Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas zazdrość jest. Najbardziej o ręce i cyca. Jak ma gorszy dzień to jest krzyk. Do tego ma porywaczy charakter. Między starszymi nie było zazdrości. Natomiast teraz najstarsza 8latka czasem śmęci że mamy mniej czasu dla niej. Byle do wiosny.
-
Pixidixi ja robię z podsmażone czosnku na bulionie rosołowym, z ziemniakami i serkiem topiony
Kurczę u nas zazdrość jest i myślałam że minie ale nie. Nadal jest. Ale widzę że jest progresPixiDixi lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Tinnera wrote:Dziewczyny a jak z waga u waszych dzieci przy porodzie? Bo ja ost poród 4690kg i tak Trochę boję się teraz
Jest tendencja wzrostowa z kazda ciaza tak pisza ....Ja bede przez cc moje 3 takze nie mysle o wadze,ale Ty masz powod do niepokoju bo mega dorodne maluchy wydalas na swiat
U mnie bylo 3450 ,3850 i 3900 . -
PixiDixi wrote:O kurcze Tinnera jak Ty dalas rade?
Jest tendencja wzrostowa z kazda ciaza tak pisza ....Ja bede przez cc moje 3 takze nie mysle o wadze,ale Ty masz powod do niepokoju bo mega dorodne maluchy wydalas na swiat
U mnie bylo 3450 ,3850 i 3900 .
"Troszkę Nas Jest.." -
polkosia wrote:Hej, dziewczyny Mam nadzieję, że u nas będzie też pozytywnie i będę mamą trójki Jutro idę na drugą betę.
Tinera no niezle sie spisalas wydajac na swiat i to w sn takiego klocuszka.Tinnera lubi tę wiadomość
-
U nas waga zależna od genów. Dzieci podobne do męża większe. I tak po kole: 2920, 3750, 3020, 3770. Nie wiem czy to prawda ale jak łyka się witaminy to dzieci większe. Ja nie łykałam. Brat owa urodziła dwoje sn z waga kg bez problemów. Mnie kiedys lekarz powiedział że lepiej urodzi dziecko 3700 niż 2500.
PixiDixi lubi tę wiadomość