Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pawojoszka to fajnie ze udaje się wam trafiać na takich pomocnych ludzi, w dzisiejszych czasach coraz trudniej o takich. Co do twojej teściowej to klasyczny przykład toksycznej mamuśki, na bank ma jakieś zaburzenia psychiczne i nie może się pogodzić z tym ze ukochany synek nie jest już tylko jej. A twój mąż jak do tego podchodzi, utrzymuje z nią jakiś kontakt?
Jagodzianka19, Zielona koniczyna lubią tę wiadomość
Mati 16.07.2009
-
Teraz już nie utrzymuje, mój mąż to taki typowy mamisynek . Na początku wierzył w jej dziwne pomysły, potem były teksty w stylu " daj spokój ona już taka jest ,przecież jej nie zmienię" albo " wiesz dla świętego spokoju" najlepiej jakbyśmy to załatwiły między sobą nie chciał się w ten konflikt angażować. Odkąd doniosła i mamy te problemy z sądami to z nią nie gada za bardzo tyle tylko ile musi ,ale też jej nic nie powiedział,jakby mi moja mama wysunęła taki numer to bym jej conajmniej karczemną awanturę zrobiła a on słowem się nie odezwał pozatym mam wrażenie że on się jej boi. Jak byliśmy tuż przed wyrokiem i rozmawialiśmy że przecież nic nam nie zrobią najwyżej dostaniemy kuratora a on stwierdził " ty jej jeszcze nie znasz ona tak łatwo nie odpuści będzie dalej mieszac ,ja wiem jak było z ojcem" jego rodzice są po rozwodzie
Zielona koniczyna lubi tę wiadomość
-
No to grubo, ja tez mam dość skomplikowane relacje z moja mama i wiem ze gdyby mi odwaliła taka historie to już by mnie i mojej rodziny nie zobaczyła, zerwałabym kontakty! Mój mąż tez. Z drugiej strony co mu się dziwić jak pewnie przez większość swojego życia był ukochanym syneczkiem i wierzyl ze wszystko co robi mamusia jest dla jego dobra, pewnie ciężko wyzbyć się przyzwyczajeń i nagle zmienić optykę gdy okazuje się ze ta prawdziwa twarz wyglada zgoła inaczej. Najważniejsze ze ty masz jego wsparcie i on jest po twojej stronie.
Jagodzianka19, Zielona koniczyna lubią tę wiadomość
Mati 16.07.2009
-
Szczesliwa ja bym zapytala dyrektorke czy to jest w statucie szkoly, bo jesli tak to na pewno obejmuje wszystkich bez wyjatku- bez rzucania imionami/nazwiskami daj do zrozumienia wyraznie, ze wiesz o innych uczniach i ich rodzenstwie odbierajacym czy odprowadzajacym i zobacz co ona na to.
Zielona koniczyna lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Zresztą ona nigdy do wnucząt jakoś wylewna nie była ,nigdy nie pamiętała o urodzinach czy nawet żeby na święta zadzwoniła ,dla niej liczył się tylko Pawełek . Kiedyś nalegała na nas żeby jej dać Pawełka na wychowanie ,że ona go pośle w Polsce do szkoły że mu mieszkanie przepisze ,dla mnie to jakieś chore pomysły,myślałam że jej sprzedamy dziecko za mieszkanie,czy jak? Mam wrażenie że ona żyje w innej rzeczywistości
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję kochane za wszelkie rady z związku z odbieraniem dziewczynek , dziś będę je odbierać to pójdę do owej dyrektorki .
pawojoszka Ja bym na Twoim miejscu pozwała teściową o to że na was donosi i wymyśla , niech zbadają ją psychiatrycznie , podziwiam Cię kochana że to wytrzymujesz .
Gdzieś kiedyś obiło mi się o uszy , że jak osoba stwarza zagrożenie dla rodziny i dla bliskich że ma nie równo pod sufitem , to nawet w brew jej woli można taką osobę umieścić w psychiatryku , ciocia mojego ma męża alkoholika i dwa razy na głowę upadł i zmysły postradał , i ciocia mi tam kiedyś tłumaczyła że można taką osobę wywieźć do Abramowic do psychicznie chorych , policja wie że on taki jest i ma takie zdolności , tylko nic mu jeszcze nie udowodniono , że rzeczywiście jest niebezpieczny dla otoczenia itp , jakby zdarzyło się że kogoś napadnie w szale , albo dostanie jakiegoś ataku to go zabierają do psychiatryka .
Nie dajcie się kochana 💪 .
Trochę spóźnione ale , i ja także życzę Wam wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszego Dnia Kobiet 😘❤️💐 .Jagodzianka19 lubi tę wiadomość
Mama 5 dzieci 🧒👩🦱👩🦱👩🦱🧒
04.06.2016.r 9 tc [*] Aniołek 😇💔 Pamiętamy 💔
Ślub cywilny 28.09.2013r ❤️❤️
Ślub kościelny 💒 26.11.2017r
Na ovufriend i bbf od 2016 r.
" Jeszcze będzie pięknie , mimo wszystko.
Tylko załóż wygodne buty , bo masz do przejścia całe życie ".
Jan Paweł II -
Pawojoszka jeśli można zapytać. To na jakiej zasadzie odbywaja sie te widzenia? Czy raczej miały sie odbywać,bo z tego co piszesz szumu babka narobiła,ale i tak sie z dziećmi nie widuje. U Was w domu ? Czy na neutralnym gruncie? W obecności osób trzecich?
-
Jagodzianka19 wrote:Szczęśliwa to nie taka prosta sprawa by umieścić kogoś na przymusowym leczeniu. Szkoda 😉 bo niektorym by się przydało 😜
Pewnie tak , no właśnie 😉.
Mama 5 dzieci 🧒👩🦱👩🦱👩🦱🧒
Jan Paweł II -
Jagodzianka no szumu było bo była sprawa w sądzie ,potem był mediator za którego jeszcze musieliśmy płacić. Nie zgodziliśmy się żeby do domu do nas przyjeżdżała żeby nam więcej problemów nie narobiła ,miała się spotykać w mieście, bo my na wsi mieszkamy ,mieliśmy jej dwoje przywozić do miasta i tak było ,to tak naprawdę dzieci widziały ja raz bo raz jedne ,raz drugie. Ja myślę że jej o to zamieszanie chodziło przede wszystkim ,żeby była sensacja ,coś się dzieje itp. Ta kobieta jest skłócona ze wszystkimi ,z całą rodziną bo nie tylko na nas donosiła na swoją siostrę np też bo siostra z matką mieszkała to powiedziała na policji że syn siostry z babcią śpi i ja molestuje . Z kad takie chore pomysły ta kobieta bierze to pojęcia nie mam. Teraz mieszka sama i pies z kulawą noga się do niej nie odezwie to się jej nudzi i szuka zajęcia.
Szczęśliwa tak jak dziewczyny mówią nie jest łatwo o przymusowe leczenie ,ten ktoś by musiał stwarzać fizyczne zagrożenie a takie donoszenie i mieszanie to ewentualnie mogę ją o zniesławienie oskarżyć albo o stalking ale to też nie jest proste bo ona się zasłania tym że z troski o dzieci mówi o swoich podejrzeniach .Zielona koniczyna, Jagodzianka19 lubią tę wiadomość
-
pawojoszka wrote:Jagodzianka no szumu było bo była sprawa w sądzie ,potem był mediator za którego jeszcze musieliśmy płacić. Nie zgodziliśmy się żeby do domu do nas przyjeżdżała żeby nam więcej problemów nie narobiła ,miała się spotykać w mieście, bo my na wsi mieszkamy ,mieliśmy jej dwoje przywozić do miasta i tak było ,to tak naprawdę dzieci widziały ja raz bo raz jedne ,raz drugie. Ja myślę że jej o to zamieszanie chodziło przede wszystkim ,żeby była sensacja ,coś się dzieje itp. Ta kobieta jest skłócona ze wszystkimi ,z całą rodziną bo nie tylko na nas donosiła na swoją siostrę np też bo siostra z matką mieszkała to powiedziała na policji że syn siostry z babcią śpi i ja molestuje . Z kad takie chore pomysły ta kobieta bierze to pojęcia nie mam. Teraz mieszka sama i pies z kulawą noga się do niej nie odezwie to się jej nudzi i szuka zajęcia.
Szczęśliwa tak jak dziewczyny mówią nie jest łatwo o przymusowe leczenie ,ten ktoś by musiał stwarzać fizyczne zagrożenie a takie donoszenie i mieszanie to ewentualnie mogę ją o zniesławienie oskarżyć albo o stalking ale to też nie jest proste bo ona się zasłania tym że z troski o dzieci mówi o swoich podejrzeniach .
Pewnie masz dużo racji 😉 .
Jakby tak było to by Was nie ciągała po sądach ech skąd tacy ludzie się biorą .Mama 5 dzieci 🧒👩🦱👩🦱👩🦱🧒
Jan Paweł II -
NiecierpliwaOna wrote:
Ale super tort aż szkoda jeść 😁 a co to te zingsy 🤔😁?.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2020, 12:06
Jagodzianka19 lubi tę wiadomość
Mama 5 dzieci 🧒👩🦱👩🦱👩🦱🧒
Jan Paweł II -
Oglądam właśnie wiadomości na TVP info i już 16 zakażonych koronawirusem , u mnie w mieście nawet mydeł nie ma puste półki , mydeł antybakteryjnych czy do dezynfekcji chyba że do ubikacjiMama 5 dzieci 🧒👩🦱👩🦱👩🦱🧒
Jan Paweł II