Rok 2016 rokiem spełniania marzeń
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej ciezaroweczki jak samopoczucie? Ja dzis bylam na glukozie. Matko jakie to slodkie jeszcze tyle od początku ciazy nie dostarczylam malej takiej ilości cukru. Az ospala bylam. Ale dalam rade. Teraz wizyta u lekarza 11 sierpnia. Jak znosicie upały? Ja daje rade nie jest najgorzej.
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Tulipanowa, najważniejsze że dałaś radę. Słyszałam, że to badanie to cholerstwo jest Upały... masakra, szczególnie, że ja w pracy (w biurze) mam tyle samo stopni co na dworze. Nie idzie pracować, nie ma czym oddychać, wentylatory aż łeb chcą urwać, ale nie ma innej opcji.
-
nick nieaktualny
-
Mam zamiar pracować tyle ile będę mogła. Na koniec stycznia mam termin, grudzień już chce sobie odpuścić i siedzieć w domu. Zobaczymy jak się będę czuła, jeśli będzie dobrze to jak najdłużej Nie chce siedzieć w domu, bo bym spała do południa, jadła i tyła jak prosiak
-
nick nieaktualnyhej heh madziu pracuj pracuj ale jak będziesz juz czula dyskomfort w pracy to od razu na wolne ....
ja w 1 ciąży mialam praktyki w swoim zawodzie i niestety musiałam szybko isc na l4 bo fryzjer farby i te wszystkie psikacze to byla katastrofamadziara0080 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeraz tak patrze i pierwsza szykuje sie do porodu, o jacie bede prowadzila na zywo dyskusje podczas porodu hahah
A jak tam ciezarowki ? ja zaczelam powolutku kupowac juz do malenstwa rzeczy, jakie to wszystko slodziutkie wyjsc z sklepu nie idzie hihii
rosax3, borsuk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tulipanowa - jaka nabita!? Śliczny, zgrabny brzuszek *.*
Ja dopiero jestem w 8tc więc nie ma czego zdjęć wrzucać
A co do ciuszków, to faktycznie, w sklepach pełno jest maleńkich prześlicznych ciuszków.
Ja dopóki płci nie poznam to nic nie będę kupowała. Jak będzie syn to będę miała multum ubranek bo od strony mojego faceta w przeciągu 5 lat urodziło się 6 małych facetów, więc zapewne kilka worków ciuchów dostanę. Ale jeśli chodzi o dziewczynki to jedna się urodziła 6 lat temu, a druga 3 więc tutaj będę miała większe pole d popisu w wydawaniu kasy na ubranka
Tulipanowa pierwsza się rozpakujesz i będziesz Naszą wspieraczką, i doradzaczką Taką z doświadczeniem :*nadzieja_86, Tulipanowa, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Tulipanowa piękny brzuszek i tak mało na plusie ja mam jak na razie 3 kg N plus zobaczymy jak będzie do końca ciazy ale np w ogóle nie wymiotowalam i jem normalnie od początku. Także na samym początku nie straciłam żadnego kg.
Magdulina koniecznie dawaj zdjęcie dzisiaj niebawem wizyta
Borsuk a my jutro Ja będę mieć polowkowe i jak będzie grzeczna to plec potwierdzimyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 14:35
borsuk, Tulipanowa, Magduullina lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Nadzieja dajesz fotki Twojego brzuszka!
A My jutro Ty będziesz swoja mała lokatorkę podglądać, a ja liczę na pulsujący punkciknadzieja_86, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Tak na pewno będzie takze jutro zdjecia wrzucamy nie bardzo mi wychodzą takie zdjęcia z lusterka hehe nie potrafię ale poproszę siostrzenice to mnie nauczy ona co chwilę te selfi strzela co za młodzież
A ja soczek jabłkowy teraz robię mniamborsuk, Magduullina lubią tę wiadomość
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
To mi smaka narobiłaś. Ale i tak bym nie dała rady wypić, bo właśnie wypiłam 0,4 pomarańczy z grejfrutem Mam niedaleko pracy sokarnię...mmm....
Ja z lusterka też nie umiem, ale mamy w aparacie samowyzwalacz więc jest rozwiązanieMagduullina lubi tę wiadomość
-
Witam ja już po wizycie
Także wszystko ok a dzidzia waży już 35 dag ladnie rośnie a tak dziś się uśmiechała
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4ef515868234.jpgborsuk, Magduullina, Tulipanowa lubią tę wiadomość
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok