Rok 2016 rokiem spełniania marzeń
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też po wizycie. Z maleństwem wszystko ok. Widziałam bijące serduszko *.* Moje maleństwo ma 16mm
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/74e34708df2d.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 14:45
nadzieja_86, madziara0080, Magduullina, Tulipanowa, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
Male wielkie szczescie
borsuk, Magduullina lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualnyhej hej nie mogę się doczekać tego piątku az zobacze moja wiercipietke
ja jak narazie mam 2 kg na plus .. tez się niemalo z tego cieszę bo z synkiem duzo przytylam i ciężko bylo teraz tylko brzuch tak ładnie się okragliborsuk, nadzieja_86, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadzieja sliczny maluszek :-*
Ja na szczescie od poczatku tez nie wymiotowalam. Znosze ta ciaze w miare dobrze. ja mam wizyte 11 sierpnia na 15.20 .
jem teraz troszke wiecej jem wiec pewnie kg pojda w gore bo mialam okolo 1 kg na plusie, wiec zobaczymy na kolejnej wizycie:-)Magduullina, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka
Faktycznie, że tu coś cicho, chyba ten wątek nie zdaje egzaminu
Ja dziś mam wizytę u lekarza na 16.00 Nie mogę się już doczekać i mam cichą nadzieję, że nasz dzieć zrobi nam dziś niespodziankę i się "ujawni", gdyż mamy z mężem 15 - lecie odkąd jesteśmy razem Było by fajnieborsuk, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, hej Jestem już po wizycie Dziś w zastępstwie była inna pani doktor za mojego lekarza Bardzo miła, serdeczna kobieta. Ale do rzeczy
Szyjka wysoko, bez rozwarcia, macica miękka, łożysko na tylnej ścianie macicy co może potwierdzić, że ostatnie bulgotki które czułam to było "to" (jeśli łożysko znajduje się na przedniej ścianie macicy to ruchy można czuć później, a jeśli na tylnej ścianie to wcześniej)
Serduszko biło 156 uderzeń na minutę, waga 150 gram.
Wstępnie pani doktor stwierdziła, że mój dzieć może okazać się... chłopcem Ale to jest bardzo nie pewna informacja, gdyż jest jeszcze bardzo wcześnie i głowy nie daje Miałam pierwsze USG przez brzuch, ale waginalne też robiła, bo myślała, że będzie łatwiej odgadnąć płeć -
nick nieaktualny
-
Tulipanowa to już masz w sobie kawał dziecięcia 3kg na plusie moim zdaniem to niewiele Tez bym tak chciała Bardzo się cieszę, że wszystko jest dobrze!
madziara0080 bulgotki musiały być cudownym przeżyciem Super, że mamy tu same radosne wieści
Ja się czuję bardzo dobrze Nic mi nie dolega, zmęczenie zniknęło więc teraz to już w ogóle nie czuję, że jestem w ciążymadziara0080, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny