Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
PixiDixi wrote:Czesc wszystkim Dziewczynom Jakos ucichlo nam tutaj....Basia wracaj i przepedz gorsze nastroje . Ja sie tez staram nie dac gorszym humorom.
Dzisiaj ksiadz bedzie u nas na koledzie. Dzieci sie w koncu ruszyly i ogarniaja swoje pierdolniczki hihi. -
Witaj Rene..
Hej dziewczyny.
A ogolnie jakos tez zimowa deprecha chyba.
Wczoraj moje dziewczyny dostaly medaliki mariankowe.do tego codziennie na roraty.
Dzis bylysmy w kinie na bajce Pierwsza Gwiazdka co reklamuja w tv.a ja sie na koniec poryczalam jak Jezusik sie urodzil ah te hormony.A tak to taka do posmiania sie hehe.PixiDixi lubi tę wiadomość
-
Basik83 wrote:Witaj Rene..
Hej dziewczyny.
A ogolnie jakos tez zimowa deprecha chyba.
Wczoraj moje dziewczyny dostaly medaliki mariankowe.do tego codziennie na roraty.
Dzis bylysmy w kinie na bajce Pierwsza Gwiazdka co reklamuja w tv.a ja sie na koniec poryczalam jak Jezusik sie urodzil ah te hormony.A tak to taka do posmiania sie hehe.
Chyba widze,ze wszytstkie mamy gorsze dni ....
Ksiadz byl ,troche pogadal,ze za malo nas w kosciele na co ,ze ja leze ,ale maz w niedziel dzieci bierze a i wczoraj byl a tu zonk bo ksiafz a na roratach byl a ja ,ze nie bo do pracy wychodzi o 5.30 i tak pogadalismy sobie.
Srednia corka na flecie piekna kolede zagrala "Gdy sliczna panna" i sie zaczelo....bo moim corkom czasami "odbija"zaczely sie licytowac ,ktora co umie lepiej od drugiej i proboszcz mial juz chyba nas dosyc bo szybciutko po ich potyczkach poszrdl a mina mowila wszystko....ach te moje dziewczyny.... -
Rene wrote:o to szybko u was będzie u mnie pewnie przyjdzie po nowym roku
-
A to ja tez lenia mialam w pierwszym trymestrze strasznego totalny brak sil.Ale potem przyszedl magiczny drugi i jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki.a teraz w 3 pomalu znowu brak hehehe.
Pixi to niezle z twoimi dziewczynami hrheheh.
Rene znasz juz plec maluszka ktorego masz w brzusiu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2017, 14:08