X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
Odpowiedz

Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)

Oceń ten wątek:
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2018, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka dziewczyny dawno mnie nie bylo.Jasio skonczyl juz pol roku sam jeszcze nie siedzi ale sie podciaga i jak sie podciagnie w wozku to chwile sam posiedzi plecki trzyma ladnie po malu chyba przygotowuje sie do raczkowania.u nas ogolnie stara bida Zuza byla na koloni wrocila zadowolona w miare mozliwosci i pogody chodzimy nad wodę..zeby cosmialy z tych wakacji

a co ureszty?

moja trojca <3

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d59e68a57279.jpg

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2018, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pixi co za dupek........sciskam mocno

niecierpliwa bidulko obys sie lepiej juz czula

Tinnera kciuki za nastepne cykle

szczesliwa jakzdrowie w rodzince juz lepiej?

pawojoszka jak mozesz pokaz tego naczyniaka

Madzia tez miala i sam sie wchonal jakos po roczku zmniejszal sie z miesiaca na miesiac

Rene a jak u was?

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • NiecierpliwaOna Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2018, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Basik, Jasio mymiata :) Kochany słodziak.

U mnie, co u mnie, kobiecie nie dogodzisz :) od ok tygodnia objawy ustapiły, więc jestem przerażona. NIby wiem, że na tym etapie moga ustąpić, ale bardzo sie boje. Jednak ciąża po poronieniu juz nigdy nie będzie taka jak przed :( Kiedys czekałam na kolejne USG, żeby sprawdzic co u dzieciątka sychać, zobaczyć jak wygląda, a teraz czekam na USG, żeby upewnić się, że serduszko nadal bije :(

Na dodatek ide do sądu z ZUS-em, więc dodatkowy stres. CZekam na wyznaczenie terminu rozprawy :( do tego mam L4 leżące, więc spodziewam się niespodziewanej kontroli :) dobrze, że wakacje, to nie musze dzieci do przedszkola odprowadzać

Wojtuś 09. 03. 2013
    Kasia 20. 05. 2015
    Kubuś 13. 11. 2016
    Aniołek Bogusia <3 24.01.2018 <3 [*] 10 tc
    Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 klz9hdgexq2u0dlm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2018, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik83 wrote:

Madzia tez miala i sam sie wchonal jakos po roczku zmniejszal sie z miesiaca na miesiac

Rene a jak u was?

Odpukać już lepiej nawet mój mąż poszedł dziś do pracy , Ania miała zapalenie jamy ustnej i odzyskała już apetyt a tak się męczyła biedna moja . Ania nie ssie już smoczka , przez to zapalenie co miała to nawet mm nie chciała pić już myślałam , że szpital na szczęście normalnie już pije i je .

Ale upały na jutro ponoć , aż 31 stopni zapowiadają jej ugotować się można . Obiad już mam z głowy Ania zasnęła dopiero synek i dziewczynki malują farbami , więc trochę mam luzu :-P .

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2018, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa moze ten detektor sobie kup dla swojego spokoju? A mieliscie juz prenatalne? Ciekawa jestem jaka plec :P

PixiDixi lubi tę wiadomość

Wysłany: 28 lipca 2018, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavendova prenatalne mam 01.08. Sądzę,że po nich wrócę do normy

Wojtuś 09. 03. 2013
    Kasia 20. 05. 2015
    Kubuś 13. 11. 2016
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2018, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa to już za moment ale nie pocieszenie cię strach nie mija nigdy. Ja przeżywam zawał kilka razy dziennie,bo Patryk lubi wychodzić na dwór jak tylko drzwi otwarte zobaczy a że ciepło to dzieciaki się kręcą z domu na dwór i z powrotem ,a ja latam po domu i dziecka szukam a on zazwyczaj już na dworze ,podwórko przy ulicy tylko chwila jak ten tuptuś może pod auto wpaść. Albo jak idę na plac zawołać starszakow do domu a ich nie ma bo np. są u kolegi na podwórku ,które jest obok placu ale ja już mam zawał . Strasznie się trzęsę o te moje dzieciaki choć są już duże i samodzielne te starsze ,wy też tak macie czy ja jakaś inna jestem ?

Basik83 zrobię mu fotkę jak pójdzie spać bo nie lubi jak się go po główce dotyka nie wiem czy go to boli może. To wygląda jak pieprzyk tylko czerwony i ewidentnie urósł jak długo to było u was ,od urodzenia czy pojawiło się później?

cf409fc7e7.png
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2018, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa trzymam kciuki za 1.o8. za wizyte.

pawojoszka u nas bylo od urodzenia tyle ze u nas to malalo az zniklo calkowicie ..przyczyna powstania naczyniaka bylponoc ciezki porod zbyt dlugo trwajacy

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2018, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/38affddc8a30.jpg Madzia

Rene, PixiDixi, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • Rene Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2018, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik83 wrote:

Rene a jak u was?
    nareszcie się zmotywowałam i zajrzałam na forum:-)
    u nas ok,nie pamiętam czy pisałam o wyniku wycinku z pępuszka czy nie.A więc wynik wyszedł prawidłowy był to ziarniniak pępkowy bez zmian nowotworowych.Teraz czekamy na wyniki średniego synka miał robione badania pod kątem alergii wizytę mamy 2.08

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2018, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa trzymam kciuki za prenatalne:-)
    Pawojoszka też tak mam i pewnie te obawy o dzieci zostaną nam do końca życia

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png

Wysłany: 29 lipca 2018, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze wiecie co,Kasia od ok 3-4 dni się jąka. Nie wiem skąd to się wzięło. Mówiła pięknie,płynnie. Ma bogate słownictwo jak na 3 latkę. Mam nadzieję,że to przejściowe.

Wojtuś 09. 03. 2013
    Kasia 20. 05. 2015
    Kubuś 13. 11. 2016
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2018, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może się czegoś wystraszyła ,burzy na przykład albo zły sen

cf409fc7e7.png

Wysłany: 30 lipca 2018, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem. Nie mam pojęcia :(

Wojtuś 09. 03. 2013
    Kasia 20. 05. 2015
    Kubuś 13. 11. 2016
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2018, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa, kup ten detektor, ja kupiłam sobie i bardzo mi pomógł... Bez niego chyba bym zeswirowala.... Miałam taką akcję bodajże w 20 Tc zakrwawilam i tylko jak usłyszałam 2 serduszka to jakoś doszłam do siebie... Tak poza tym to wylapywalam 2 serca od 10 Tc.
    Buziaki Dziewczyny!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2018, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa to kciuki za jutro :) Ja mam 6.08 cc...

NiecierpliwaOna lubi tę wiadomość

Wysłany: 31 lipca 2018, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomyśleć Lavendowa, że tez byłabym już na wylocie :) Powodzenia za tydzień :)

Wojtuś 09. 03. 2013
    Kasia 20. 05. 2015
    Kubuś 13. 11. 2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2018, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa Mocno trzymam kciuki moja droga :-* :-* :-* .

pawojoszka Ja też tak mam synek ma już 14 lat i nadal o niego się martwię , kiedyś taka ciocia moja powiedziała że jej syn już dorosły ma żonę i córkę , tak do niej że mamo nie musisz o mnie się martwić mam już prawie 40 lat pracę itp itd , a ona mu tak jesteś moim dzieckiem i zawsze będę o Was myśleć .

Hej hej :-D :-D .

Już dość mam tych upałów nie da się żyć dobrze że dziś tak trochę lżej w Niedzielę to istna sauna była , a taka ulewa okropna była że az woda stała u nas na podwórku . Mój mąż był wczoraj u lekarza ma jedynie dużo pić i nie wiadomo do końca czy to kamyczki czy piasek w nerkach i tyle diagnozy nie dała mu skierowania do urologa , mój mąż powiedział że jakby było coś nie tak to by dalej coś działali najwidoczniej nie ma takiej potrzeby aby dalej iść . Ania to jakieś rekordy bije mi w spaniu np w Niedzielę zasnęła o 12 i wstała dopiero o 16.00 mo w szoku byłam że aż tyle spała za to w nocy zasnęła o 22.30. Wczoraj to tak już dlugo nie spała zasnęła po 14 a wstała o 7.15 .

Niecierpliwa Koniecznie kup sobie detektor ja nawet mojemu Panu ginowi pokazałam , i pytałam się gdzie mogę tętno dziecka znaleźć i miałam taki żel do USG , po stracie naszego aniołka to miałam schizy cały czas patrzyłam na wkładkę czy nie ma nic dodatkowego oprocz śluzu , wszystko było z ciążą dobrze mam przy sobie nasze cudeńko Anię :-* :-* :-* zaledwie miesiąc po zabiegu wyłyżeczkowania jamy macicy zaszłam w ciążę , cieszyłam się ogromnue że nasz aniołek powrócił , ale panicznie się bałam i ten detektor tętna był jak zbawienie .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2018, 08:09

• pawojoszka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2018, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e7a14f216ca.jpg
    Mialam wstawic tego naczyniaka ,u nas to pojawilo sie niedawno ,bylam ciekawa jak dlugo sie to moze utrzymywac ,nie wiem od czego ti u nas powstalo

cf409fc7e7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2018, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NiecierpliwaOna wrote:
    Pomyśleć Lavendowa, że tez byłabym już na wylocie :) Powodzenia za tydzień :)

Dzieki :) My dalej nie zdecydowani na imie:O

Wiem wlasnie... ale za to dostalas jednego dzidziusia w gratisie i tym razem bedzie wszystko dobrze :)

‹‹ 87 88 89 90 91 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ