Rok 2016 rokiem spełniania marzeń
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny orientuje się tak ogólnie co jest potrzebne dzidzi jak sie urodzi jak na razie spokojnie ale po wakacjach chciałabym już coś zacząć ogarniać a nawet nie wiem od czego zacząć ;/ wiem od koleżanek ze nie ma co wariowac bo i tak z części rzeczy się nie korzysta
Magduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Nadzieja to wizytujemy się razem
Nie mam pojęcia od czego zacząć zakupy Pewnie na necie znajdziesz jakieś listy niezbędnych rzeczy.
Kurcze ale ten czas leci! Już będziesz pierwsze zakupy dla córci robić *.*nadzieja_86, madziara0080 lubią tę wiadomość
-
Hehe tak za jakiś czas jak potwierdzi się ze dziewczynka. Chciałabym uniknąć zbierania zbędnych rzeczy. A jak Twoje samopoczucie?Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Bardzo dobrze Trochę mnie wzdęcia męczą, ale taka dolegliwość to żadna dolegliwość
No tak, takie zakupy muszą być przemyślane trzy razy, bo inaczej zagracisz sobie całe mieszkanie. -
nick nieaktualnyhttp://matkatylkojedna.pl/wyprawka-dla-dziecka-pierwsze-ubranka-noworodka/
https://www.google.pl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.entliczekpentliczeksklep.pl/userfiles/files/wyprawka-dla-noworodka.pdf&ved=0ahUKEwil-evDhezNAhXI_SwKHWtDAfQQFghCMAY&usg=AFQjCNHQBULpnb-_OfnrPyq9CymeP4dRYg
no i oczywiście nie zapomnicie o torbbie dla siebie:)
http://babyonline.pl/torba-do-szpitala-do-porodu-co-wziac-na-porodowke-dla-mamy-co-dla-dziecka-lista-do-druku,wyprawka-dla-mamy-i-dziecka-artykul,16197,r1p1.html?gclid=COiGh6CG7M0CFeTPcgodvNUNAw
nadzieja_86, borsuk lubią tę wiadomość
-
Dzięki Magdulina
Kochana a mam pytanie jak często w czasie ciazy. Bo mnie teraz się wlaczyla w drugi trymestrze na okrągło ochotaMagduullina, borsuk lubią tę wiadomość
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nick nieaktualnyJa mam liste zrobiona taka mniej więcej co potrzebuje na brudno. Ale pewnie w trakcie zakupow jeszcze cos dojdzie.zakupy zaczynam za tydzien jak wroce do domku. Ja ci powiem ze w ciazy mam ochotę na sex i to wiecej niz przed. Nie wiem czemu hihih ale sie ciesze... Gorzej z mezem bo co chwile sie pyta czy nie boli mnie nic czy nic nie zrobi malej... Haha no ale jest git
-
Tulipanowa mam to samo z moim. Wiadomo ze nie sa to szalenstwa przed ale i tak fajnie. Za to moj taki ostrozny jest i przearazliwiony hehe obchodzi sie jak z "dziewica" a tak często można nie bolało itp. Widocznie bardzo to przezywaja i dlatego.
Aj zakupy już cudnie! A do Polski z mezem przyjeżdżasz?Tulipanowa, Magduullina lubią tę wiadomość
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykochane ja od początku mialam wieksza chęć ale później p doktor zabronila bo lozysko nisko na przedniej ścianie stwierdzia ze może dojsc do krwotoku i nie potrzebnie się wystraszymy. ale i tak raz za czas jest delikatnie bo kto by wytrzymal przy 1 ciąży moj nie chcial bal się teeaz juz jest ok nie swiruje
-
nick nieaktualnytulopanowa to fajnie ze wakacje tez bym tak chciała jechac gdzieś odpoczac tylko ja mam rodzinke blisko wszędzie .... będę musiaa z moim pogadać i wybrac się na tydzień z synkiem do ciotki i wujka bo on i tak pracuje od rana do wieczora myślę że nie będzie miał nic przeciwko no ale wiecie jak to jest fajnie byłoby gdzieś jechać ale w juz 4 tylko ze z urlopem u mojego ciezko ma tylko lipiec 1 tydz i w sierpniu 1 tydzień i juz plany co by tu kolo domu i w domu porobić .
-
Hej dziewczyny Co do listy zakupów to w necie jest dużo do pobrania, wystarczy wpisać w google "wyprawka dla dziecka" albo coś w tym stylu bo już sama patrzyłam Dużo tego jest A co do sexu to średnio mam ochotę, ale jak mnie mój zachęci to nie odmawiam i w ogóle tak jakoś inaczej teraz jest, bardziej mnie to kręci Muszę się lekarza zapytać czy mogę bo nawet nie wiem
-
Mój to nawet póki co nie chce seksu boi się najwyczajniej. Ale to przeze mnie. Bo po owulacji jak wiedziałam że na drugi dzień @ ma przyleźć to musiałam sobie użyć a on się wkręcal że to z jego winy nie było Dzidzusia biedny
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tulipanowa, ja czuję się super, nic mi nie dolega, nawet największe senności powoli ustępują Aczkolwiek jestem leniwa i nic mi się nie chce... Dziś mam pierwsze badania prenatalne i strasznie się z tego powodu denerwuję, żeby wszystko było dobrze z dzidzią...
Magduullina, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
madziara0080 wszystko będzie dobrze :*
Choć podejrzewam, że wiem co czujesz bo ja t badanie będę miała za jakiś czas, a jak o nim myślę, to już się martwię
Oczywiście daj znać po wizycie :*madziara0080, Magduullina lubią tę wiadomość