Rok 2016 rokiem spełniania marzeń
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aaaa to juz wszystko jasne.
A zapytam jeszcze was tu czy wy cos widzicie.. (nie biore tego testu do serca, pomimo ze ten cieniuszek od razu z moczem sie pojawil)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e9721a24f4b7.jpg
A tu z dodatkiem kontrastu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1228bb5258d9.jpgMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
O mamciu.. Jesli ten test sciemnieje a ja donosze ciaze do terminu to termin jest na 1 kwietnia hahahah
Zawsze marzylam rodzic w mieaiacu gdy ja mam urki haha. Teraz jeszcze bardziej chce by jednak mi sie nie wydawalo a ten cien jednak tam byl!Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tulipanowa wrote:Rosax jak byk widac druga kreske ❤ o mamciu.... ❤❤❤❤
Ja tez odliczam sni do polski hihi ale u nas 20 sierpien wyjazd..Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA to nasz czlonek rodziny Leo:-) York . Jest z nami od 2 lat:-)
A tak mnie pilnuje i naszego malenstwa w brzuszku:-)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a6ac076ea286.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/810b5e83622c.jpgmadziara0080, Magduullina, rosax3, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
-
Tulipanowa piękny Leo ją jestem straszna psiara mam amstaffa Iron w domu nazywany Pimpuś i kociczke ok roczna ( znajdą ). Miałam dwa asty ale jeden rok temu miał 10 lat położył się spać i już się nie obudził . Pies to super członek rodziny dla dziecka. Jak moja córka się urodzila jeden miał 6 a drugi 5 lat. Córka nie jest na nic uczulona. Kocha zwierzęta i jest wrażliwa na krzywdę zwierząt. Zresztą pierwsze kocham Cię od niej usłyszał pies całą ciążę spalam z psami w łóżku ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 20:03
Magduullina lubi tę wiadomość
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
nick nieaktualnyagatko tak to jest zwierzęta sa wspaniałe moj synek alergik ale chyba na zwierzeca siersc nie jedziemy do alergoloa za niedługo to się dowiem ale nic się mu nie dzieje po kontakcie z psami czy kotami. .. koty lubi bardziej...
Agatka_46 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny byłam dziś w lumpie i kupiłam sobie dwie sztuki spodni ciążowych hihi No nie mogłam się powstrzymać
Ceny nowych ciuchów dla ciężarnych mnie załamały 140zł za spodnie? To ja mam jedne za 6 a drugie za 15złMagduullina, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
-
Borsuk, bardzo dobrze, że kupiłaś. Ciążowe ciuchy będziesz potrzebować tylko chwile więc po co przepłacać. Ja kupiłam ostatnio leginsy ciążowe w biedronce i są świetne. Nic mnie nie uciska, czuje się w nich super. Ale w sumie to też z chęcią odwiedzę jakiś ciucholand, może też coś upoluję
Magduullina lubi tę wiadomość
-
O ja pierdzielę!! Wzdęcia mam jak tylko wstanę z łóżka. Guzika w spodniach już standardowo nie zapinam, bo mnie gniecie! Najchętniej już bym się przebrała w spodnie ciążowe, ale było by to żałosne i wyglądało karykaturalnie. W domu najlepiej, luźny dres, stara koszulka Na to czekam każdego dnia gdy siedzę w pracy
madziara kurcze nie załapałam się na ciążowe ciuchy w biedronce Bardzo żałuję!
Jak się czujecie dziewczyny? -
Borsk, ja na samym początku też miałam wzdęcia i gazy jak cholera... więc to chyba normalne Ja jeszcze w spodnie wchodzę ale niektóre czuję, że robią mi się ciasne, a pod bluzką już powoli widać ciążowe "wałeczki"
Co do ciuchów ciążowych, to ja staram się nie szaleć bo wiadomo, że długo ich nie będziemy potrzebować, ale legginsy jak najbardziej, są luźne i mega wygodne do tego jakaś fajna tunika i but na koturnie póki co
Moje samopoczucie jest w miarę dobre Wczoraj 3/4 ogrodu wypeliłam Gdyby nie zmieniający się brzuch, senność i zdjęcia z USG, które często oglądam, to nie wiedziałabym, że w ciąży jestem
A jak u Ciebie kochana?
Jak u reszty dziewczyn??
Meldować się