Rok 2016 rokiem spełniania marzeń
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdulina ja mialam bez stojaka , sama wanienke. I bez problemu dalam rade. Ale ja tez nie mam miejsca gdzie to wszystko powkladac wiec tez pod tym kontem patrze:-)dlatego kupilam bez stojaka, gdybym miala miejsce to bym sie pokusila:-)
Agatka ale sie trafilo takie same imiona:-) Mamy podobne gusta;p
U mnie przy pierwszym ja wybieralam imie, a przy drugiej corce maz wybieral z Olka ALe akurat Michalina mi sie bardzo podoba:-)
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Tulipanowa u nas pierwsze wybierał mąż Ale Ale mi się bardzo podobało drugie chce ja Michalina to cudowne imie Ale maz woli Martynke - tez mi sie podoba więc pójdę.na.kompromis Martyna Michalina ja będę wolała Miśka . Co do wanienki ja też miałam bez stojaki i było ok. Teraz też kupie bez stojaka.
Magduullina lubi tę wiadomość
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja dzis bylam na badaniach bo w czw wizyta wiec musze miec. Wzielam tez ze soba corke by zrobic jej morfologie ( ma 4 latka) i badanie na poziom wit d3 . Jestem w szoku tak sie strasznie bala bylo widac jak sie denerwuje ale nawet nie zaplakala , nie wyrywala sobie reki. Jestem pod wrazeniem.
Magduullina, madziara0080 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdulina twoj jest o wiele mlodszy wiec co innego:-)
Mi mala cos osttanio szaleje w brzuchu mam nadzieje ze nie szykuje sie jeszcze do wyjscia, niech juz bedzie jutro i dowiem sie czy jest jakies rozwarcie czy cos bo sie stresujeMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej. Po badaniach wszystko ok. Lekarz do niczego sie nie doczepil.
Po wizycie u niego tez wszystko super. Malutka lata jak szalona, zadnego rozwarcia, szyjka sie nie skraca, brzuch wysoko. Narazie nie ma zadnych objawow zblizajacego sie porodu.Ale malutka ma jeszcze troszke czasu:-)
Wazy 2650:-) Jutro bedziemy miec 34 tc:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 18:23
Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witamy dzisiejsza wizyta wszystko dobrze niunia wazy 1,3 kg.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1471811ef36d.jpgTulipanowa, zFolwarku, madziara0080 lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”