, 21:22
"Troszkę Nas Jest.." -
mimo ze ogolnie na belly i ovu juz troche jestem to pierwszy raz trafiłam na ten wątek
witam się
jestem w 29 tc w brzusiu mieszka synek waga z przed ponad tygodnia 1225 g
w domku mam już dwie prawie dorosłe dziewczyny lat 11 i pol i 9
dwie cc za mną i 3 mnie czeka
pIXI dIXI A jak u cb ciązuniaPixiDixi lubi tę wiadomość
-
latwiej mi bedzie czego mi brakuje wiec kombinezonika(w trakcie zalatwiania) łóżeczka ,pieluch tetrowych flanelowych,paru kaftanikow z dl.rekawem i bodziakow z dl.i jakiś rożek tak to wszystko juz z ciuszków bym miała no i w kosmetyki musze sie zaopatrzyć...
no i dla mnie w koszule jakis stanik laktator podklady i kosmetyki
a tak to szlag mi trafil pralke i z praniem wyprawkowych ciuchów jestem w czarnej D...
a co sie działo na lipcówkach ?. -
To troche jeszcze przed Toba....,ale wierze,ze uda Ci sie to i tak szybciej ogarnąć niz w tej chwili myslisz....
Na lipcowkach tak kwadratowo wyszlo...Melbusia zalozyla watek ,ale jedna z dziewczyn troche samozwanczo podjela sie zorganizowania pierwszej strony bez uzgodnienia z zalozycielja i Melbusie to troche dotknęło ,ale tez nie upierala sie co do swoich "praw" i suma summarum jest takjakby ,ze Melbusia nie jest zalozycielem bo na wniosek tej chetnej do pierwszej strony dziewczyny pokasowaly swoje wpisy by ochotniczka zalozyla ta stronke a Melbusia zniknela....