☀️🏝️⭐️ SIERPIEŃ 2026 ⭐️🏝️☀️
-
WIADOMOŚĆ
-
N_wm wrote:Cześć Dziewczyny!
Chciałabym nieśmiało do Was dołączyć. Ciąża jest dla mnie totalnym zaskoczeniem, ale bardzo się ucieszyłam, jestem już mamą dwójki maluchów.
Jedyne co mnie martwi to wyniki bety. W poprzedniej ciąży te wartości były o wiele wyższe. Obecnie:
13 dpo - 25
15 dpo - 68
19 dpo - 224
21 dpo - 415
Nie chcę robić kolejnych bet, ale nie daje mi to spokoju. Wg. OM dziś jestem 5tc 2 dni. Ginekologa mam dopiero 19.01, zastanawiam się czy jest sens próbować umówić coś już teraz zaraz, czy lekarz cokolwiek zobaczy na USG.
Hej! Też mam już na pokładzie 2 synów i też ciąża z pewnego zaskoczenia 😉
Co do bety, ja w każdej z ciąż miałam trochę inny wynik na podobnym etapie, czasem wystarczy, że implantacja zaszła 1-2 dni później i już inny wynik. Nie ma co się martwić. I na Twoim miejscy postarałabym się znaleźć wizytę na początku stycznia.
Felka jak widzę kogoś po takich przejściach to jestem pełna podziwu tej siły, którą w sobie masz. Z całego serca życzę nudnej i donoszonej ciaży.
Falka93. lubi tę wiadomość
-
N_wm wrote:Cześć Dziewczyny!
Chciałabym nieśmiało do Was dołączyć. Ciąża jest dla mnie totalnym zaskoczeniem, ale bardzo się ucieszyłam, jestem już mamą dwójki maluchów.
Jedyne co mnie martwi to wyniki bety. W poprzedniej ciąży te wartości były o wiele wyższe. Obecnie:
13 dpo - 25
15 dpo - 68
19 dpo - 224
21 dpo - 415
Nie chcę robić kolejnych bet, ale nie daje mi to spokoju. Wg. OM dziś jestem 5tc 2 dni. Ginekologa mam dopiero 19.01, zastanawiam się czy jest sens próbować umówić coś już teraz zaraz, czy lekarz cokolwiek zobaczy na USG.
Przecież ładne przyrosty. Pójdziesz na USG teraz i nie nie będzie jeszcze widać i tylko będziesz sie stresować niepotrzebnie.
Ja nic nie badam, po prostu sie ciesze z tego co teraz trwa, a co sie stanie to sie stanie. Szkoda sie stresować i szkodzić sobie.
My powiedzieliśmy mojemu tacie, bo był u nas. A w Wigilię powiemy teściom, bo przylatują na swieta. Dopiero w lutym (ok 14tyg po usg) polecimy do Polski i oznajmimy reszcie rodziny.
tortum, Sigi133, Falka93. lubią tę wiadomość
[/url] -
Ja dzisiaj informuję rodziców i brata, bo i tak wiem, że mama mu wypapla. A że mój brat ma 4 miesięczną córeczkę to na pewno ucieszą się, że mała będzie miała kuzyna albo kuzynkę tylko rok młodszego 😁
tortum, Sigi133, Luna11, Falka93., Esbe lubią tę wiadomość
-