X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
Odpowiedz

Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)

Oceń ten wątek:
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pixi dixi super ze wszystko w normie na poznanie płci masz jeszcze masę czasu na tym etapie to i tak nic pewnego by było bo dzieciątka maleńkie jeszcze

PixiDixi lubi tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pixi cudne wiesci❤

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niby ok,ale martwi mnie to NT jest na granicy normy i na 100% bedzie dalsza diagnostyka.

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2017, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zycze Wam pieknego Sylwestra i wszelkiej pomyslnosci w Nowym Roku 2018!

Basiu moc buziakow dla Ciebie <3

• pawojoszka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2017, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NiecierpliwaOna wrote:
    Podziwiam za odwage :) W zasadzie zaczynacie od początku z bagażem zyciowym :)
    I piątka dzieci a szustym w drodze.
    Jak to mówią między odwaga a głupotą jest cienka granica i dla większości mojej rodziny i znajomych, którzy tam zostali, to my raczej po tej drugiej stronie jesteśmy . Ja należę do tych co chcą żyć tak żeby niczego nie żałować to nie była szybka akcja dyktowana jakaś zachcianka ,przygotowywaliśmy się do tego rok ,chociaż jeszcze nie wszystko tam pozamykane . Przeczytałam kiedyś że nigdy nie przepłyniesz oceanu jeśli boisz się stracić z oczu stały ląd

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2017, 14:14

cf409fc7e7.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2017, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę wam powiedzieć co mi się dziś przytrafiło bo to oznacza że ten nasz świat jeszcze nie całkiem zszedł na psy . Wracaliśmy dziś z kościoła ,podeszła do nas pani ,zapytała czy możemy porozmawiać w cztery oczy . Pierwsza moja myśl " no dobra który coś odwalil? Albo do czego się chce czepić? " A ona mnie pyta czy mogłaby nam pomagać materialnie ,mnie wmurowało bo pierwsza myśl że widocznie wyglądamy na bardzo potrzebujących . Potem mi powiedziała że ona nigdy nie miała dzieci jej mąż umarł jak miała 33 lata ,że samotność jej bardzo doskwiera i chciała by pomagać a że ja ostatnio becze nawet na reklamach to się obie zryczalysmy .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2017, 14:01

cf409fc7e7.png
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2017, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c75a920d1324.jpg

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2017, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego na nowy rok udanego Sylwestra ,wiele radości z maluszków spokojnych ciąż lekkich porodów i wogole spełnienia marzen

cf409fc7e7.png
  • krisi Ekspertka

Wysłany: 31 grudnia 2017, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawpojoszka: to pisz czego na pewno nie wrzucać do suszarki? Widzę że córki majtki co raz mniejsze. Jak na razie nic nie zniszczyło. Na metka większość nie do suszenia. Pewnie przezornie
    Żartujesz z tą panią. Niesamowite. Przykro mi takich ludzi samotnych.

PixiDixi zawsze marzyłam o bliźniakach. Szanse były bo babcia z bliźniąt.
    U starszego syna NT było 3,2 i po amnoopunkcji wszystko ok.

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!

Córka 08.05.2009
    Syn 25.03.2012
    k0kdgu9r9ot69ark.png
    km5sk6nlfrr866kp.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2018, 01:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No aż mi głupio jakoś było jej mówić że my to w sumie nic narazie nie potrzebujemy oprócz z.e dwóch dodatkowych rąk po obu stronach ciała i 48- mio godzinnego dnia ale tego podejrzewam ona też nie ma więc nie pomoże . Co do suszenia w suszarce napewno nie wrzucaj sztucznych koronek ,tiulu ,szyfonu czyli jakieś delikatne sukienki bo się stopią ,napewno wełny i takich moherowych bluzeczek czy sweterków ,jeżeli kurtka ma futerko na kapturze też może się zrobić takie nieładne wszelkie sztuczne Kożuszki czy to jakieś elementy korzuszkowe czy podpinka potrafią się zbrylic albo brzydko zmechacic . Napewno spokojnie możesz suszyć pościel, ręczniki, dzinsy,zwykle bawełniane bluzki ,koszule ,podkoszulki,rajtuzki. Jeśli masz wątpliwości lepiej wysuszyć na kaloryferze . Ja suszę prawie wszystko tylko Asi sukienki odkładam bo delikatne i sztuczne to by zaraz było po nich

cf409fc7e7.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2018, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawojoszka fajne miejsce macie,szkoda,ze to wyjatek.
    My niedawno wstalismy, Sylwester spokojny,rodzinny.

• pawojoszka Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2018, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim w nowym roku u nas też sylwester rodzinny tylko my ,dzieci i pikolo a krajobraz w mieszkaniu jak po szalonej dorosłej domówce

justyna14 lubi tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2018, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NiecierpliwaOna wrote:
    jakie macie imiona w domu? Wiem, że mam całe mnóstwo czasu, ale szukam juz inspiracji, a obawiam sie, że jak ja dotrę do etapu wyboru imion, to Was już tutaj nie bęzie, a chcąc nie chcąc jesteście kopalnia imion :)

A dlaczego mialoby nas nie byc hehe??z Basia znalzalysmy ten watek i przypadl nam do serducha ....ja nie zamierzam isc nigdzie :)

Maja,Kasia,Maria :)

• Magic Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2018, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć ;)
    U nas Sylwester super. W sporym gronie. Ale wpadłam jak mucha:) u nas w domu jest Liliana i Oliwier. Mi chodzi po głowie Blanka :) nie wiem czemu

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2018, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa moja cała rodzina jest w Anglii, mojego męża rodzina to radomsko i okolice zaczęliśmy szukać domu już będąc jeszcze w Anglii pytanie było gdzie? Nie chcieliśmy za blisko rosyjskiej granicy bo ostatnio tam jakoś ruchliwie ciągle coś tam w wiadomościach podawali ( wiem może głupio przesadzam)no i byśmy byli bardzo daleko od rodzin. Nie chciałam mieszkać nad morzem ani w pobliskich miejscowościach wolę góry pozatym ostatnie lata mieszkaliśmy w miejscowości przy oceanie i dość miałam ciągłych sztormów wiecznych szaleństw pogody . Skupiliśmy się na okolicach Radomska i na Śląskim i opolskim tu jednak nawet o pracę łatwiej. Radomsko i okolice to kosmiczne ceny gdzie stara rudera do remontu kosztowała 300000 a konkretny dom to przypadek . I tak wylądowaliśmy tu gdzie jesteśmy.
    Co do imion to u nas kolejno Paweł, Wojtuś, Asia,Szymon i Patryk więc jak widać mam nadzieję na dziewczynkę a chodzi mi po głowie Rozalka
    Lubię imiona proste i tradycyjne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2018, 16:12

cf409fc7e7.png
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2018, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki i u nas spokojnie przeminal sylwester przy picolo spalisny do poludnia.

Co do imion Madzia Zuzia i Jaś.

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny u nas pierwszy dzień szkoły po świętach już nie mogłam się doczekać ,nie przypuszczałam w życiu że tak będę lubić szkołę na stare lata ,może to dlatego że nie ja do niej chodzę

cf409fc7e7.png
  • krisi Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia 2018, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawpojoszka. A jak z matkami? Zabiegają ci się.

U nas teraz miała być Rozalia. Ale jest Izabela. Reszta to Inez, Bartosz i Natan.

A mnie nie chciało się dzisiaj do szkoły zbierać. A tu jeszcze rehabilitacja syna.

Córka 08.05.2009
    Syn 25.03.2012
    k0kdgu9r9ot69ark.png
    km5sk6nlfrr866kp.png
  • Magic Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha ja też lubię jak moje dzieci idą do żłobka ;) ja się zastanawiam też nad chlopięcym i tylko podchodzi mi Nikodem :)

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po wizycie teraz nastepna w pon a potem nastepny poniedzialek.15 .01.Bedzie moja ostatnia raczej wizyta.Do szpitala mam sie zglosic okolo 10-14 dni przed terminem porodu czyli tak kolo 18-20.01.mniejwiecej ale to jeszcze mi powie dokladnie na ostatniej wizycie.Gbs do powtorki bo zla probka dzis zrobili.ale mam wyniki hbs i reszty i wszystko w normie.dalej brac clexane i dopegyt.mam sie oszczedzac bo szyjka skrocila sie a mlody niech jeszcze wytrzyma te dwa tyg.

Magic lubi tę wiadomość

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
‹‹ 34 35 36 37 38 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ