Rok 2016 rokiem spełniania marzeń
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyooo znalazlam watek w koncu:-)
Magdulina czas biegnie bardzo szybko, ja dzis wlasnie popralam ciuszki dla malej bo pogoda piekna , potem ktorys dzien poprasuje sobie i uloze:-)
Jak samopoczucie> Dajesz rade w te upaly? Ja wczoraj zdychalam tak mi bylo goraco dzis juz lepiej bo wiaterek sie ruszyl w koncu:-)
Posprzatalam chate, popralam. niedlugo ide po Olke do przedszkola a potem obiadek:-)nadzieja_86, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Witam was
Magdulina jak ty dziś to ja jutro cudnie
Tulipanowa ja tez padam po tych upalach jeszcze jak w wakacje były to jakoś ale te wrześniowe to ciężko
Jak u was dziewczyny przygotowania wyprawki dla dzidziusia ?
Magduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualnyNo ja juz mam prawie wszystko, ale na mnie juz czas;p
Zostalo mi tylko zamowienie wozka w tym tyg i zaliczyc apteke i wszystko mam:-) no i potem w pazdz spakowac torbe do szpitala i uszykowac posciele itp dla malej:-) a ty jak nadzieja? szykujesz sobie juz cos powoli?Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tulipanowa a ja mam troszkę ubranek wózek przewijak i łóżeczko zalatwione do odbioru ale jeszcze troszkę brakuje w pazdzieniku malujemy i przemeblujemy pokój to wtedy zacznę kompletowac wszystko inne żeby nie zagraca pokoju.
A to malutko przytylas ja mam 6 na plusieJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nick nieaktualnyNo to juz sporo masz Fajnie-)
W pierwszej ciazy przytylam 20kg, tutaj licze kolo 15 pewnie dojdzie niby na koncu sie najwiecej tyje, choc nie ukrywam ze chciala bym przytyc max 10 kg ale watpie zebym tylko tyle przytyla pewnie dojdzie do 15Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya wy się kochane nie orientujecie do kiedy luteine się aplikuje bo te wizyty mam tak dziwnie poukladane a jak chce o coś zapytać albo mnie doktorka wkurzy albo zapomne he choć o tej luteinie musze ja tez zapytać bo tego się do końca chyba nie powinno brać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla juz sie doczekac nie moze, codziennie wypytuje kiedy sie mala urodzi czy to juz:-)
Codziennie przytula brzuch gada do niego. A najlepsze jest gdy Olka sie przytuli do mnie a mala w brzuchu ja kopnie wtedy ta jest przeszczesliwa:-)
To faktycznie cie malenstwo przetrzymuje z plcia hihi, ja wiedzialam w 18 tyg z Olka a teraz 20tyg.
A twoj maly jak ? moja juz ma ponad 4 latka wiec bardziej kumata co i jak , jednak twoj mniejszy:-) Pyta sie cos?
A co do luteiny to ja w tej ciazy nie biore tylko witaminy. Ta ciaza jak narazie jest bez problemow, szyjka sie nie skraca, rozzwarcia nie ma. Wszystko dobrze. Z Olka bralam luteine i leki na podtrzymanie i bralam do 36 tyg jak dobrze pamietam ale pewna nie jestem.Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdulina tylko 4 kg na plusie od poczatku wow to bardzo malutko
a co sie stało do lekarza pojechałas? Ja niestety nie wiem z luteina jak i co bo nie brałam. A bede mieć dziewczynkę
Tulipanowa to cudownie jak Twoja Olka czeka na rodzeństwo coś pięknego mam nadzieje ze moj okruszek tez bedzie miał szybko braciszka lub siostrzyczke
Wizyte mam 26 wrzesnia i teraz bede robić krew i mocz teżTulipanowa, Magduullina lubią tę wiadomość
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyheh daniel szczesliwy bo będzie braciszek ! ma 936g slicxny jest!
super tulipanowa no fajnie tak jak to starsze tsk czeka.
nadzieja to super ze córcia
twardnie brzuch ale lekarz mi powiedzial ze to juz tak może byc ważne ze z szyjka ok. a lobuziak glowla uciska mi na zebra i to tak mnie boli.nadzieja_86, Tulipanowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdulina to super że wszystko w porządku 3 mam za was kciuki a zdjęcie jest cudne !!!
Dziewczyny a macie już wybrane imiona?Magduullina lubi tę wiadomość
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok