X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
Odpowiedz

Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)

Oceń ten wątek:
  • Jagodzianka19 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2020, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa u nas od prawie 2 tyg nie można nigdzie kupić mydeł i żeli antybakteryjnych. Ale przynajmniej można inne artykuły teraz dostać typu ryż czy makaron. Bo przez kilka dni pusto w sklepach było.

p19ue6hhr78s4yrb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2020, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Dobrego tygodnia.
    Co do wirusa to u nas niby nie ma ale w ubiehlym tyg.wywiezli ze szpitala 2 pacjentow z podejrzeniem...a u nas b.duzo mieszkancow pracuje w Niemczech...tez sklepy zaczynaja swiecic pustkami..
    Niecierpliwa ale super tort :)

Zielona koniczyna, Jagodzianka19 lubią tę wiadomość

• Laurka Autorytet

Wysłany: 9 marca 2020, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smieszy mnie ten zel antyBAKTERYJNY w walce przeciwko wirusowi 😂

Ale ogolnie nie jest do smiechu, bo w Nowym Jorku liczba przypadkow podwaja sie w ciagu nocy. Ludzie podrozuja i przemieszczaja sie caly czas, wiec czegos takiego nie da sie zatrzymac.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2020, 12:42

inessa, Zielona koniczyna lubią tę wiadomość

08.02.2015 Luna
    28.07.2017 Gaja
    21.09.2019 Enya

Wysłany: 9 marca 2020, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa jak się czujesz? Mdłości męczą?

p19ue6hhr78s4yrb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2020, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagodzianko mecza mdlosci a najgorzej po poludniu i do pozna w nocy blee do tego mam problem ze snem a potem chodze jak zombie. No i boje sie tej wizyty co sie okaze na niej...
    A tak trzeba zyc hyhy i pracowac bo dzieci odpoczynku za duzo nie pozwalaja miec hyhy

• Zielona koniczyna Autorytet

Wysłany: 9 marca 2020, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Jagodzianko mecza mdlosci a najgorzej po poludniu i do pozna w nocy blee do tego mam problem ze snem a potem chodze jak zombie. No i boje sie tej wizyty co sie okaze na niej...
    A tak trzeba zyc hyhy i pracowac bo dzieci odpoczynku za duzo nie pozwalaja miec hyhy

Współczuję mdłości sama je miałam także ten , ja jak chodziłam na wizyty to zawsze serce w gardle miałam 😊.
    Będzie kochana wszystko dobrze💪✊✊✊✊❤️, aby do II trymestru a potem zleci do 38 tc moja siostra co dopiero była na początku i już u nich prawie 34 tc się zbliża 😁.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2020, 13:07

inessa lubi tę wiadomość

Mama 5 dzieci 🧒👩‍🦱👩‍🦱👩‍🦱🧒
    04.06.2016.r 9 tc [*] Aniołek 😇💔 Pamiętamy 💔
    Ślub cywilny 28.09.2013r ❤️❤️
    Ślub kościelny 💒 26.11.2017r
    Na ovufriend i bbf od 2016 r.
    " Jeszcze będzie pięknie , mimo wszystko.
    Tylko załóż wygodne buty , bo masz do przejścia całe życie ".
    Jan Paweł II
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 9 marca 2020, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mieszkamy 30 km około od Raciborza a tam leczą tych chorych z Rybnika ,bodajże 5 osób i u nas nie ma paniki ,przedszkole i szkoły funkcjonują normalnie,w kościele też bez zmian. Zresztą dla naszych dzieciaków uścisk ręki to wybitnie ważna część Mszy mało co przez ławki nie przeskakują żeby dosięgnąć do wszystkich ,reszta ludzi już dawno skończy z tym znakiem pokoju a oni jeszcze ,nie widzę tego żeby ktoś im zabronił bo wirus.

Zielona koniczyna lubi tę wiadomość

cf409fc7e7.png

Wysłany: 10 marca 2020, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pawojoszka wrote:
    My mieszkamy 30 km około od Raciborza a tam leczą tych chorych z Rybnika ,bodajże 5 osób i u nas nie ma paniki ,przedszkole i szkoły funkcjonują normalnie,w kościele też bez zmian. Zresztą dla naszych dzieciaków uścisk ręki to wybitnie ważna część Mszy mało co przez ławki nie przeskakują żeby dosięgnąć do wszystkich ,reszta ludzi już dawno skończy z tym znakiem pokoju a oni jeszcze ,nie widzę tego żeby ktoś im zabronił bo wirus.

Wczoraj w wiadomościach coś o tym wspominali o ile dobrze pamiętam , że z episkopatem będą rozmawiać na temat tego korona itp .
    Mój Grześ był w kościele w ubiegłą Niedzielę i normalnie ludzie świetą komunię przyjmowali jaki poprzez uścisk dłoni znak pokoju .

Niecierpliwa Co to nie wymyślą 😁 .

Dziś Dzień Chłopaka mój mąż to ostatnio mi podpadł , więc na prezent raczej nie zasługuje .

Okropny ból mi w łopatkę wszedł źle spałam ani głowy przekręcić ani się schylić , jak ja spałam mały ma koszmarne noce cały czas mi się budzi w dzień także mi mało śpi , Ania znowu płacze w nocy nie wiem jak ja dziś dam radę jak tak mnie połamało trochę .
    Mojej siostry teściowa jest w szpitalu nie z powodu korona , ona ma to samo co ja przepukliny przy kręgosłupie , są na tyle małe że nie podlegają ku operacji , teściowa mojej siostry ma 50 lat i dostała jakiegoś silnego ataku z drętwiały jej nogi i ręce nie mogła nimi poruszać to szybko na szpital specjalistyczny , u mnie jakby Niny czasami czuję że te plecy mnie aż tak nie bolą ale nadal jest nie za ciekawie ani stać za długo nie mogę bo zaraz mnie bolą spać to śpię tylko na lewym boku , jak siedzę to mam taką poduszkę specjalistyczną kładę pod plecy i tak siedzę , codziennie w domu ćwiczę raz właśnie tak mam że boli mniej a raz bardziej w zależności co robię mam prawie 33 lata i żeby mieć takie problemy z kręgosłupem .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2020, 10:24

Jan Paweł II
  • melisa Autorytet

Wysłany: 10 marca 2020, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2021, 04:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2020, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. U nas wiosna ale zimny wiatr wieje. Wszystkie krzewy maja paczki i robi sie powoli zielono :)
    A co do komuni i wody swieconej episkopat juz wystosowal dyrektywy lecz nie wszedzie jeszcze je wprowadzono.
    Szczesliwa wspolczuje bolu wiem co to znaczy ja mam tak od wieku gdy chodzilam do liceum :( chyba z czasem mozna sie,ze tak powiem przynajmniej do czesci przyzwyczaic a co jakos czas rehabilitacja i nauka jak funkcjonowac z chorym kregoslupem i trzeba zyc. Mi duzo pomogla operacja ale i tak mam inne odcinki uszkodzone ale na operacje trzeba jeszcze poczekac.
    Dobrego dnia Kochane <3

• Aga9090. Moderator Forum

Wysłany: 10 marca 2020, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2020, 14:33

Jagodzianka19, Zielona koniczyna, inessa, pawojoszka lubią tę wiadomość

Wysłany: 10 marca 2020, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Hej. U nas wiosna ale zimny wiatr wieje. Wszystkie krzewy maja paczki i robi sie powoli zielono :)
    A co do komuni i wody swieconej episkopat juz wystosowal dyrektywy lecz nie wszedzie jeszcze je wprowadzono.
    Szczesliwa wspolczuje bolu wiem co to znaczy ja mam tak od wieku gdy chodzilam do liceum :( chyba z czasem mozna sie,ze tak powiem przynajmniej do czesci przyzwyczaic a co jakos czas rehabilitacja i nauka jak funkcjonowac z chorym kregoslupem i trzeba zyc. Mi duzo pomogla operacja ale i tak mam inne odcinki uszkodzone ale na operacje trzeba jeszcze poczekac.
    Dobrego dnia Kochane <3

Mi siostra to samo mówi że trzeba żyć z tym bólem kręgosłupa , ja ewentualną operację omijam szerokim łukiem nie ma że tak powiem jakieś tragedii że tak mnie boli że wytrzymać z bólu nie mogę nie raz tak jest możecie ciągu tygodnia z dwa razy mnie tak mocno zaboli , staram się za długo nie stać nie myję naczyń , nie odkurzam jedynie przy małym i Ani nam co robić bo a to ją uczyć sikać do WC jakoś jej dzień zorganizować mały też wymaga mojej uwagi a to jeść itp itd jakoś muszę funkcjonować .

Jej u Was już 8 tc leci jak z górki❤️💪✊✊✊ kiedy wizyta w ten Piątek dobrze pamiętam 😁

inessa lubi tę wiadomość

Jan Paweł II

Wysłany: 10 marca 2020, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga super, że wróciłaś 😊 co u Was? Dzieciaki zdrowe?

p19ue6hhr78s4yrb.png

Wysłany: 10 marca 2020, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa przy dzieciakach nie ma zmiłuj 😁 czy matka dobrze czy źle się czuje działać musi 😉 sił i dobrego samopoczucia 😊

inessa lubi tę wiadomość

p19ue6hhr78s4yrb.png

Wysłany: 10 marca 2020, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2020, 14:33

inessa lubi tę wiadomość

Wysłany: 10 marca 2020, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawojoszka wracając do sprawy z Twoją tesciowa. Czy w takiej sytuacji jak u Was ktokolwiek w sądzie pyta o zdanie dzieci? Czy one chcą się spotykać z babcią? Co jakby nie chciały? Muszą iść na takie spotkanie?

p19ue6hhr78s4yrb.png

Wysłany: 10 marca 2020, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga9090. wrote:
    Cześć dziewczyny. Jednak postanowiłam znowu się odezwać. Jeśli chodzi o tą całą Stay to głupia ja dałam się podpuścić jej i żałuję...

Szczęśliwa przepraszam

Nie masz za co przepraszać 😉 ,to super że wróciłaś ❤️ .

Aga9090., Jagodzianka19 lubią tę wiadomość

Jan Paweł II
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2020, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa tak w piatek o 8.40 mam wizyte.

A ja operacje juz musiqlam miec bo mialam ucisk na rdzen i tak mi rece wysiadaly,ze dlugopisu nie moglam utrzymac a pilam dwoma rekoma i to ledwo :( nogi tez mi wysiadaly niedlugo bym skonczyla na wozku :(
    Aga dobrze,ze Jestes i ze dzieci juz zdrowe :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2020, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie z powrotem i wybaczcie znikniecie :) Kolejne zle wiesci mnie calkiem zalamaly i musialam sie wyciszyc przed porodem...

Malutka jest juz z nami! Wczoraj przyszla na swiat o 10.30 przez cc z waga 2710 gram i dl 47 cm! Wszystkich zaskoczyla! Póki co z brzuszkiem tez wyglada ze w porzadku sobie radzi, kupa siusiu bylo, mleczko z butli i moje z piersi tez takze jestesmy dobrej mysli 🙏☺️

Nie cytujcie:

3be2da8dfa1e.jpg

Zielona koniczyna, Aga9090., inessa, Malinka33, Jagodzianka19, pawojoszka lubią tę wiadomość

Wysłany: 10 marca 2020, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2020, 14:34

‹‹ 316 317 318 319 320 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ