Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć po świętach:)
U mnie brzuch jakby był to 5 czy 6 miesiąc święta przeżyłam choć w marnym nastroju. Czuje się coraz lepiej więc i nastawienie się zmienia. 13 stycznia mam prenatalne będzie to niemal 14tc więc idealnie.
Jakie plany na sylwestra macieLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
No teraz to już chyba z byle katarem będę z nim biegać do lekarza najgorzej że lekarz nie wierzył że dziecko nie ma żadnych poważnych objawów wyszłam na wyrodna matkę i jeszcze joby dostałam że w Polsce to się dzieci leczy a nie dziecko do takiego stanu doprowadziłam
-
Pan doktor ewidentnie miał zły dzień . Tam gdzie chodzę to jest poradnia przyszpitalna bo tylko tam znalazłam miejsce po tym jak z dwóch innych poradni nas odesłano z braku miejsc . Lekarz był na zastępstwie zaciągnęli go z oddziału ,najpierw wyszczepil dzieci zdrowe a potem łaskawie przyjął nas zawiedziony że jeszcze coś . Wyczekalismy się na tej poczekalni sporo mały był już marudny bo zmęczony i praktycznie pokładał się mi na rękach więc faktycznie mógł wyglądać nienajlepiej
-
Hej Dziewczynki po Swietach . Jak minely Wam Swieta?. U nas spokojnie i kompletnie bez telefonow i netu. Czas tylko dla rodziny .
Pawojoszka to trafilo Ci sie na lekarza nie ma co...
Robilas moze jakies syropy dla dziecka na ten kaszel?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2017, 11:40
-
Magic wrote:Super też bym chciała ale chyba wpakował nas na Sylwia z dziećmi:/
-
PixiDixi wrote:Hej Dziewczynki po Swietach . Jak minely Wam Swieta?. U nas spokojnie i kompletnie bez telefonow i netu. Czas tylko dla rodziny .
Pawojoszka to trafilo Ci sie na lekarza nie ma co...
Robilas moze jakies syropy dla dziecka na ten kaszel? -
hej, jak u Was rodzina zareagowała na wieść o kolejny dziecku? Bo widzę, że u nas część myśli, że to wpadka różne reakcje są, jak pierwsza ciąża to wszystko super, a teraz samo informowanie o ciąży jest dla mnie stresujące bo ludzie jakoś dziwnie reagują.
-
PixiDixi wrote:Moja Kasia ma nawracajace problemy oskrzelowo-plucne i powiem Ci,ze bardzo pomaga jej syrop z cebuli .
-
justyna14 wrote:hej, jak u Was rodzina zareagowała na wieść o kolejny dziecku? Bo widzę, że u nas część myśli, że to wpadka różne reakcje są, jak pierwsza ciąża to wszystko super, a teraz samo informowanie o ciąży jest dla mnie stresujące bo ludzie jakoś dziwnie reagują.
-
Ja przy trzeciej ciązy widziałam te spojrzenia pełne wspólczucia teraz od początku wszystkim mówiłam, że marze o kolejnym dziecku, chce chcemy mieć, ze sie staramy, jasne że padło "żartujesz, po co Wam jeszcze jedno ziecko, przeciez macie troje" "albo, no rzeczywiście jeszcze jednego dziecka wam brakuje". Ale wolałam uprzedzić, żeby potem nikt nie był zdziwiony. U nas jeszcze dochodzi mała róznica wieku między dziecmi. Moja mama cały czas "marudzi", że tak jedno po drugim. Czuje sie jak jakaś patologia, tylko robią dzieci jedno po drugim
w ogóle to jest takie nie fair wobec tych dzieci. Pierwsza ciąża - babcie płacza, rodzina sie cieszy, opijaja maleństwo, zaraz pytania kiedy drugie, bo by sie siostrzyczka przydała, a potem co? trzecie, to już nie wiadomo w ogóle po co - najparwdopodobniej wpadka, bo przecież nikt normalny nie stara sie o trzecie dziecko - po co? a czwarte, czy kolejne, to już zakrawa na jakąs chorobe psychiczną.Marzycielka lubi tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
NiecierpliwaOna wrote:Dziewczyny, boję sie kontroli z ZUS. Jestem na L4-1, czyli leżące i jest ok, ale przecież po świętach będę musiała dzieci do przedszkola odprowadzać. Mam swoją działalnośc, więc boje się, że mnie nawiedzą i to akurat wtedy kiedy pójdę do przedszkola. No przecież ich to nie będzie interesowało, mam napisane, że powinnam leżec, to leżeć. Ja pierdziu, żeby jeszcze w ciąży stresować sie głupotamiLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic wrote:Kurczę nie wiem. Ja też mam swoją dg i jestem na l4. Ale l4-2 więc co innego. Ale nie powinni
mi powiedziała, że to zbyt młoda ciąża na 2, ale dziewczyny pisały, że ona maja L4 - 2 od początku ciąży. Nic to, do 23.01 sie postresuję a potem ją ponaciskam o 2. Wtedy nawet jakby co, to moge powiedzieć, ze byłam na zalecanym spacerzeWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
justyna14 wrote:hej, jak u Was rodzina zareagowała na wieść o kolejny dziecku? Bo widzę, że u nas część myśli, że to wpadka różne reakcje są, jak pierwsza ciąża to wszystko super, a teraz samo informowanie o ciąży jest dla mnie stresujące bo ludzie jakoś dziwnie reagują.
Widzę, że Ty tez rok po roku więc pewnie też usłyszysz "znowu" w ciąży?Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
"znowu?" To ja mam w standardzie bywa też"a co wy próbujecie jakiś rekord pobić?" Albo "co przydazylo się?" tudzież "co wy robicie nie wiecie jak się zabezpieczać może wam prezerwatyw kupić ?" Ach kochana rodzinka co poradzisz . Jeszcze w miarę jak mówią to pół żartem ale niektórzy to potrafią tak powiedzieć jakby pretensje do nas mieli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2017, 16:49
-
naprawdę, jakby ktos nam na jedzenie dawał i dzieci bawił. Jakbyśmy komuś na złość robili, że kolejne dziecko w drodze. Pewnych rzeczy nie przeskoczyszWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019