X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
Odpowiedz

Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)

Oceń ten wątek:
  • Ripley84 Przyjaciółka

Wysłany: 12 lipca 2017, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TrzeciMotylek wrote:
    KacperekiOliwka u mnie tez trzecia ciąża i dwa cc. Boję się trzeciego.
    Jak myślicie czy przeskok i ogarnięcie rzeczywistości z trójką dzieci jest tak trudny jak ze zmiany matki jedynaka na matkę dwoch dzieci? :)

Tak jak pisała Magduśka, że to zależy od kobiety, jak się mój syn urodził to jego siostry miały 3 i 2 lata.Wiadomo , więcej obowiązków...ale wszystko jest do ogarnięcia...

2b2kvfxmcfdspdwb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2017, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara9555 wrote:
    Ja też mam trzecią ciążę- z konfliktem serologicznym po niepodaniu immunoglobuliny. Dzisiaj idę na konsultację do szpitala, a jutro na drugie prenatalne i nie mogę się doczekać określenia płci. Przeczuwam dziewczynkę- Maję. Dzisiaj dzień ojca to mogliby się określić :D Ale nie wiem jak ta wizyta ma wyglądać, bo nigdy nie byłam tak "z zewnątrz". Termin na listopad. Napewno rozwiązanie będzie przez CC. Przeszłam jeden poród naturalny i jeden CC i zdecydowanie wolałabym naturalny..
    To walcz! Ja sn, cc i teraz sn najwspanialszy ze wszystkich :) Wszyscy, nawet na porodowce wciskali cc, ale się nie dałam ;)

• KasiaZ Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2017, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja się pochwalę zdjęciem po wczorajszej wizycie
    ff34cedd8c3cb8b3.jpg

Mały ma 473g i wszystko ok :)

Ripley84 lubi tę wiadomość

• Elizap Nowa

Wysłany: 11 sierpnia 2017, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    To i ja dołączam się - to moja 4 ciąża, mam 2 dorosłe córki, jedna 9 lat i teraz czwarta w drodze:)

[gannkrnt3ia96h35.png
  • Tinnera Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2017, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, o ja jak fajnie ze jest taki watek! Miło się Was czytało :-)
    To moja czwarta ciąża, ale piąte dziecię :-) o ile jeszcze nie okaże się ciążą bliźniaczą ;) Na nas też patrzą jak na ufo, a jak będzie widać ciążę, oj będą komentować, ale mam to w nosie, jestem prze szczęśliwa i oby dzieci tylko zdrowe były :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2017, 21:22

"Troszkę Nas Jest.."
  • Adix2308 Nowa

Wysłany: 15 listopada 2017, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.Ja też jestem tu nową.Czy jest tu jakaś mamusia po trzech cc?

Adix2308
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2017, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :) to i ja do Was dołączę :)
    Czesc Tinnerka !
    Adix u mnie bedzie 3 cc.
    W domku 3 dziewuszki i spodziewam sie bliźniaków.

Basik83, aria40 lubią tę wiadomość

• Basik83 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2017, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimo ze ogolnie na belly i ovu juz troche jestem to pierwszy raz trafiłam na ten wątek

witam się

jestem w 29 tc w brzusiu mieszka synek waga z przed ponad tygodnia 1225 g <3

w domku mam już dwie prawie dorosłe dziewczyny lat 11 i pol i 9 :)

dwie cc za mną i 3 mnie czeka

pIXI dIXI A jak u cb ciązunia :)

PixiDixi lubi tę wiadomość

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2017, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Basiu !
    Lezaco ,ale dobrze jest!
    Waga Twojego synka piękna.

Cos sie stalo z avkami? Nie ma avkow.....:(

Basik83 lubi tę wiadomość

• Basik83 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2017, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coś popsuli na belly miejmy nadzieje że wrócą :)

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2017, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe byl taki czas,ze przez wiele godzin majstrowali na forum i nie mozna bylo pisac a teraz cos im nawalilo...

• Basik83 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2017, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e tam avki ważne żeby działało :)

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2017, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinera a co z Melbusią bo chyba jakos kumplujecie sie?,zniknela z lipcowego forum.Swoja droga w nieprzyjemnych okolicznosciach troche jak dla mnie....

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2017, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik masz swieta racje hehe.

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2017, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik u Ciebie to 29 tc to juz kompletujesz wszystko dla malutkiegio?. Ja to na sam koniec zawsze wszystko zostawialam a pozniej zloscilam sie sama na siebie:)

• Basik83 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2017, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    latwiej mi bedzie czego mi brakuje wiec kombinezonika(w trakcie zalatwiania) łóżeczka ,pieluch tetrowych flanelowych,paru kaftanikow z dl.rekawem i bodziakow z dl.i jakiś rożek tak to wszystko juz z ciuszków bym miała no i w kosmetyki musze sie zaopatrzyć...

no i dla mnie w koszule jakis stanik laktator podklady i kosmetyki :)

a tak to szlag mi trafil pralke i z praniem wyprawkowych ciuchów jestem w czarnej D...

a co sie działo na lipcówkach ?.

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2017, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To troche jeszcze przed Toba....,ale wierze,ze uda Ci sie to i tak szybciej ogarnąć niz w tej chwili myslisz....

Na lipcowkach tak kwadratowo wyszlo...Melbusia zalozyla watek ,ale jedna z dziewczyn troche samozwanczo podjela sie zorganizowania pierwszej strony bez uzgodnienia z zalozycielja i Melbusie to troche dotknęło ,ale tez nie upierala sie co do swoich "praw" i suma summarum jest takjakby ,ze Melbusia nie jest zalozycielem bo na wniosek tej chetnej do pierwszej strony dziewczyny pokasowaly swoje wpisy by ochotniczka zalozyla ta stronke a Melbusia zniknela....

• Basik83 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2017, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to nie fajnie ...ale roznie moze byc na forach mam nadzieje ze tutaj zadnych dziwnych akcji nie bedzie

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2017, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojne tu dziewczyny raczej nie hihi :)

Basik83 lubi tę wiadomość

• Basik83 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2017, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i super..

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
‹‹ 11 12 13 14 15 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ