SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My sobie lubimy dawc prezentyCassie wrote:My sie z mezem juz dawno umowilismy ze na zadne swieta, rocznice, urodziny nie robimy sobie zadnych prezentow. Wierzcie mi tak jest duzo lepiej. Zadnych oczekiwan i niepotrzebnych lez.
ja zawsze tylko mam problem zeby wymyslic cos fajnego. Bo od meza dostaje co roku bukiet moich ulubionych żółtych tulipanow (środek grudnia) i do tego cos z kosmetykow, perfumy czy jakies ubranie, ktore mi sie np w sklepie podobalo. To mile jak wiem ze sie stara specjalnie zeby mi zrobić przyjemnosc.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
sennośc mnie ogarnęła, kurde zaczełam robic placka a tu nie ma mąki, no zesz kurdeeeee musze isc do sklepu, mój placek będzie sie nazywało "biały murzyn w czerwone plamy" haha dlatego ze przepis jak na murzynka tylko nie bede dawać kakaaa noi z truskawkami:D
Laura, małaMyszka, zabka11, chcebycmama, magda sz lubią tę wiadomość
-
Super fociak w avatkuPulpecja wrote:My sobie lubimy dawc prezenty
ja zawsze tylko mam problem zeby wymyslic cos fajnego. Bo od meza dostaje co roku bukiet moich ulubionych żółtych tulipanow (środek grudnia) i do tego cos z kosmetykow, perfumy czy jakies ubranie, ktore mi sie np w sklepie podobalo. To mile jak wiem ze sie stara specjalnie zeby mi zrobić przyjemnosc.
kiedy robiłaś? Cudny uśmiech
niecierpliwa, Pulpecja, małaMyszka, chcebycmama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fotka z 20.maja, tylko bylam za leniwa zeby wstawićmamasia wrote:Super fociak w avatku
kiedy robiłaś? Cudny uśmiech 
pan doktor ustawial ustawial az w koncu mu wyszlo fajne ujęcie. Podobno mała probowala zlapac pepowine ustami... cóż, każda rozrywka jest dobra
Martucha86, Laura, niecierpliwa, mamasia, małaMyszka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A to mój śpiący królewicz zasłaniający się kończynami
[ p.s. na zdjęciu wyszło jakby miał cztery palce u nogi, ale lekarz zapewniał, że są wszystkie
]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 23:43
Martucha86, Pulpecja, Laura, 0na88, lys, małaMyszka, zabka11, niecierpliwa, Cassie, Maniuś, Aga89 lubią tę wiadomość
-
mialam robic to ciasto z truskawkami Karoliny ale cholera nie ma u mnie na osiedlu truskawek a jechac autem do sklepu mi sie nie chce... biore sie za ciasto Cassie - cole przynajmniej wszedzie kupie
)
małaMyszka, zabka11, niecierpliwa lubią tę wiadomość

-
a ja dopiero co usiadłam, nadrobiłam Was i widzę takie info na fb
http://www.nadmorski24.pl/wiadomosci/23221-reda-zderzenie-pociagu-i-karetki-pogotowia.html
prawie się zesrałam !!!
Całe szczęście, że wszyscy są cali... dzisiaj jakieś masakryczne zdarzenia z pociągami! Z rana 79-latka wpadła pod pośpiech... jeny!!!!!! aż mi się gorąco zrobiło... -
Dziewczyny a co z wanienkami?
Bo tego tematu chyba nie poruszałysmy.
Ja się zastanawiam nad wanienka ze stojakiem, wanny nie mam więc chyba nie mam wyjścia, hmm no chyba, że można położyć wanienke na stole?
Proszę się nie śmiać, ja laik totalny jestem w tych tematach...
Jak któraś ma link do sprawdzonej wanienki to poproszę.
Wiaderko do kąpieli odpada, bo się będę bała tak kąpać.
małaMyszka, 0na88 lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku.
-
Kochana ja mam komodę kapielową ceba baby i jestem zachwycona samym jej widokiemchcebycmama wrote:Dziewczyny a co z wanienkami?
Bo tego tematu chyba nie poruszałysmy.
Ja się zastanawiam nad wanienka ze stojakiem, wanny nie mam więc chyba nie mam wyjścia, hmm no chyba, że można położyć wanienke na stole?
Proszę się nie śmiać, ja laik totalny jestem w tych tematach...
Jak któraś ma link do sprawdzonej wanienki to poproszę.
Wiaderko do kąpieli odpada, bo się będę bała tak kąpać.
Mamy małe mieszkanie, małego będziemy kąpać w sypialni, bo łazienka ma zaledwie 2m, więc nie ma opcji, żeby cokolwiek w niej zrobić - jest długa i wąska..
chcebycmama lubi tę wiadomość