Rok 2016 rokiem spełniania marzeń
-
WIADOMOŚĆ
-
To bardzo się ciesze, e tak dobrze się czujesz Poszalałaś w ogrodzie. Ale jakj są chęci i siły to lepiej się poruszać niż gnić na kanapie
Mam nadzieję, że u mnie ta niemoc zaraz zniknie i będę tak jak Ty w pełni sił i chęci Bo na chwilę obecną jak wracam z pracy to biorę prysznic, jem obiad i leżę.
Dziś będzie odmiana, bo jutro mam gości i muszę trochę posprzątać. A już wiem, że mój T będzie robił druga część półek w szafie, więc zapewne zastanę syf w domu!!! wrrr...
To w takim razie legginsy muszę sobie kupić. Bo obstawiam, że dwie pary spodni mi wystarczą.
madziara0080 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Borsuk bardzo fajnie że kupiłaś przydadzą się z pewnością jeszcze za taką cenę ja tez może w następnym tyg. Wyskocze na jakieś zakupki do lumpka my będziemy zimowa ciężarówki i chciałabym jakas kurteczke na zimą. Jesienią będę miała w czym chodzić bo już z poprzedniego sezonu mam taki coś plaszczyk zakładany wiec z brzuszkiem nie nie będzie problemu https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e80d0994abf7.jpg ale zimą oj ciężko.
A ja się czuję nawet dobrze tylko mam huśtawka nastrojów jakas i placzliwa się zrobiłam. A ogólnie dobrze.
W porównaniu do początku ciazy to teraz więcej mam sil i ogólnie lepiej . Na początku mialam mdłości i nie wymiotowalam ani razu
Dziewuszki jak będziecie wiedziały coś o ciazowych ciuchach gdzieś w markecie to dajcie znać.Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
To faktycznie trochę polatasz w takim płaszczyku.
ja się zastanawiam nad czymś takim
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/52a07278b6ef.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2096c35f09bd.jpg
I chyba się skuszę
Napawacie mnie nadzieją dziewczyny Kochane Dzięki Wam wierzę, że za niedługo odzyska energię
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
Bardzo ladny kupuj
borsuk lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nick nieaktualnyHej laseczki nie pisalam nic bo w pon wyjezdzalismy z danii do polski. Troche musialam odpoczac bo droga dala nam w kosc. Dzis popralam trochę. A jutro mezus mi odświeża sciany w pokojach i bedzie skladal komode dla malenstwa a pozniej juz moge kupować gadzety malutkie i bede miala gdzie wkladac. Korzystam z ciepkych dni w polsce.
madziara0080 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się w pierwszym dniu drugiego trymestru O matko, jak to brzmi "II TRYMESTR" Moja ciąża staje się już coraz bardziej poważna Wczoraj miałam spotkanie z koleżankami o 16.30 a wróciłam do domu o 22.00 Trzeba czasami wyskoczyć Dziś mam zamiar wypelić ogród do końca, takie przynajmniej mam plany No chyba, że znów zasnę przed TV
Borsuk, płaszczyk całkiem fajny, gdzie taki znalazłaś? Daj namiar
Nadzieja, cieszę się, że u Ciebie dobrze Korzystaj z każdego dnia
Tulipanowa, widzę, że u Was praca wre Zazdroszczę przyrostu wagi, tylko 1 kg to na prawdę malutkoMagduullina, Okciakowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo z waga jestem w szoku w pierwszej ciazy przytylam 20 kg a tutaj jem wszystko normalnie nie odmawiam sobie... Mysle ze do konca ciazy kolo 10 kg przytyje. Bo ogólnie jestem z tych nabitych nie jestem chuda. Dzis ginekolog na 17.20 hihih ciekawe jak tam moje malenstwo
madziara0080, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyświetne te plaszczyki a ja tez musze nad tym pomyśleć a tulipanowa to tak jsk ja tez 1 ciąza 20 kg a teraz 1.08 się okaże ile poszlo na + ale we wszystko się mieszcze z synkiem juz w nic nie wchodzilam na poprzedniej wizycie miałam 0,5 kg no zobaczymy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeraz bede zagladac do pon malo bo mezus maluje nam sypialnie. Skladal nowa komode dla malenstwa. Umyl mi okno i zalozyl siatke na muchy. Jutro działamy z kolejnym pokojem. Wiec codziennie cos a jeszcze korytarz i kuchnia wiec troszke pracy jest. Bede zagladac wieczorkami
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Faktycznie mało co przybyło kg
Dziewczyny mam pytanie czy mieliscie wyciek siary u siebie ? Ja dzis w nocy jak się przebudzilam to poczułam ze mam jeden sutek jakby mokry a patrząc na koszulkę taka plamka zoltawa była czyzby to pierwszy pokarmJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Okciakowa wrote:Ja jestem + 3 na razie, chyba nie ma tragedii?
Madziara, już drugi trymestr, jak to zleciało, super
A jak wymioty?
Nie wiem kiedy to przeleciało czas tak zasuwa, że szok póki co bez wymiotów, ani razu nie wymiotowałam chyba twarda babka jestem A jak u Ciebie? Jak się czujesz? -
nick nieaktualny
-
Tulipanów w jak to jest cały czas czy tylko czasem poleci? Ma jakiś to wpływ z karmieniem
Najlepszym sposobem będą chyba wkładki laktacyjne żeby ubrania były czysteJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok