🌞🏖️SIERPIEŃ 2025🏖️ 🌞
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, miłego dnia wszystkim! 🤗 Czekam z niecierpliwością na relacje z dzisiejszych wizyt, bo trochę ich dziś będzie ☺️ oby same dobre wieści!
Milka1991, Nowa9224, Kroliczek2411, Britta lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, trzymam mocno kciuki 🤞
Milka1991, Nowa9224, Kroliczek2411, Britta lubią tę wiadomość
Start starań: 12/2023
01/2024 - 💔 ciąża biochemiczna
05/2024 - 💔 ciąża biochemiczna
06/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
07/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
08/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
09/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
10/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
11/2024 - cykl naturalny, udało się ⏸
beta 264,82 mlU/ml
Beta 686,99 mlU/ml
Beta 1856,30 mlU/ml
06.12 🎅 pęcherzyk w macicy 🩷
08.12
Tsh 1,981 ulu/ml
Beta 6018,33 🩷🥹
Ona:
HLA-C ✅KIR✅Trombofila wrodzona - Mutacje (acard150), CROSSMATCH ✅ALLO MLR - 34,1✅ TSH- 1,5 (euthyrox 50)
On:
Zdrowy💪
Suplamenatcja: B6,Jod,VitD,Cynk,koenzym q10,B12,Omega komplex, selen,folian, heparyna
-
Powodzenia na dzisiejszych wizytach! Ja powoli uciekam w offline więc już wszystkiego dobrego na ten magiczny, świąteczny czas; niech się spełniają marzenia. I żebyśmy wszystkie święta 2025 celebrowaly w powiększonym gronie ❤️
Nowa9224, Paulina66, Kroliczek2411, Britta, Agat99, dzikaplaża lubią tę wiadomość
-
Też trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty!! ❤️ Siedzę w pracy i szef dzwonił z życzeniami bejbika w przyszłym roku, prorok 😀
Paulina66, Milka1991, Nowa9224, Kroliczek2411, Platynova55, dzikaplaża lubią tę wiadomość
-
Nela1986 wrote:i ja !
mialam wczoraj silne skurcze brzucha z rozwolnieniem. Nie wiem czy bardzo silne, jak przy bolu okresowym. Czy mam sie bac?
Jak bez krwawienia to raczej nie. Ja miałam silne bóle okresowe codziennie wieczorem przez jakiś tydzień. Bardzo bolało. Wjeżdżały przeciwbólowe…Na szczęście od paru dni spokój -
Wojcinka wrote:Jedno i drugie, żłobki przyjmują od 2 mies życia i niania to absolutny standard w każdej rodzinie.
Widzę że podobnie
Ja z NL, tutaj jest 16 tyg macierzyński ale przed porodem 4-6 tyg już się zaczyna więc około 10 tyg zostaje po.
Później opieka w „żłobku” i do pracy 🤷🏻♀️
-
Milka1991 wrote:Mój 5 latek waży 20kg i też go czasem podniosę i przytulam. Tłumaczę sobie, że na tym etapie to mi nie zaszkodzi. Ale jak brzuch będzie większy to już na pewno odpuszczę takie przytulasy. W ogóle jak sobie przypomnę pierwszą ciążę, jak się wszystkiego bałam i chuchałam i dmuchałam to śmiać mi się chce 😅 No ale każda musi to przejść. Teraz nie mam czasu roztkliwiać się nad sobą. Jedynie co to wyłączam się w ciągu dnia na jakieś 2h jak mam mega spadek formy. Wtedy rzucam wszystko, dzieci mają się zająć sobą, a ja muszę się zregenerować. Jutro moja pierwsza wizyta, chyba wizytuje ostatnia. Ciśnienie w gabinecie pewnie będzie mocno podwyższone. Będę trzymać kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty i czekać na wieści 😉
Ja w ciąży z synem to jak z jajkiem, bałam się szybciej chodzić 🤣
Z córką to szłam już ze skurczami na max do szpitala a jeszcze syna do łóżka zanosiłam (spory 3 latek) 🤣🤣
-
Milka1991 wrote:Jak bez krwawienia to raczej nie. Ja miałam silne bóle okresowe codziennie wieczorem przez jakiś tydzień. Bardzo bolało. Wjeżdżały przeciwbólowe…Na szczęście od paru dni spokój
-
Olcia1987 wrote:Ja w ciąży z synem to jak z jajkiem, bałam się szybciej chodzić 🤣
Z córką to szłam już ze skurczami na max do szpitala a jeszcze syna do łóżka zanosiłam (spory 3 latek) 🤣🤣
Tak to wygląda . Wyobraź sobie co będzie u mnie teraz w trzeciej ciąży 🤣 Aleee całe szczęście ta dwójka już starsza, mądrzejsza, więc mogę sobie więcej folgować z chuchaniem i dmuchaniem 😆 -
Nela1986 wrote:dziekuje. Jutro mam ginekologa. I nie wiem teraz bo wykupilam bete ale najpierw chyba pojde do gina i potem zrobie
A nie wiem czy nie lepiej przed. Będzie jakiś pogląd czy wysokość bety w miarę dobra. Potem USG które potwierdzi i w razie wątpliwości na kolejny dzień druga beta 😉 -
Olcia1987 wrote:Widzę że podobnie
Ja z NL, tutaj jest 16 tyg macierzyński ale przed porodem 4-6 tyg już się zaczyna więc około 10 tyg zostaje po.
Później opieka w „żłobku” i do pracy 🤷🏻♀️
Czyli nie ma czegoś takiego jak u nas, że jest L4? Bo niby w Polsce też można wcześniej zacząć macierzyński, ale standardem jednak jest L4.12.2024 - cb (2cs) -
Hej dziewczyny ja już po wizycie. Zarodek nie urósł i nie było słychać serduszka a na tym etapie już powinno więc odstawiamy leki i czekamy na krwawienie.. jeżeli do piątku nic się nie zadzieje to niestety mam skierowanie do szpitala…
Mam nadzieję jednak że sama się oczyszczę 🤞🏻
Dziewczyny ja wiem , że to są przykre informacje ale ja się czuję jakby to nie brzmiało lepiej wiem na czym stoję i czego się spodziewać . także dziękuję za wsparcie i kciukasy ❤️ jest dobrze , mam 3 dzieci wspaniałych dzieci i duży luz jeżeli chodzi o kolejne bobo 🙂.
Będę tu z Wami jeśli mogę i będę Wam kibicować 😁
Pozdrawiam Was wszystkie i ściskam mocno 😘😘
Milka1991, Mała.mi 93, Gosiaczek.prosiaczek, smoothie, anakonda, Wojcinka, Santal3, Britta, dzikaplaża, Luna_, Olcia1987 lubią tę wiadomość
-
Kroliczek2411 wrote:Hej dziewczyny ja już po wizycie. Zarodek nie urósł i nie było słychać serduszka a na tym etapie już powinno więc odstawiamy leki i czekamy na krwawienie.. jeżeli do piątku nic się nie zadzieje to niestety mam skierowanie do szpitala…
Dziewczyny ja wiem , że to są przykre informacje ale ja się czuję jakby to nie brzmiało lepiej wiem na czym stoję i czego się spodziewać . także dziękuję za wsparcie i kciukasy ❤️ jest dobrze , mam 3 dzieci wspaniałych dzieci i duży luz jeżeli chodzi o kolejne bobo 🙂.
Pozdrawiam Was wszystkie i ściskam mocno 😘😘 -
Kroliczek2411 bardzo mi przykro, że jednak się nie udało 😔całe szczęście, że chociaż wiesz na czym stoisz i koniec tej niepewności. Wierzę, że następnym razem się uda i życzę Tobie i Twojej rodzince dużo spokoju i pięknego wspólnego czasu na te Święta 🩷 trzymaj się i pozwól sobie wszystkie emocje które czujesz przeżywać na swój sposób.
-
Kroliczek2411 wrote:Hej dziewczyny ja już po wizycie. Zarodek nie urósł i nie było słychać serduszka a na tym etapie już powinno więc odstawiamy leki i czekamy na krwawienie.. jeżeli do piątku nic się nie zadzieje to niestety mam skierowanie do szpitala…
Pozdrawiam Was wszystkie i ściskam mocno 😘😘
Wysyłam przytulasy. Tak jak mówisz, dobrze wiedzieć na czym się stoi. A jak ma się resztę maluchów w domu, to łatwiej przez to przejść 😉❤️