Rok 2016 rokiem spełniania marzeń
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytez mam problem ze spaniem. .. jak nie to ze zasnac nie mogę to co chwile siku. .... ja przez łożysko na przedniej ścianie czuje dzieciątko tak jakby w środku na brzuchu nic nie czuc jak poloze się na boku to czuje bardziej niz jak na plecach synka mialam na tylnej ścianie to czulam szybciej i wyrazniej niz teraz 1.08 mam usg polowkowe to popytam co i jak
-
nick nieaktualny
-
Madziara to koniecznie dawaj znac i zdjęcie pokarz ciotkom
Magduullina, madziara0080 lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagduullina wrote:kurcze wogóle nie mogę w to uwierzyć ze to dzieje się naprawdę kochane wiadomo ze z synkiem 1 ciaza to człowiek zyl tym a teraz jakoś tak inaczej dziwnie to już początek 5 miesiąca az poprostu nie mogę uwierzyć ze ten czas tak leci
Dokladnie z pierwsza ciaza calkiem inaczej....a z druga o wiele szybciej czas leci. Trzeba sie zajac pierwszym i nie ma czasu na myslenie i lezenie;p;p
Ja po ndz biore sie za pierwsze zakupy dla malenstwa. Z pierwszym bardzo szybko kupowalam a tutaj jakos na spokojnie nie mam parcia kurde to juz 6 msc a ty nic nie masz hahha...ale powoli po ndz sie zabieram i jade na zakupy:-)Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytulopanowa a jakie masz ułożenie z przodu czy tylu lozysko? bo ja bulgotki z 1 ciąży czulam okolo 16 tygodnia a teraz w 2 tak dziwnie bo niby coś czulam od 15 tygodnia ale raczej nie bylo to to i czuję tak wewnątrz jakby bo z synkiem 17-18 tydzień to już kopniaki czulam a teeaz kurcze sama nie wiem poczulam nid raz cos mocniej ale inaczej jakoś tak słabo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/767af7daa98a.jpg
Kochane ciocie, przedstawiam Wam mojego dziecia Dzidzia ma 5.6 cm, Według USG może być starsze o kilka dni i ma się dobrze. Serduszko biło 170 uderzeń na minutę a dziecko sobie smacznie spało Wygląda na zdrowe i to jest najważniejszeMagduullina, Okciakowa, borsuk, rosax3, nadzieja_86, Tulipanowa lubią tę wiadomość
-
madziara0080 wrote:Agatka na kiedy masz termin to zaraz Cię wpiszę na pierwszej stronie Rozgość się
madziara0080, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp