❤️Sierpień 21❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, jak wstawiacie tutaj zdjęcia? jak zdecydowałam się wstawić swój brzuch, to okazuje się że nie bardzo potrafię
ok...
https://zapodaj.net/dd420b6fbab96.jpg.html
Połówkowe mam w środę, trzymajcie proszę kciuki
Piękne Wasze brzuszki z dzidziusiamibezsilna, Elleen, Kika, Mała Matylda, Aaasti, ❤️ Heart ❤️, Sto_krotka, aganieszkam, Sylwia_i_Niki lubią tę wiadomość
-
AgnesNitt, ładny brzusio. Wystarczy właśnie link do zapodaj. Ja też, nie wiem jak wstawić żeby zdjęcie się pokazało🤷♀️
Agi83, to świetna wiadomość. Jeszcze, żeby córcie miała to prawie ta wymarzona Hania będzie. Co do imion, to mi się tak strasznie Gaja spodobała, że chyba pożyczę od Ciebie i byłby Igor i Gaja.Kika, AgnesNitt lubią tę wiadomość
Ona: 30, On: 38lat. Starania ok 2-3 lata.
08.2020.- I CS Lametta [*] 6tc😢💔
11.2020- II CS z Lamettą - 💕
19.05. 2020-III badania prenatalne:
♀️ 2048g 💓150/ min
♂️ 2272g💓 145/min
"Jezu, Ty się tym zajmij. Zawierzam się Tobie" -
Heart, ta statystyka (spora przewaga dziewczynek, choć w populacji rodzi się więcej chłopców) w połączeniu z historią Agulineczki sprawiają, że obawiam się co usłyszę jutro na połówkowych🙈.
Glenka, też poluję na kocyki Le Pampuch i obserwuję, który kolor jest w promocji😉
Agi, gratulacje dla siostry. Twoja córeczka będzie miała rówieśnika w bliskiej rodzinie, cudownie 😊
AgnessNitt, śliczny brzuszek, zgrabna kobieta z Ciebie🙂.
Dziewczyny, jeśli chcecie aby na forum było widoczne od razu zdjęcie, a nie link to wklejajcie ten ostatni link z zalukaj.plElleen, ❤️ Heart ❤️, Glenka lubią tę wiadomość
-
Ale jestescie laseczki dziewczyny, ja przy was to babcia w dresie 😂😂😂
Bezsilna Tobie mialam wczoraj pisac ze jestes bomba chodzaca i ten kot w avatarze tak do Cb nie pasuje! W ogole to nick rowniez 😉bezsilna lubi tę wiadomość
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
Glenka wrote:Hej Dziewczyny! Piękne macie brzuszki! U mnie też już widać Dawno nie pisałam, bo miałam bardzo ważne rzeczy zawodowe i totalnie byłam tym pochłonięta, ale teraz już luz i mogę leżeć i skupić się na hodowaniu bobasa . W poniedziałek idę na USG połówkowe razem z Echem serca maluszka, ze względu na tą podwyższoną przezierność w 1.trymestrze.
Pochwalę się wam, że kupiłam też pierwszą rzecz do wyprawki , taki bambusowy kocyk/otulacz. Synek sporo rzeczy będzie miał po córce, ale kocyk zdecydowanie musi mieć swój, bo siostra się nie podzieli swoimi kocysiami Btw. jakbyście szukały fajnych, naturalnych kocyków to mega wam polecam te z Le pampuch. Co poniedziałek przeceniają inny kolor w sklepie i do piątku jest w niższej cenie Te używane przez córkę były prane już milion razy i nadal jak nowe
Rzeczy mam po córce od groma i część już oddałam, ale nie bronię się przed kupieniem kolejnego pajacyka jak widzę dobrą jakość w dobrej cenie, szczególnie nie zastanawiam się jak widzę grubą biobawełnę 😄 ale kolory brałam uniwersalne, a teraz to i falbanek nie będę się wystrzegała 😃 -
To i ja ujawnię swoje brzucho 🙃🙃https://zapodaj.net/d1b7464a104d0.jpg.html
Jutro mam wizytę u swojej gin. Mam nadzieję że będzie miała dla mnie uspokajające info w sprawie tej powiększonej nerki..Patryśka, Mała Matylda, Aaasti, Elleen, ❤️ Heart ❤️, Kika, bezsilna, aganieszkam lubią tę wiadomość
-
AgnesNitt też mam w środę połówkowe 😄 moja gin robi wszystko razem więc i echo serca bobasa zbada ❤️
Elleen u mnie w rodzinie jest już Gaja, pół Polka- pół Włoszka. Piękna 😄
Tak jak i jej imię, więc polecam 😄
Z niespotykanych imion jeszcze mamy w rodzinie Ilarie.
Ilaria też jest włoskim imieniem. Dziwnie brzmi na początku ale z czasem jest piękne 😊
My nad imieniem dla Synka będziemy myśleli od środy 😁
Jeszcze może będzie niespodzianka 😅
Elleen lubi tę wiadomość
-
Dzięki Dziewczyny za te piekne foty 🙂😍❤
Ja za Wami, ale z dnia na dzień prawie nie dopinam się w kurtki i spodnie 🤣 i dzięki Wam zobaczyłam, że już mogę mieć brzuszek!
Agi83, razem będziemy się wspierać w kwestii szyjki! Widziałam Twoje wpisy na innym wątku i ja już psychicznie nastawiam się na możliwe wspomagacze szyjki. Mało to przyjemne, ale grunt to dośc często ją oglądać czy się zmienia. Ja nadal na małej dawce progesteronu i staram się nie dźwigać i myśleć pozytywnie 🙏2021 (4FET)💙
2022 naturals 💔
2023 (5FET)ostatni 💝 ❄ 3.1.2 🙏🍀
3-7dpt II, 7dpt bhcg 83,32| 9dpt 267,7| 11dpt 626,6 🙏 | 17dpt 6006,0 -
Hej dziewczyny,
Super wyglądacie - ja już też powoli nie mieszę sie w kurtki, a o zapięciu dżinsów mogę pomarzyć.
Dawno nie pisałam, bo pochłonęła mnie opieka nad starszą córka, która jest takim typowym wymagającym dzieckiem, które nawet matce spokojnie obiadu nie da zrobić.
U nas wszystko okej, rośnie dziewczyna - prawdopodobnie Kalina, chociaż mąż protestuje troche
Jednak zaczęły mnie niepokoić drętwienia, szczególnie prawej ręki tak od kciuka do środkowego palca i coraz częściej pojawiające się mroczki przed oczami. Czy któraś może ma coś podobnego? No i przy takim wymagającym dziecku jestem tak po ludzku zmęczona. Ah gdzie te czasy pierwszej ciąży, gdy się leżało.Aaasti, ❤️ Heart ❤️, bezsilna lubią tę wiadomość
Lena : 18.04 -> 205g / 08.05 -> 362g / 19.06 -> 966g / 15.07. -> 1595g / 24.07. -> 1803g / 12.08. -> 2260g / 22.08. -> 2700g / 04.09. -> 2850g / 19.09. -> 3442g -
Agi83 wrote:Stokrotka bardzo mi miło, chociaż życzę Ci żeby zostało tak jak jest 🤞😊2021 (4FET)💙
2022 naturals 💔
2023 (5FET)ostatni 💝 ❄ 3.1.2 🙏🍀
3-7dpt II, 7dpt bhcg 83,32| 9dpt 267,7| 11dpt 626,6 🙏 | 17dpt 6006,0 -
Sto_krotka wrote:Razem raźniej😀✊✊✊ ważne tez wiedzieć na czym się stoi. Ostatnio zastanawiałam się, że przecież nie wiem jaka była przed ciążą długość? Przeciez mogłybyśmy oryginalnie mieć taką długość?W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
Leksi oj tak pierwsza ciąża to luksus, kiedy chcesz możesz się położyć (poza pracą zawodową, jeśli ktoś pracuje). Z każdym kolejnym dzieckiem ciąża robi się coraz bardziej wymagająca
Co do drętwienia ręki może to od kręgosłupa? Moze jakieś ćwiczenia rozciągające? Spróbuj też lykac aspargin jeśli jeszcze nie lykasz.
Kalina ładne imię, jedno z wielu nad którymi myśleliśmy przy córce
AgnesNitt mi imię Aleksander też się podoba, Olus do małego chłopca też, ale Olek już nie bardzo. Zresztą w bardzo bliskiej rodzinie mamy już Oliwiera, na którego każdy woła Olek, więc u nas odpada.
Wszystkie brzuszki piękne, wstawiam i mój 🙂
https://naforum.zapodaj.net/360bdff668a2.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2021, 21:03
Aaasti, Elleen, bezsilna, kluskaaa, BusiaT lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚