Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjenny88 wrote:Jeśli podczas poprzednich CC było wszystko ok, to pewnie będzie możliwa kolejna ciąża i cc.
Ja właśnie jestem w kolejnej ciąży i na 99% będzie 4 CC w przyszłym roku.
Do tej pory wszystko bylo ok, nawet mnie blizna nie bolala w ciazy i tez z zajsciem w sumie problemow nie bylo. No ale zobaczymy, nie paluje ale nie wykluczam.
A ty masz bliznieta widze! Ojoj to bedzie piateczka dzieci -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiecuerpliwa Jaki niezwykły , i za równo piękny naczyniaczek miała wasza córeczka .
Co do CC ja też miałam je mieć , ale mnie ten zabieg /operacja ominęła Ania miała ułożenie pośladkowe , miałam nawet termin CC wyznaczony na 2 Kwietnia co tydzień USG aby zobaczyć jak jest ułożona i ułożyła się tak jak trzeba .
Ale upał ledwo człowiek wytrzymuje , idę zaraz z dziewczynami na spacer trochę się ochłodziło . Jej już Sierpień nie dociera to do mnie że Lipiec jak szybko minął teraz to dopiero ten czas poleci i zaraz znów kierunek przedszkole Marysia do szkoły do zerówki synek do 8 klasy bierzmowanie testy gimnazjalne u nas co roku jest bierzmowanie teraz idzie rocznik naszego synka Grześ sam z własnej woli chce ten sakrament przyjąć już nawet patrona wybrał Św.Wojciech.
NiecierpliwaOna lubi tę wiadomość
-
witam nowe mamusie igratulacje
niecierpliwa to jak bedziesz rodzic w Opolu to cie odwiedze hehehe
i gratulacje dziewczynek..
dziewczyny obled Jasio ciezko znosi upaly ..ale pieknie poszedl do przodu z pozycja do raczkowania i siada pupka juz na nogach i odpycha sie nawet raczkami moze jeszcze troszke i sam usiadzie
pozdrawiam i buziaczkiSzczęśliwa_Mama, NiecierpliwaOna, pawojoszka, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Kobietki
Zaczynamy w tym cyklu starania o 3 maluszka, trochę się boję... jak to będzie, bo dzieci małe jeszcze... ale jak Was poczytałam, to odwagi nabrałam
Mam nadzieję, że niedługo pochwalę się Wam cudowną nowinąSzczęśliwa Mamusia, Basik83, jenny88, Rene lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Mogę do Was dołączyć? Jestem w trzeciej ciąży i mam pewien problem a mianowicie między moimi najmłodszymi brzdącami będzie 16 msc różnicy i już obawiam się tych wszystkich komentarzy i spojrzen Wiem głupie to ale ciągle o tym myśle . Rodzina najbliższa o ciąży wie i wszyscy zachwyceni tylko reakcja znajomych , sąsiadów mnie niepokoi . Mąż mówi ze przecierz co komu do tego skoro to nasza decyzja .
A jak było u Was ?Szczęśliwa Mamusia, Szczęśliwa_Mama, Basik83, Rene lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa gratuluję wymarzonych dziurawcow !!, zdrowo rosnijcie.
Co do naczyniakow, moja Marysia miała na powiecie i jej znikł około 2 roku życia.
Ooo jak się u nas kobitek pojawiło, cześć nowym mamusiom
Szczęśliwa_Mama, Basik83, KacperekiOliwka lubią tę wiadomość
-
mój M, to taki głupol on stwierdził, że on to jednak gość, bo trzeba umieć jednym plemnikiem dwójke dzieci zrobić
Pixi co u Ciebie? Jak sobie radzisz?
Basik Jasio już chyba pół roku będzie miał co nie? Kurcze, jak ten czas leci zaraz będzie sam siedział, raczkował i ani sie obejrzysz jak do przedszkola pójdzie
Tinnera nie miałas żadnych komplikacji w ciązy z dziewczynami? poród cc?
Ewelcia mąz ma rację, nikomu nic do tego. U nas też niewielka róznica wieku, ale spokojnie dalismy sobie radę. Nie wiem, czy poradze sobie z dodatkowymi bliźniaczkami, ale liczę na to, że skoro Bóg tak nas pobłogosławił, to obdarzy mnie dodatkową parą rąk, ewentualnie wydłuży dla nas dobę
Szczęśliwa mama trzymam kciuki. Dacie radę, spokojnie. Córeczka będzie na pewno chętnie pomagała przy dzidziusiu
Lavedova ostatni "wolny" weekend przed Wami
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Szczęśliwa_Mama wrote:Cześć Kobietki
Zaczynamy w tym cyklu starania o 3 maluszka, trochę się boję... jak to będzie, bo dzieci małe jeszcze... ale jak Was poczytałam, to odwagi nabrałam
Mam nadzieję, że niedługo pochwalę się Wam cudowną nowiną
Ewelcia85 wrote:Hej dziewczyny
Mogę do Was dołączyć? Jestem w trzeciej ciąży i mam pewien problem a mianowicie między moimi najmłodszymi brzdącami będzie 16 msc różnicy i już obawiam się tych wszystkich komentarzy i spojrzen Wiem głupie to ale ciągle o tym myśle . Rodzina najbliższa o ciąży wie i wszyscy zachwyceni tylko reakcja znajomych , sąsiadów mnie niepokoi . Mąż mówi ze przecierz co komu do tego skoro to nasza decyzja .
A jak było u Was ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 10:18
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
--
Mateusz 23.08.2018 [*] 9t+4d -
jenny88 wrote:U nas przy 4 dziecku zaczęły się głupie komentarze i wyliczanie po kątach. Jednak najbardziej żenującą sytuacją były Święta Bożego Narodzenia 2016, gdzie mi do porodu zostało 2-2.5 m-ca, a razem z mężem dostaliśmy w ramach żartu paczkę prezerwatyw! W dodatku od osób z jego najbliżej rodziny, które dzieci nie mają, bo nie chcą...
Rzeczywiście genialny prezent ! Ale bym sie wkurzyła ! Ze radę damy to wiem ale boję się chyba tych głupich docinek o 500+ oczywiście niby żartem -
nick nieaktualnyEwelcia85 Witaj wśród nas moja droga ja już nie raz słyszałam o kolejne dziecko , kolejne 500 plus głupie gafanie i tyle .
jeny88 Jestes dla mnie jakby wzorem nie jestem jakby co trollem czy coś w tym stylu macie cudną gromadkę .
O witam Szczęśliwa_Mamę Abyśmy teraz się nie myliły musze uwaznie czytać aby sie nie pomylić fajny nic .
Ja mam córeczki rok po roku i wszak było mi ciężko , ale mimo tego daliśmy sobie radę .
Jej kiedy skończą sue te upaly cały Lipiec padało , teraz gorąco jak na pustyni .Ania śpi jakoś ostatnio nie zasypia mi na spacerach przez ten upał to nic tylko pije jeść tez zje marudzi dzieci też odczuwają ten gorąc.Byłam rano na mieście aż nie chce się iść , taki skwar dobrze że tak jest ciepło to wszystko szybko wysycha z drugiej strony wytrzymać się nie da .Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 14:16
-
nick nieaktualnyNiecierpliwaOna wrote:mój M, to taki głupol on stwierdził, że on to jednak gość, bo trzeba umieć jednym plemnikiem dwójke dzieci zrobić
No wiesz, racje ma
Jenny88 to ciekawe co wam dadza teraz jak sie o piatym dowiedza Ja w ogole nie rozumem co to kogo obchodzi kto ile ma dzieci. Ludzie to musza swoje zdanie wszedze wcisnac. Ja bym im chyba jakos ostro odpowiedziala, ze np musicie nadrabiac za takich jalowych ludzi co dzieci nie maja zeby spoleczestwo nie wyginelo, albo cos w tym guscie, niech im w piety pojdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 14:12
-
Hasło "500+ działa" to podstawa. Inna sprawa,czy osoba,która to mówi zgodziłaby się przejąć opiekę 24h/dobę nad moją trójką za 1000 zł/mies jakie dostajemy. No ale przecież robimy dzieci dla pieniędzy. Przedszkole,jedzenie,ubrania,zabawki ewentualne leki,to wszystko za 500 zł i jeszcze zostaje tak durne teksty mogą wymyślać tylko ludzie,którzy dzieci nie mają
Ewelcia85, jenny88, KacperekiOliwka, Rene lubią tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
dziewczynki kochane a niech se mowia ze 500 plus a nawet i 1000 hahha moze zazdroszcza nam tego co oni nie maja czyli kochanych malych cudeńków...
moze zwariowałam ale marzy mi sie 4 -te hahahah
Jasio by mial sie z kim bawić
niecierpliwa no super gość twoj mąz hehehe
lavendowa ty zaraz sie nam rozpakujesz ale fajnie nowa dzidzia bedzie
tinnera a jak u cb?
dziewczynki z opolskiego jakby nie bylo upalow robimy jakis zlot czarownic np do opolskiego zoo?PixiDixi, KacperekiOliwka lubią tę wiadomość
-
Basik ,byłoby fajnie .
Ewela teraz trójka dzieci to prawie standard coraz więcej rodzin decyduje się na trzecie nic w tym dziwnego ,a jak u nas jest szóstka ? My się cieszymy ale ludzie tego nie rozumieją no i trudno to ich problem ,jak śpiewał jeden polski piosenkarz " a niech gadają..."kto powiedział że to oni mają rację ,poza tym jeśli ci znajomi są naprawdę osobami wam życzliwymi to nawet jak nie będą rozumieć to będą się cieszyć z wami a cała reszta niech się goni .PixiDixi, KacperekiOliwka, Basik83, Rene lubią tę wiadomość