Rok 2016 rokiem spełniania marzeń
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Dziś w autobusie w drodze do pracy zaczęło mnie mulic i trzyma do teraz
Kurde tak się nie da pracować. Ledwie 20 minut w kolejce do kasy w Sądzie wytrzymałam! Mam nadzieję, że to jednorazowa akcja.
Właśnie zrobiłam sobie ogromny kubeł mięty i liczę, że mi pomoże.
A dziś po pracy prawdopodobnie jedziemy zamawiać nasze pierwsze autko JupiiiiMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Borsuk - mulenie to chyba największy objaw ciąży zaraz po rzyganiu W związku z tym, że tego drugiego nie miałam wcale to to pierwsze działa u mnie z podwojoną siłą Taki urok ciąży W każdej wolnej chwili mogłabym spać Chociaż ja z natury jestem śpioch
Musze w końcu szefowi powiedzieć o mojej ciąży bo jeszcze nie zdążyłam go poinformować.
A Wy kiedy powiedziałyście Waszym przełożonym??Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Już mi jest lepiej
Dzięki za info dziewczyny.
Madziara ja już szefowi powiedziałam, bo zawsze mi powtarzał, że jak tylko zajdę w ciążę to mam go poinformować. Musi kogoś znaleźć na czas mojego l4 i macierzyńskiego.
Zareagował uśmiechem, radością, przytuleniem i całusami w policzek taki to mój szef
Ciekawe do którego tc będę pracować.
Z jednej strony wiem, że jak pójdę za szybko to zwariuję w domu, ale z drugie chętnie bym sobie w wyrku do 11 poleżałaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 12:31
nadzieja_86, madziara0080, Magduullina lubią tę wiadomość
-
madziara0080 wrote:Borsuk - mulenie to chyba największy objaw ciąży zaraz po rzyganiu W związku z tym, że tego drugiego nie miałam wcale to to pierwsze działa u mnie z podwojoną siłą Taki urok ciąży W każdej wolnej chwili mogłabym spać Chociaż ja z natury jestem śpioch
Musze w końcu szefowi powiedzieć o mojej ciąży bo jeszcze nie zdążyłam go poinformować.
A Wy kiedy powiedziałyście Waszym przełożonym??
Ja o ciąży powiedzialam w 7 tygodniu bo mała firma i same babeczki prawie ze i tak coś po głowie im chodziło o od 16 tc na zwolnieniu.Magduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualnyborsuczku to super taki szef
he ja mam pelny 24h etat przy dwulatku
nie pracuje.
ostatnio tak mnie zmogło i trzyma do teraz syn mial pierwsze 3 dni gorączkę po 40 stopni nie spalam 4 noce - wirusowe zapalenie gardła kaszel itd jeszcze katar i się zarazilam to byla masakra ten jeszcze slaby po twj temp a ja goraczka poszko na gardło zatoki i uszy myślałam ze umrę he a tu sprzątanie gotowanie masakra poprostu a co będzie przy dwóch az poprostu się boje -
Nieśmiało zaglądam i czekam na poniedziałek
15 marzecborsuk, nadzieja_86, Magduullina, rosax3, Okciakowa lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Troszkę nieśmiała jestem póki beta nie wyjdzie 2 razy dobra ale serce mi łomocze i oczywiście przywitałam się z Marysią jestem ciekawa jak Mążu zareaguje pewnie coś podjerzewa bo ciągle pyta o to czy @ nie przyszedł
borsuk, Magduullina, rosax3 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
W poniedziałek bo najpierw muszę Mojemu udowodnić te dwie kreski
borsuk, nadzieja_86, madziara0080, Magduullina, rosax3 lubią tę wiadomość
Dziewczyny, jesteście tutaj?
Jak mi dziś źle zjadłam tosta z majonezem rano i od wtedy wymioty pod gardłem teraz duszno, męczę się.
Takie tam jojczenie poranne. Ale po 15.30 wyniki bety"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Ukija oby te niedogodności były jednorazowe
Czekamy na wyniki!
A to moja Kózka na pierwszym usg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/237112c2db98.jpg
Na serduszko jeszcze za wcześnie. Kolejna wizyta 2 sierpniaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 15:03
Magduullina, Tulipanowa, madziara0080, nadzieja_86, Ukija, rosax3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wow jakie piekne maleństwo Borsuczku
Ja też wizytę mam 2 sierpniaborsuk lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”