🌞🏖️SIERPIEŃ 2025🏖️ 🌞
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, czy którejś z Was wyszła grupa krwi Rh - ?
Jak się postępuje w takim przypadku?
Olcia1987 lubi tę wiadomość
-
Hej ja też po wizycie. Według usg z dziś 7w0d wiec ciaza młodsza o 5 dni. Zobaczyliśmy bijace serduszko, nasz kluseczek ma już 0.98mm 🥰🥰 kolejna wizyta 27.01 a 04.02 prenatalne. Mam brać cały czas proga. Z tego wszystkiego jak zszedł ze mnie stres zaczęła mnie głowa bolec 🤯 a tu jedzonko na jutro trzeba szykować 🤷🏽♀️
Kroliczek2411, Nowa9224, smoothie, Dziewiarka, Nela1986, anakonda, Agat99, Milka1991, Miś, onalola, Britta, Paulina66, Platynova55, Luna_, dzikaplaża, Wojcinka, Mała.mi 93 lubią tę wiadomość
-
Ja już po USG, pęcherzyk w macicy, 20.9mm, jest pęcherzyk żółtkowy 2.7mm i malutki zarodek, CRL 1.5mm, na serduszko za wcześnie. Z OM 6t1d, z owulacji byłoby jakieś 5t4d i to lekarz mówił że czasowo by się pokrywało, więc chyba wszystko dobrze W piątek 27.12 mam wizytę na NFZ, może będzie coś więcej już, zobaczymy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia, 19:38
Dziewiarka, Agat99, anakonda, Milka1991, Miś, onalola, Britta, Paulina66, smoothie, Platynova55, Anaam, Luna_, dzikaplaża, Wojcinka, Mała.mi 93 lubią tę wiadomość
Staranie o pierwsze 👶 od 08 2024
09 2024 biochem w 1cs 💔
9.12 4cs 11dpo ⏸️ 🥹
11.12 beta hcg 234 U/l
13.12 beta hcg 550 U/l, prog ok. 26.6 ng/ml -
Ja tez po wizycie. Wg usg crl 1.09 7t2d. Czyli ok w sumie, tak jakby lekko niedokladnie zmierzony. Moze byc ciutke wiekszy. Tetno 151 ud/min. mam torbiel 4cm na prawym jajniku. Czulam ze cos tam mam. Powiedzial ze jest mi bardziej niedobrze od tej torbieli bo ona produkuje hormony:/. 7.01 mam kolejna wizyte to zmierzy czy urosla, ma nadzieje ze zmaleje. Ostatnecznie wiem ze podczas cesarki sie usuwa. Ale bardzo duzo sie wchlania. Najgorsze ze musze rozpinac spodnie. Bo mnie uwiera wszystko w brzuch. Przez tą torbiel.
Ale jestem dobrej mysli. Nie moja pierwsza torbiel, pewnie nie ostatnia.anakonda, Agat99, Nowa9224, Miś, Milka1991, Paulina66, smoothie, Dziewiarka, Platynova55, onalola, Anaam, Luna_, dzikaplaża, Wojcinka, Mała.mi 93 lubią tę wiadomość
-
Ragazza wrote:Dziewczyny, czy którejś z Was wyszła grupa krwi Rh - ?
Jak się postępuje w takim przypadku?
Gratuluję udanych wizyt!! Dużo pięknych wiadomości na święta 😊smoothie lubi tę wiadomość
-
Hej. Ja też po wizycie. No nie zobaczyłam za dużo ale tego się spodziewałam. Pęcherzyk ciążowy 15mm i pęcherzyk żółtkowy 4,4mm. Tarcza zarodka jeszcze niewidoczna. Ciąża ciut młodsza ze względu na trochę późniejszą owulację. Ale jak na ten czas ciąży to wszystko jak należy 😊 Noi torbiel na jajniku. Ahossik nie Jesteś sama. Moja też około 4cm ale lekarz mówił że na pewno się wchłonie. Karty nie zakładał i badań jeszcze nie zlecał. 3.01 kazał mi podejść do niego do szpitala podejrzeć czy już jest zarodek z serduszkiem, bo na pewno powinien być 😉
Miś, Paulina66, Agat99, anakonda, Dziewiarka, Platynova55, onalola, Luna_, dzikaplaża, Wojcinka, Mała.mi 93 lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór, dziewczyny, dla nas naprawdę dobry 🙂
Już po wizycie, mamy dzidziusia 🥳 CRL 1,52 cm, tętno 152.
Po wizycie lekarz wyszedł, pogratulował mojemu mężowi i powiedział, że już możemy się cieszyć 😀
Więc się cieszymy 🎉
Ogólnie lekarz zadowolony, że jego terapia przyniosła efekty 😜
Wszystkim dziewczynom, które usłyszały dzisiaj tak dobre wieści jak ja, gratuluję z całego serca ❤️ a dla tych z gorszymi wiadomościami przesyłam mocny 🫂🙏Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia, 20:09
Milka1991, Miś, Paulina66, Agat99, anakonda, smoothie, Dziewiarka, Platynova55, onalola, Anaam, Luna_, dzikaplaża, Wojcinka, Mała.mi 93 lubią tę wiadomość
Starania od lutego 2021
AMH 1.9
Od 2023 naprotechnolog dr Kandzia (Katowice)
03.2024 - laparoskopia - endometrioza, zmiany wycięte
04-11.2024 - stymulacja
10.2024 - Lipiodol + Nowenna pompejańska
27.11.2024 - ⏸️ (euthyrox 100, metformina, luteina, encorton, mamaDHA premium plus, wit. D)
23.12.2024 - mamy 1,5 cm człowieczka 🎉
21.01.2025 - wizyta 🙏
+Niepłodna rodzi siedmioro+ 1Sm 1-2 -
Na takie wieści czekałam 🥰 gratuluję wszystkim dzisiejszym wizytującym, które usłyszały takie piękne wiadomości przed świętami 🤗
Dziewczyny, u mnie też torbiel na prawym jajniku. Ma 5cm, lekarz powiedział, że powinna się zmniejszyć i wchłonąć, no ale zobaczymy na następnej wizycie jak sytuacja. Powiedział, żeby się nie martwić, bo nie zagraża to w żaden sposób ciąży.Milka1991, Britta, Dziewiarka lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dziewczyny! Króliczku - cieszę się, że masz jasną sytuację i trzymam kciuki, aby wszystko ułożyło się po Twojej myśli. Pytanie - jak z Waszym odżywianiem? Martwi mi trochę, że nie mam apetytu i że moje jedzenie jest takie ubogie. Jem kanapki, jakiś mały obiad i tyle… właściwie muszę się zmuszać. Głód czuję tylko rano. I odrzuciło mnie od kawy, piję tylko herbatę i wodę ( kocham kawę i nie wyobrażałam sobie dnia bez kawy).30.11 ⏸️
-
Gratuluję wam dziewczyny !
Wszystkiego dobrego na święta. Zdrowych wesołych spokojnych świąt ❤️ dla was wszystkich i rodzin waszych 🎄 żeby wasze małe cuda rosły i koziołki fikaly w brzuchach 😍Milka1991, Mała.mi 93, Britta lubią tę wiadomość
2 cs 11/24 cb 💔
Pregna start , pregna DHA, Wit D 2000j, Magnez -
Mi też kawa nie podchodzi za bardzo, a każdy dzień zaczynam zawsze od niej 😀 co do torbieli, to ja też mam na lewym jajniku, ale lekarz też mi powiedział, że mam się nią nie przejmować bo torbiel nie wpływa na przebieg ciąży. Kartę ciąży będę miała założona dopiero na kolejnej wizycie pod koniec stycznia
-
Króliczek, bardzo mi przykro, ale rozumiem, że dobrze jest mieć jasność sytuacji, trzymaj się i oby odbyło się bez szpitala 🫶
Pozostałym dziewczynom gratuluję! Cudowne wiadomości 😍
Co do grupy krwi to też mam Rh- a mój mąż Rh+. Po porodzie czeka mnie zastrzyk 🤷♀️
Ja przyjechałam do Polski odwiedzić rodziców na święta i chcemy im jutro powiedzieć o ciąży. Wolę teraz osobiście niż np. za miesiąc przez telefon i liczę na to, że wszystko będzie dobrze 😊
Przez kolejne dni pewnie będę trochę zajęta, więc możliwe, że będę się mniej udzielać, ale dziewczyny, życzę każdej z Was i Waszyn rodzinom Wesołych Świąt, dużo miłości i pięknych dni 🫶🎄 cieszcie się swoim małym kropkiem i trzymamy kciuki, abyśmy pozostały w takim samym gronie, aż do sierpnia 🫶Agat99, Milka1991, onalola lubią tę wiadomość
-
Kroliczek2411 wrote:Hej dziewczyny ja już po wizycie. Zarodek nie urósł i nie było słychać serduszka a na tym etapie już powinno więc odstawiamy leki i czekamy na krwawienie.. jeżeli do piątku nic się nie zadzieje to niestety mam skierowanie do szpitala…
Mam nadzieję jednak że sama się oczyszczę 🤞🏻
Dziewczyny ja wiem , że to są przykre informacje ale ja się czuję jakby to nie brzmiało lepiej wiem na czym stoję i czego się spodziewać . także dziękuję za wsparcie i kciukasy ❤️ jest dobrze , mam 3 dzieci wspaniałych dzieci i duży luz jeżeli chodzi o kolejne bobo 🙂.
Będę tu z Wami jeśli mogę i będę Wam kibicować 😁
Pozdrawiam Was wszystkie i ściskam mocno 😘😘
Chyba możemy przybić sobie piątkę.. co prawda ja dzieci jeszcze nie mam, ale wierzę, że wszystko przede mną. Łączę się z Tobą w tym wszystkim, a reszcie życzę powodzenia! ❤️ -
Dziewczyny gratuluję wszystkich udanych wizyt! Cudowne wieści przed świętami 💛🥳
Z racji że dochodzi u mnie 6 rano i od jakiejś godziny nie mogę spać (ok położyłam się bardzo wcześnie więc nie dziwię się w sumie ) to chciałam skorzystać z okazji i życzyć wam wszystkim szczęśliwych rodzinnych świąt! 🎄🎅
Mam nadzieję że wszystkie spędzicie miło czas z rodzinami ♥️Nowa9224, Mała.mi 93, Agat99, Britta, Milka1991, onalola, Luna_ lubią tę wiadomość
-
Wszystkim dziewczyną gratuluję udanych wizyt 🤞 czy jeszcze któraś ma po światach ? Czy teraz dopiero w styczniu ? Ja mam 15.01 wizytę.
Dziewczyny to i ja życzę wam spokojnych, ale też pełnych emocji świąt 🎄niech te świata będą spędzone w rodzinnej miłej atmosferze. Dużo zdrowia, radości z naszych kropkow. No i fajnych prezentów 😂🙈 ja tam trochę się cieszę z prezentów 😁Milka1991, onalola, Agat99 lubią tę wiadomość
Start starań: 12/2023
01/2024 - 💔 ciąża biochemiczna
05/2024 - 💔 ciąża biochemiczna
06/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
07/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
08/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
09/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
10/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
11/2024 - cykl naturalny, udało się ⏸
beta 264,82 mlU/ml
Beta 686,99 mlU/ml
Beta 1856,30 mlU/ml
06.12 🎅 pęcherzyk w macicy 🩷
08.12
Tsh 1,981 ulu/ml
Beta 6018,33 🩷🥹
Ona:
HLA-C ✅KIR✅Trombofila wrodzona - Mutacje (acard150), CROSSMATCH ✅ALLO MLR - 34,1✅ TSH- 1,5 (euthyrox 50)
On:
Zdrowy💪
Suplamenatcja: B6,Jod,VitD,Cynk,koenzym q10,B12,Omega komplex, selen,folian, heparyna
-
Mała.mi 93 wrote:Wszystkim dziewczyną gratuluję udanych wizyt 🤞 czy jeszcze któraś ma po światach ? Czy teraz dopiero w styczniu ? Ja mam 15.01 wizytę.
Dziewczyny to i ja życzę wam spokojnych, ale też pełnych emocji świąt 🎄niech te świata będą spędzone w rodzinnej miłej atmosferze. Dużo zdrowia, radości z naszych kropkow. No i fajnych prezentów 😂🙈 ja tam trochę się cieszę z prezentów 😁Mała.mi 93 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, pewnie przez te świąteczne dni nie będzie kiedy nadrobić, więc już teraz życzę Wam wesołych świąt, zdrowych, z apetytem i spokojną głową 🤝 niech nasze kropeczki zdrowo rosną i oby za rok spędziły te święta z nami! 🎁
Agat99 lubi tę wiadomość
-
Arenda 🫶🏽 wrote:Ja mam 30.12 😄
Tak swoją drogą fajnie jak by ktoś na pierwszej stronie uzupełniał dane łatwiej by nam było ogarnąćStarania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc
3 IUI
03.2016 I procedura krótki protokół ICSI
05.2016 II procedura krótki protokół ICSI
Zmiana kliniki MedArt
09.2016 długi protokół 21.09 punkcja mamy 3 zarodki
29.11.2016 crio 4AA cb
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
08.2018 IV IVF cykl naturalny transfer 17.08 7tc
V IVF grudzień 6 zarodków 4 prawidłowe genetycznie
10.04. 2019transfer
24.11 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
url=https://www.tickerfactory.com][/url]