X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne ❤️Sierpień 21❤️
Odpowiedz

❤️Sierpień 21❤️

Oceń ten wątek:
  • AgnesNitt Koleżanka

Wysłany: 28 marca 2021, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jak wstawiacie tutaj zdjęcia? jak zdecydowałam się wstawić swój brzuch, to okazuje się że nie bardzo potrafię :D

• AgnesNitt Koleżanka

Wysłany: 28 marca 2021, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jak wstawiacie tutaj zdjęcia? jak zdecydowałam się wstawić swój brzuch, to okazuje się że nie bardzo potrafię :D

ok... :D
    https://zapodaj.net/dd420b6fbab96.jpg.html

Połówkowe mam w środę, trzymajcie proszę kciuki :)
    Piękne Wasze brzuszki z dzidziusiami :)

bezsilna, Elleen, Kika, Mała Matylda, Aaasti, ❤️ Heart ❤️, Sto_krotka, aganieszkam, Sylwia_i_Niki lubią tę wiadomość

• bezsilna Autorytet

Wysłany: 28 marca 2021, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgnesNIt super wyglądasz ☺ zgrabny brzuszek 🥰

AgnesNitt lubi tę wiadomość

• Elleen Autorytet

Wysłany: 28 marca 2021, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgnesNitt, ładny brzusio. Wystarczy właśnie link do zapodaj. Ja też, nie wiem jak wstawić żeby zdjęcie się pokazało🤷‍♀️

Agi83, to świetna wiadomość. Jeszcze, żeby córcie miała to prawie ta wymarzona Hania będzie. Co do imion, to mi się tak strasznie Gaja spodobała, że chyba pożyczę od Ciebie i byłby Igor i Gaja.

Kika, AgnesNitt lubią tę wiadomość

o1486iyele9sg31t.png
    Ona: 30, On: 38lat. Starania ok 2-3 lata.
    08.2020.- I CS Lametta [*] 6tc😢💔
    11.2020- II CS z Lamettą - 💕
    19.05. 2020-III badania prenatalne:
    ♀️ 2048g 💓150/ min
    ♂️ 2272g💓 145/min
    "Jezu, Ty się tym zajmij. Zawierzam się Tobie"
  • Mała Matylda Autorytet

Wysłany: 28 marca 2021, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heart, ta statystyka (spora przewaga dziewczynek, choć w populacji rodzi się więcej chłopców) w połączeniu z historią Agulineczki sprawiają, że obawiam się co usłyszę jutro na połówkowych🙈.

Glenka, też poluję na kocyki Le Pampuch i obserwuję, który kolor jest w promocji😉

Agi, gratulacje dla siostry. Twoja córeczka będzie miała rówieśnika w bliskiej rodzinie, cudownie 😊

AgnessNitt, śliczny brzuszek, zgrabna kobieta z Ciebie🙂.

Dziewczyny, jeśli chcecie aby na forum było widoczne od razu zdjęcie, a nie link to wklejajcie ten ostatni link z zalukaj.pl

Elleen, ❤️ Heart ❤️, Glenka lubią tę wiadomość

uch59vvjdzcznt8y.png
    tb73e6ydy4fz1gcd.png
  • Agi83 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2021, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny ❤
    Ellen u nas juz ostatnio Aleksandra coraz czesciej w uzyciu. Maz probuje przekupic starsza siostre zeby bylo wiecej glosow ;)

W życiu bo­wiem is­tnieją rzeczy, o które war­to wal­czyć do sa­mego końca. P.C.
    mhsvjw4z2unqtihj.png

961ljw4ztzsbu2zj.png
  • Agi83 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2021, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jestescie laseczki dziewczyny, ja przy was to babcia w dresie 😂😂😂
    Bezsilna Tobie mialam wczoraj pisac ze jestes bomba chodzaca i ten kot w avatarze tak do Cb nie pasuje! W ogole to nick rowniez 😉

bezsilna lubi tę wiadomość

W życiu bo­wiem is­tnieją rzeczy, o które war­to wal­czyć do sa­mego końca. P.C.
    mhsvjw4z2unqtihj.png

961ljw4ztzsbu2zj.png
  • ❤️ Heart ❤️ Ekspertka

Wysłany: 28 marca 2021, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glenka wrote:
    Hej Dziewczyny! Piękne macie brzuszki! U mnie też już widać :D Dawno nie pisałam, bo miałam bardzo ważne rzeczy zawodowe i totalnie byłam tym pochłonięta, ale teraz już luz i mogę leżeć i skupić się na hodowaniu bobasa :D. W poniedziałek idę na USG połówkowe razem z Echem serca maluszka, ze względu na tą podwyższoną przezierność w 1.trymestrze.
    Pochwalę się wam, że kupiłam też pierwszą rzecz do wyprawki :D, taki bambusowy kocyk/otulacz. Synek sporo rzeczy będzie miał po córce, ale kocyk zdecydowanie musi mieć swój, bo siostra się nie podzieli swoimi kocysiami ;) Btw. jakbyście szukały fajnych, naturalnych kocyków to mega wam polecam te z Le pampuch. Co poniedziałek przeceniają inny kolor w sklepie i do piątku jest w niższej cenie ;) Te używane przez córkę były prane już milion razy i nadal jak nowe :)
    Ja po połówkowych mam skierowanie na echo serca że względu na wiek 🙆

Rzeczy mam po córce od groma i część już oddałam, ale nie bronię się przed kupieniem kolejnego pajacyka jak widzę dobrą jakość w dobrej cenie, szczególnie nie zastanawiam się jak widzę grubą biobawełnę 😄 ale kolory brałam uniwersalne, a teraz to i falbanek nie będę się wystrzegała 😃

• ❤️ Heart ❤️ Ekspertka

Wysłany: 28 marca 2021, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do imion, to mamy zagwozdkę i nie możemy się zdecydować. Ostatnio mi chodzi po głowie Kunegunda 🤣

Agi83 lubi tę wiadomość

• Agi83 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2021, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heart! Tego imienia to nawet w bazie imion nie ma!!! No!no!no! 😂😂😂

mhsvjw4z2unqtihj.png

961ljw4ztzsbu2zj.png
  • kluskaaa Autorytet

Wysłany: 28 marca 2021, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja ujawnię swoje brzucho 🙃🙃https://zapodaj.net/d1b7464a104d0.jpg.html

Jutro mam wizytę u swojej gin. Mam nadzieję że będzie miała dla mnie uspokajające info w sprawie tej powiększonej nerki..

Patryśka, Mała Matylda, Aaasti, Elleen, ❤️ Heart ❤️, Kika, bezsilna, aganieszkam lubią tę wiadomość

I procedura, II transfer, 18 listopada 2020 r. 💕age.png

Naturalny cud❤️
    age.pngp
  • AgnesNitt Koleżanka

Wysłany: 28 marca 2021, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dziewczyny podoba się imię Aleksander, ale nie Olek, tylko Alek, Aluś 🙈 ale coś mąż protestuje :/

• Patryśka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2021, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgnesNitt też mam w środę połówkowe 😄 moja gin robi wszystko razem więc i echo serca bobasa zbada ❤️

Elleen u mnie w rodzinie jest już Gaja, pół Polka- pół Włoszka. Piękna 😄
    Tak jak i jej imię, więc polecam 😄

Z niespotykanych imion jeszcze mamy w rodzinie Ilarie.
    Ilaria też jest włoskim imieniem. Dziwnie brzmi na początku ale z czasem jest piękne 😊

My nad imieniem dla Synka będziemy myśleli od środy 😁
    Jeszcze może będzie niespodzianka 😅

Elleen lubi tę wiadomość

qdkke6yd12uga4lu.png
  • Sto_krotka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2021, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny za te piekne foty 🙂😍❤
    Ja za Wami, ale z dnia na dzień prawie nie dopinam się w kurtki i spodnie 🤣 i dzięki Wam zobaczyłam, że już mogę mieć brzuszek!

Agi83, razem będziemy się wspierać w kwestii szyjki! Widziałam Twoje wpisy na innym wątku i ja już psychicznie nastawiam się na możliwe wspomagacze szyjki. Mało to przyjemne, ale grunt to dośc często ją oglądać czy się zmienia. Ja nadal na małej dawce progesteronu i staram się nie dźwigać i myśleć pozytywnie 🙏

2021 (4FET)💙
    2022 naturals 💔
    2023 (5FET)ostatni 💝 ❄ 3.1.2 🙏🍀
    3-7dpt II, 7dpt bhcg 83,32| 9dpt 267,7| 11dpt 626,6 🙏 | 17dpt 6006,0
  • Sto_krotka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2021, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolinaK, nadal nie mam od Ciebie wiadomości 😀 wysłałam zaproszenie do przyjaciółek

2021 (4FET)💙
    2022 naturals 💔
  • Leksi Autorytet

Wysłany: 28 marca 2021, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,

Super wyglądacie - ja już też powoli nie mieszę sie w kurtki, a o zapięciu dżinsów mogę pomarzyć.
    Dawno nie pisałam, bo pochłonęła mnie opieka nad starszą córka, która jest takim typowym wymagającym dzieckiem, które nawet matce spokojnie obiadu nie da zrobić.
    U nas wszystko okej, rośnie dziewczyna - prawdopodobnie Kalina, chociaż mąż protestuje troche :)
    Jednak zaczęły mnie niepokoić drętwienia, szczególnie prawej ręki tak od kciuka do środkowego palca i coraz częściej pojawiające się mroczki przed oczami. Czy któraś może ma coś podobnego? No i przy takim wymagającym dziecku jestem tak po ludzku zmęczona. Ah gdzie te czasy pierwszej ciąży, gdy się leżało.

Aaasti, ❤️ Heart ❤️, bezsilna lubią tę wiadomość

iv096iyewk8s7le5.png

iv096iyewivbyvps.png

Lena <3 : 18.04 -> 205g / 08.05 -> 362g / 19.06 -> 966g / 15.07. -> 1595g / 24.07. -> 1803g / 12.08. -> 2260g / 22.08. -> 2700g / 04.09. -> 2850g / 19.09. -> 3442g
  • Agi83 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2021, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka bardzo mi miło, chociaż życzę Ci żeby zostało tak jak jest 🤞😊

mhsvjw4z2unqtihj.png

961ljw4ztzsbu2zj.png
  • Sto_krotka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2021, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agi83 wrote:
    Stokrotka bardzo mi miło, chociaż życzę Ci żeby zostało tak jak jest 🤞😊
    Razem raźniej😀✊✊✊ ważne tez wiedzieć na czym się stoi. Ostatnio zastanawiałam się, że przecież nie wiem jaka była przed ciążą długość? Przeciez mogłybyśmy oryginalnie mieć taką długość?

2021 (4FET)💙
    2022 naturals 💔
  • Agi83 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2021, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto_krotka wrote:
    Razem raźniej😀✊✊✊ ważne tez wiedzieć na czym się stoi. Ostatnio zastanawiałam się, że przecież nie wiem jaka była przed ciążą długość? Przeciez mogłybyśmy oryginalnie mieć taką długość?
    Wg mojej Pani gin to jest efekt transferow, zabiegow itp. Troche te szyjki juz przeszly u mnie bylo tego mnostwo. Chociaz ostatnio mi mowila ze jak sie uda wytrzymac do 26tc to bedzie krazek. Wiec odliczamy 😊🤞

mhsvjw4z2unqtihj.png

961ljw4ztzsbu2zj.png
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2021, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leksi oj tak pierwsza ciąża to luksus, kiedy chcesz możesz się położyć (poza pracą zawodową, jeśli ktoś pracuje). Z każdym kolejnym dzieckiem ciąża robi się coraz bardziej wymagająca ;)
    Co do drętwienia ręki może to od kręgosłupa? Moze jakieś ćwiczenia rozciągające? Spróbuj też lykac aspargin jeśli jeszcze nie lykasz.
    Kalina ładne imię, jedno z wielu nad którymi myśleliśmy przy córce :)
    AgnesNitt mi imię Aleksander też się podoba, Olus do małego chłopca też, ale Olek już nie bardzo. Zresztą w bardzo bliskiej rodzinie mamy już Oliwiera, na którego każdy woła Olek, więc u nas odpada.

Wszystkie brzuszki piękne, wstawiam i mój 🙂

https://naforum.zapodaj.net/360bdff668a2.jpg.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2021, 21:03

Aaasti, Elleen, bezsilna, kluskaaa, BusiaT lubią tę wiadomość

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
‹‹ 141 142 143 144 145 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ