Rok 2016 rokiem spełniania marzeń
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhej kochane długo mnie nie było dzis bylam na wizycie wszystko jest ok .
byliśmy w Rabce i musiałam wszystko poprzesowac wczoraj wróciliśmy z dobrych rzeczy to to ze moj synys nie jest uczulony na nic ale astme ma . - mam nadzieje ze wyrośnie.
12 usg także będę wiedziała cos wiecej o Natanku. ( takie tatus wybral imię drugiemu synkowi)zFolwarku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynadzieja_86 wrote:Witamy dzisiejsza wizyta wszystko dobrze niunia wazy 1,3 kg.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1471811ef36d.jpg
Jaka slodziutka
Ja juz mam skurcze przepowiadajace, boli mnie krocze,napina mi sie brzuch chyba sie przygotowuje do porodu. W czw mam wizyte wiec okaze sie czy jest juz jakies rozwarcie. -
nick nieaktualnyMagduullina wrote:hej kochane długo mnie nie było dzis bylam na wizycie wszystko jest ok .
byliśmy w Rabce i musiałam wszystko poprzesowac wczoraj wróciliśmy z dobrych rzeczy to to ze moj synys nie jest uczulony na nic ale astme ma . - mam nadzieje ze wyrośnie.
12 usg także będę wiedziała cos wiecej o Natanku. ( takie tatus wybral imię drugiemu synkowi)
No i super magdulina.Wazne ze jakies plusy sa:-) Bedzie dobrze
Imie tez super:-)Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynadzieja dzidzius przesliczny!!!
no tulipanowa tak teraz niestety odchoruje ten wyjazd karar kaszel goraczka szkoda mi go jak jutro będzie gorzej to bede musiala do lekarza go wziąć po antybiotyk...
do imienia drugiego jakoś nie moglam się przyzwyczaić ale już się oswoilam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjeszcze jedna ważna wiadomość jak bylam wczoraj u lekarza zrobola tylko tsk kontrolnie usg i kamien z serca mi spadł bo maly spowrotem glowka w dol a bardzo się bałam.. teraz niech szynko leci od poniedziałku zaczne wszystko do końca kompletowac dla maleństwa:)
-
Magdulina to bardzo dobrze jak dzieci zdrowe a to będzie Natan
Tulipanowa a co to skurcze przepowiadajace?Magduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Hej kochane dawno sie nie odzywalam. Wczoraj mailam polowkowe I wszystko Oki. Bedzie dziewczynka... Martynka ... maz nie chce Michalina ( nie zona sie ) wiec.populism na kompromis I Bedzie Martyna. Maila pierwszej znajdzie w szkoda rodzenia.. zerobili specjalna grupe dla koniec w druggie ciazy I bead zajecia z bajkoterapi dla starszakow
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Skurcze przepowiadajace ten skurcze.brixona hicksa to skurcze macicy rzadko bolesne raczej opisywane jaki twardnienienie brzucha ... skurcze przygotwuja macice do porodu. Mega sie Pontiac po 20 tc
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
nick nieaktualnyTak nadzieja jak pisze Agatka
Ja dzis jestem po wizycie, szyjka sie nie skraca, rozwarcia nie ma wiec Michalinie sie nie spieszy jeszcze na swiat,dobrze jej u mnie w brzuszku:-)Wazy 2980
A ja od poczatku ciazy przytylam 9 kg.
Kolejna wizyta za 2 tyg:-)Magduullina, madziara0080, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tulipanowa wrote:Tak nadzieja jak pisze Agatka
Ja dzis jestem po wizycie, szyjka sie nie skraca, rozwarcia nie ma wiec Michalinie sie nie spieszy jeszcze na swiat,dobrze jej u mnie w brzuszku:-)Wazy 2980
A ja od poczatku ciazy przytylam 9 kg.
Kolejna wizyta za 2 tyg:-)
9 kg to nie dużo. Ja już przytyłam 10 kg, a gdzie dalej... ;( -
A ja byłam wczoraj u lekarza Moje dziecko waży 640 gram i nadal nie ma pewności czy to chłopiec czy dziewczynka. Lekarz podejrzewa chłopca, ale cały czas nie ma pewności. Najważniejsze, że rośnie i rozwija się zdrowo.
Stwierdził, że ma smukłą i podłużną brodę, więc dziecko podobne do taty
Oprócz tego pięknie ruszało nóżkami i rączkami, co mnie bardzo cieszyło.
Tym razem była ze mną siostra i mąż. Siostra jak usłyszała bicie serca to się popłakała jak bóbr, a przy tym oczywiście ja teżMagduullina, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziu super wieści
ja bede musiala isc do kontroli u pediatry mialam antybiotyk zapalenie oskrzeliale od wczoraj tak okropnie boli mnie lewa strona zebra i lopatka jakby pluco mialo mi peknac mocno się obawiam
jeszcze Daniel biedny tez go okropnie meczy katar i kaszel poprostu zwariować możnamadziara0080, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
-
Magduullina wrote:Madziu super wieści
ja bede musiala isc do kontroli u pediatry mialam antybiotyk zapalenie oskrzeliale od wczoraj tak okropnie boli mnie lewa strona zebra i lopatka jakby pluco mialo mi peknac mocno się obawiam
jeszcze Daniel biedny tez go okropnie meczy katar i kaszel poprostu zwariować można
Biedactwo teraz taka aura, że o choróbsko za rogiem
Zdrówka kochana :*Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny mam nadzieje że szybko wyzdrowieje jak i syn ...
tulipanowa masz rację ja tez szczerze w pierwszej ciąży 20kg na plus a teraz mam 30 tydz i tylko 6 pewnie do 10 dobije ale to tak już chyba jest i dziewczęta nie ma się czym przejmować zrzucicie zbedne kg po ciąży -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny