Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa u nas powolutku ,co trochę to kto inny choruje,teraz Patryk ale to takie zwykłe infekcje ,pełno tego teraz . Wiecie co niezwykle jest co dzieci są w stanie wymyślić żeby nie mieć lekcji ,mój Paweł przyszedł wczoraj ze szkoły i mówi że ma przynieść picie do szkoły bo mają imprezę i każdy coś przynosi ,pytam co to za okazja a on mi mówi że setną lekcja polskiego. Nauczyciele narzekają że obcięli im godziny ,że nie mają jak się z programem wyrobic a tu jak nie wycieczki to setne obchody pierwszej lekcji. Niedługo ferie u nas ,znowu będzie wesoło.
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypawojoszka wrote:Szczęśliwa u nas powolutku ,co trochę to kto inny choruje,teraz Patryk ale to takie zwykłe infekcje ,pełno tego teraz . Wiecie co niezwykle jest co dzieci są w stanie wymyślić żeby nie mieć lekcji ,mój Paweł przyszedł wczoraj ze szkoły i mówi że ma przynieść picie do szkoły bo mają imprezę i każdy coś przynosi ,pytam co to za okazja a on mi mówi że setną lekcja polskiego. Nauczyciele narzekają że obcięli im godziny ,że nie mają jak się z programem wyrobic a tu jak nie wycieczki to setne obchody pierwszej lekcji. Niedługo ferie u nas ,znowu będzie wesoło.
Co oni nie wymyślą ja ostatnio przez pół miasta z mężem jeździliśmy i szukaliśmy sklepu z włóczkami 🤦 robiły jakieś lalki z drewnianych łyżek . Podziwiam Cię kochana 7 dzieci na raz na głowie ha z moją 5 ledwo co wytrzymuję 😁. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA u nas w przedszkolu najmlodsza ma występ na dzień dziadka i babci core mam ubrać w stylu prl..
A na temat szkoły to temat rzeka. Lekcje wypadają, bo próba, wf odpada, bo próba na sali, teatry, kina, warsztaty itd wszystko super no ale tu lekcja wypadnie tam lekcja wypadnie i z programem są do tyłu i pierdylion zadań do domu (mówię o starszym, bo młodsza robi zadania domowe na przerwie zanim wróci do domu😅)..Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2020, 14:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatalia05 wrote:Akademia handlowa management ☺️
J nas pieknie dzis sloneczko 18 stopni 😀
U mnie dziś 12 i uwaga zakwitły u mnie w ogródku przebiśniegi 😱, pogoda zwariowała .
Byłam wczoraj na rehabilitacji i w kolejnym tygodniu znów masaże które nic nie dają i ćwiczenia niestety nie na żadnej poprawy a plecy nadal mnie bolą może po tych ćwiczeniach będzie lepiej 😊._Stay lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Stay zazdroszczę ja mam babski wieczór w piątek. Kurcze gdzie te czasy kiedy na piwko szło się na spontanie. A teraz pełna mobilizacja. Spotykamy się w 4 od czasów liceum,tyle że teraz mężate dzieciate,zawsze coś komuś wypadnie,więc ustalamy terminy z wyprzedzeniem,żeby każda sobie zapisała,zaplanowała itd 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2020, 21:57
Szczęśliwa Mamusia, Aga9090, _Stay lubią tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKark musicie sami zdecydować co będzie najlepsze.
Moj eMek pewnie by kupił takie co mu się podoba, bo jemu różnicy nie robi 5 zł więcej za litr😂
Honda silnik 2.0 benzyna pali w mieście około 10 l, w trasie 8l,a Espace silnik też 2.0 benzyna i pali w mieście z 11, a w trasie 9-10Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2020, 11:58
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Ale to nie na być takie auto do codziennych regularnych tras,typu codzienny dojazd do pracy 50 km dziennie? Ja myślę,że jeśli Wam siedzi w głowie to Was to będzie męczyło. Jeśli jest okazja i cena nie jest przesądzona to chyba bym brała lepiej żałować że się zrobiło niż że się nie spróbowałoWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
nick nieaktualnyMelisa po pierwsze super, że zdrowy chłopczyk.
A po drugie przecież to nie koncert życzeń! Mogła się ugryźć w język, a nie głupoty gadać 😡
U mnie nie było takich sytuacji, za to teściowa lubi porównywać dzieci, a to robiło tak samo, a on wygląda jak eMek (choć do mnie podobny gdy bylam w tym samym wieku🤷♀️)Szczęśliwa Mamusia, melisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Stay jak czujecie i chcecie następne maleństwo, to czas zacząć działać 😁 Chyba, że nie jesteś przekonana do tego co powiedział ten gin, to zawsze można zaciągnąć opinii jeszcze innego gina.
melisa, _Stay, Aga9090, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Melisa gratuluje zdrowego synka 😊 niestety nie jednen raz słyszałam takie teksty. A wiesz wg większości ludzi to powinno być pierwszy syn i później córka. I dziękujemy koniec prokreacji. Inne opcje trzeba komentować 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2020, 13:12
melisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny