SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Miru jak przeczytałam Twojego posta o rozpakowywaniu to aż mnie ciary przeszły, fakt zaraz będą lipcówki i MY... brrrr, zaczynam się bać
Zaczytałam się w forum i spaliłam pierożki, buu
No to biorę się za placki ziemniaczane.. dzięki Wam of course
Cassie, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja myślę o tym monitorze oddechu. Jestem panikara z natury wiec będę spokojniej spać e nocy mając taki sprzęt - zamiast 100 razy w ciągu nocy wstanę 50 żeby sprawdzić czy wszystko ok
Podobno płytkowe lepsze, bo maluchowi ciężko przyczepić te przenośne do pieluchy
małaMyszka lubi tę wiadomość
Ewa123 -
magda sz wrote:Miru jak przeczytałam Twojego posta o rozpakowywaniu to aż mnie ciary przeszły, fakt zaraz będą lipcówki i MY... brrrr, zaczynam się bać
Zaczytałam się w forum i spaliłam pierożki, buu
No to biorę się za placki ziemniaczane.. dzięki Wam of course
Nie ma czego się bać tylko cieszyć ze to juz
Niesamowite ze juz niedługo będzie jeździć tymi pięknymi wózkami a nie tylko na nie patrzeć0na88, zabka11, Maniuś, niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ewa123 wrote:Ja myślę o tym monitorze oddechu. Jestem panikara z natury wiec będę spokojniej spać e nocy mając taki sprzęt - zamiast 100 razy w ciągu nocy wstanę 50 żeby sprawdzić czy wszystko ok
Podobno płytkowe lepsze, bo maluchowi ciężko przyczepić te przenośne do pieluchy
Jedni piszą, że płytkowe lepsze właśnie z tego powodu o którym wspomniałaś, a inni z kolei że przenośne lepsze, bo i do wózka i do leżaczka itd i też że jak dziecko się robi ruchliwe to te płytkowe mogą wyć bez powodu (w sensie że dziecko się przesunie w obszar gdzie czujnik nie wykryje ruchu czy jakoś tak?). Nie wiem co jest prawdą, co nie i mam zagwozdkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 16:00
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny
powietcie mi bo ja już mam mętlik
oto moje wyniki
GLUKOZA WE KRWI 87 mg/dl
GLUKOZA DTTG 60 MIN 158 mg/dl
GLUKOZA DTTG 120 MIN 76małaMyszka lubi tę wiadomość
-
olinka - cukier Ci nie straszny
ja tak samo nie moge uwierzyc ze tak szybko to leci , pamietam jak panikowałam ze serfuszka jeszcze nie widac na USG - a tu mała ponad kilo wazy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 16:14
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Uffff
My juz po obiedzie, kuchnia ogarnieta, krevgoslup mi peka,wiec musze poolezec i odpoczac.
Kolezanka pracuje w firmie szyjacej posciel dziuecieca i uszyje mi komplet do lozeczka lacznie z literkami.
Bedzie to posciel szaro bialo mietowa w gwiazdki, ochraniacze to cienkie podusie, i dodatkowo taka ozdobna podusia: http://allegro.pl/poduszka-gwiazdka-minky-bawelna-i5198794827.html
Bardzo sie z tego powodu ciesze
Julcia zaraz jedzie na trening z tancow (jutro mamy turniej),maz do kolegi pomoc w remoncie, a ja wlacze jakis film i wezme sie moze w koncu za prasowanie.
Zakupilam dzis juz glukoze-w poniedzialek ide z ranca na odstrzalWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 16:22
mamasia, Y, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj byla z synem u denstysty, dostal antybiotyk i Pani mowi za 8tygodni po wypelnienie a ja w glowie kalendarz czy raz nie mam ktg, wizyty albo czy nie bede przypadkiem w szpitalu?
Cholerka to juz serio koncowka.
Teraz to kazdy dzien malucha w brzuchu jest wazny zeby jak najwiecej przybral na wadze.
No i te 8tyg to akurat czas kiedy mam sie zlosic na oddzial zeby poznac termin cc. za 8 tyg bede w 35 tyg :oMiru, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMigotka mi sie coraz trudniej chodzi. Dzisiaj szlam do tego dentysty, odleglosc czasowa od domu to jakies 5minut, szlam 20... dotarlam z jezykiem do pasa...
Boje sie co bedzie jak beda prawdziwe upaly. Teraz mielismy tydzien temperatur 30*C i myslalam ze wywine kopyta a co dopiero caly miesiac dzien w dzien... koszmar
bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Kochane ja juz po wizycie
wszystko jest w porządku a w brzuszku nie mam kruszynki tylko małego klocuszka
Natalka waży 1100 g
ale jestem szczęśliwa
Jutro zabieramy się za malowanie pokoju dla małej a w następnym tygodniu zamawiam mebelki
Lys ja planuje kupić monitor oddechu ten przypinany do pieluszki. W nim jest to fajne ze jest mobilny i można korzystać w łóżeczku, wózku, kolysce, koszu Mojżesza czy leżaczku.Martucha86, Cassie, lys, Kkarolinaaaa, magda sz, zabka11, niecierpliwa, mamasia, psioszka11, gianna88, 0na88, Maniuś, bosa, Laura, małaMyszka, kasiuleek, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dajcie zdjecia bobaskow jak macie chetnie poodladam. Ja wlasnie przejrzalam mojej kruszynki od poczatku jak sie zmienia i juz dzidzius jak ta lala:-)
bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość