Rok 2016 rokiem spełniania marzeń
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagduullina wrote:tulipanowa kiedy twn czas tak zlecial... koniec juz za niedługo
ja poprostu niewiem kiedy ten czas tak ucieka....
No dokaldnie kochana czas tak leci szybko, a jak sie ma jeszcze jedno dziecko to juz wogle czas gna:-) Sama wiesz jak to jest ty juz tez prawie 30 tydzien...jeszcze troche i tez bedziesz miala koniec:-)Magduullina lubi tę wiadomość
-
Witam
Agatka dziękuję za wyjaśnienia super wieści i ładne imię Martynka.
Tulipanowa Twoja Michasia pewnie czeka ładnie do 40 tc jaka wyrozumiala.
Dziewczyny najważniejsze ze na wizytach wszystko dobrze
A odnośnie kg to każdy ma inną naturę także nie ma co się przejmować ile kg do przodu po ciąży szybko poleci. Moja waga wskazała dzis 8 kg do przodu jem normalnie jak przed ciążą hehe teraz nawet moze wiecej tych "zdrowszych" rzeczy także tylko się cieszyć że razem z nami dzidzia rośnie
A jak kompletowanie wyprawki?Magduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej! jesteśmy po wizycie moje szczęście ma 1400 g ma się dobrze wszystko jest ok .
p.doktor skierowala nas do ujastka na konsultacje ponieważ niby z serduszkiem jest coś nie tak ale ( w pierwszej ciąży bylo podobnie) okazalo się wszystko w porządku mam nadzieje ze i tym razem tak będzie . ale trzeba skontrolować. -
nick nieaktualnyMagdulina pewnie lepiej skontrolowac nie ma co, a na pewno bedzie wszystko dobrze:-)
Ja juz ledwo chodze, wszystko mnie boli, mala daje takie kopniaki ze czasami z bolu sie zwijam;p ;p ale jakos daje rade:-)
20 pazdz kolejna wizyta wiec mam nadzieje ze juz jakies rozwarcie bedzie choc 1 cm:-)Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytulipanowa kochana a niech mala jeszcze trochę posiedzi w brzuszku wiem jak mozesz się czuc bo ja jeszcze mam trochę a już wszystko mnie boli kurcze całkiem inna ta ciaza niz pierwsza w pierwszej wszystko do końca moglam robic a teraz ten bol zeber i pleców poprostu mnie dobija
-
nick nieaktualnyNo ja tez ta ciaze przechodze gorzej niz pierwsza, a jeszcze jedno dziecko trzeba je ogarnac porobic w domu wszystko .no w 20 mam wizyte to juz bede miala 38 tydzien to juz bede mogla rodzic wiec mam nadzieje ze za tydzien sie ruszy cos:-)
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyheh no tulopanowa tez mam nadzieję że tego urodze w 38 tyg jak Daniela ...
a ja nie mogę spać bol w lewym boku jest tak okropny .. jeszcze kichnelam sobie i coś jakby mi tam chrupnelo i pospane ani lezec nic .... przecież mnie szlak jasny trafi poprostu ... juz nie mogę ani się schylac nic podnieść nie moge nawet w spokoju zakaszlec lub wysiakac nosa .. ide się nasmarowac i spróbuje choc na chwile zasnac bo bede jutro nie przytomna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdulina tule mocno :-******* biedna sie nacierpisz
A ja sie czuje tak sobie, zalezy od dnia. Dzis mialam wizyte u lekarza. Szyjka miekka ale rozwarcia nie ma ....mala wazy 3220. Jezeli nie urodze do 1 listopada sama to 2 listopada mam sie wstawic na szpital .... wolalabym sama urodzic ...po ndz musze troche poprobowac zeby sie cos samo ruszylo -
nick nieaktualnytulipanowa to trzymam kciuki . ja jak tak dalej pójdzie to chyba uridze wcześniej z tego bolu i wyczerpania dzis chwyxilo mi w nocy reke pod lopatka i jeszcze bardziej bola plecy od 2 nie spie mam tego dosc dlaczego ja? ani lezec siedzieć spać nic się nie da ani kapiel nie pomogla masci amol nic nie wspominając o tym ze 2 paracetamole nawęt nie zadziałaly....
tulipanowa no cos sprobuj po schodach choc lub meza wykorzystaj -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny