Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
hejka dziewczyny dawno mnie nie bylo.Jasio skonczyl juz pol roku sam jeszcze nie siedzi ale sie podciaga i jak sie podciagnie w wozku to chwile sam posiedzi plecki trzyma ladnie po malu chyba przygotowuje sie do raczkowania.u nas ogolnie stara bida Zuza byla na koloni wrocila zadowolona w miare mozliwosci i pogody chodzimy nad wodę..zeby cosmialy z tych wakacji
a co ureszty?
moja trojca
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d59e68a57279.jpgSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
pixi co za dupek........sciskam mocno
niecierpliwa bidulko obys sie lepiej juz czula
Tinnera kciuki za nastepne cykle
szczesliwa jakzdrowie w rodzince juz lepiej?
pawojoszka jak mozesz pokaz tego naczyniaka
Madzia tez miala i sam sie wchonal jakos po roczku zmniejszal sie z miesiaca na miesiac
Rene a jak u was?Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Hej Basik, Jasio mymiata Kochany słodziak.
U mnie, co u mnie, kobiecie nie dogodzisz od ok tygodnia objawy ustapiły, więc jestem przerażona. NIby wiem, że na tym etapie moga ustąpić, ale bardzo sie boje. Jednak ciąża po poronieniu juz nigdy nie będzie taka jak przed Kiedys czekałam na kolejne USG, żeby sprawdzic co u dzieciątka sychać, zobaczyć jak wygląda, a teraz czekam na USG, żeby upewnić się, że serduszko nadal bije
Na dodatek ide do sądu z ZUS-em, więc dodatkowy stres. CZekam na wyznaczenie terminu rozprawy do tego mam L4 leżące, więc spodziewam się niespodziewanej kontroli dobrze, że wakacje, to nie musze dzieci do przedszkola odprowadzaćWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
nick nieaktualnyBasik83 wrote:pixi co za dupek........sciskam mocno
Madzia tez miala i sam sie wchonal jakos po roczku zmniejszal sie z miesiaca na miesiac
Rene a jak u was?
Odpukać już lepiej nawet mój mąż poszedł dziś do pracy , Ania miała zapalenie jamy ustnej i odzyskała już apetyt a tak się męczyła biedna moja . Ania nie ssie już smoczka , przez to zapalenie co miała to nawet mm nie chciała pić już myślałam , że szpital na szczęście normalnie już pije i je .
Ale upały na jutro ponoć , aż 31 stopni zapowiadają jej ugotować się można . Obiad już mam z głowy Ania zasnęła dopiero synek i dziewczynki malują farbami , więc trochę mam luzu .
-
nick nieaktualny
-
Niecierpliwa to już za moment ale nie pocieszenie cię strach nie mija nigdy. Ja przeżywam zawał kilka razy dziennie,bo Patryk lubi wychodzić na dwór jak tylko drzwi otwarte zobaczy a że ciepło to dzieciaki się kręcą z domu na dwór i z powrotem ,a ja latam po domu i dziecka szukam a on zazwyczaj już na dworze ,podwórko przy ulicy tylko chwila jak ten tuptuś może pod auto wpaść. Albo jak idę na plac zawołać starszakow do domu a ich nie ma bo np. są u kolegi na podwórku ,które jest obok placu ale ja już mam zawał . Strasznie się trzęsę o te moje dzieciaki choć są już duże i samodzielne te starsze ,wy też tak macie czy ja jakaś inna jestem ?
Basik83 zrobię mu fotkę jak pójdzie spać bo nie lubi jak się go po główce dotyka nie wiem czy go to boli może. To wygląda jak pieprzyk tylko czerwony i ewidentnie urósł jak długo to było u was ,od urodzenia czy pojawiło się później? -
Basik83 wrote:pixi co za dupek........sciskam mocno
Rene a jak u was?
u nas ok,nie pamiętam czy pisałam o wyniku wycinku z pępuszka czy nie.A więc wynik wyszedł prawidłowy był to ziarniniak pępkowy bez zmian nowotworowych.Teraz czekamy na wyniki średniego synka miał robione badania pod kątem alergii wizytę mamy 2.08 -
Kurcze wiecie co,Kasia od ok 3-4 dni się jąka. Nie wiem skąd to się wzięło. Mówiła pięknie,płynnie. Ma bogate słownictwo jak na 3 latkę. Mam nadzieję,że to przejściowe.Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Niecierpliwa, kup ten detektor, ja kupiłam sobie i bardzo mi pomógł... Bez niego chyba bym zeswirowala.... Miałam taką akcję bodajże w 20 Tc zakrwawilam i tylko jak usłyszałam 2 serduszka to jakoś doszłam do siebie... Tak poza tym to wylapywalam 2 serca od 10 Tc.
Buziaki Dziewczyny!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiecierpliwa Mocno trzymam kciuki moja droga :-* :-* :-* .
pawojoszka Ja też tak mam synek ma już 14 lat i nadal o niego się martwię , kiedyś taka ciocia moja powiedziała że jej syn już dorosły ma żonę i córkę , tak do niej że mamo nie musisz o mnie się martwić mam już prawie 40 lat pracę itp itd , a ona mu tak jesteś moim dzieckiem i zawsze będę o Was myśleć .
Hej hej .
Już dość mam tych upałów nie da się żyć dobrze że dziś tak trochę lżej w Niedzielę to istna sauna była , a taka ulewa okropna była że az woda stała u nas na podwórku . Mój mąż był wczoraj u lekarza ma jedynie dużo pić i nie wiadomo do końca czy to kamyczki czy piasek w nerkach i tyle diagnozy nie dała mu skierowania do urologa , mój mąż powiedział że jakby było coś nie tak to by dalej coś działali najwidoczniej nie ma takiej potrzeby aby dalej iść . Ania to jakieś rekordy bije mi w spaniu np w Niedzielę zasnęła o 12 i wstała dopiero o 16.00 mo w szoku byłam że aż tyle spała za to w nocy zasnęła o 22.30. Wczoraj to tak już dlugo nie spała zasnęła po 14 a wstała o 7.15 .
Niecierpliwa Koniecznie kup sobie detektor ja nawet mojemu Panu ginowi pokazałam , i pytałam się gdzie mogę tętno dziecka znaleźć i miałam taki żel do USG , po stracie naszego aniołka to miałam schizy cały czas patrzyłam na wkładkę czy nie ma nic dodatkowego oprocz śluzu , wszystko było z ciążą dobrze mam przy sobie nasze cudeńko Anię :-* :-* :-* zaledwie miesiąc po zabiegu wyłyżeczkowania jamy macicy zaszłam w ciążę , cieszyłam się ogromnue że nasz aniołek powrócił , ale panicznie się bałam i ten detektor tętna był jak zbawienie .Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2018, 08:09
-
nick nieaktualny