SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Rybka koleżanka jest miesiąc po tej terapii ze skarpetkami i jest zadowolona, raz na jakis czas użyje deliaktnie pumeksa, czasem nasmaruje dużą ilością kremu stopu i zakłada zwykłe skarpetki na 2-3 godz albo na noc i stopy są mięciusie.
Neyla, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Miru wrote:mój Nathan jest tak spokojny od piątku ze co chwile musze prowokować go aby się ruszył. Widzę że ma mało miejsca. Brzuch jeszcze niżej. W dniu wypisu na 4 palce a dziś 8
Wypina się żeby wyprostować chyba nóżki ale leniwy jest. Nie mecze go aby nie tracił energii , sprawdzam tetno waha się między 110-160 duża rozbieżność. 29.06 wizyta.
Zobaczymy co jest. Juz bym chciała żeby się urodził i był bezpieczny.
Miru, ale to calkiem normalne, ze dziecko raz ma wyzsze tetno, raz nizsze. Pewnie 110 ma jak przylapiesz go na spaniu, a wyzsze jak na ruchach. Jak Cie to martwi to moze zrob wczesniej ktgmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Rybka koleżanka jest miesiąc po tej terapii ze skarpetkami i jest zadowolona, raz na jakis czas użyje deliaktnie pumeksa, czasem nasmaruje dużą ilością kremu stopu i zakłada zwykłe skarpetki na 2-3 godz albo na noc i stopy są mięciusie.
Magda podasj jeszcze raz nazwe tych skarpetek - kupie sobie i mezowi, bo on to ma masakre ze stpami, skora jak u krokodyla...małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:magda sz ja mam ochote na te skarpetki ale kurde teraz chodze caly czas w paskach albo klapkach to jak to bedzie wyglądac jak zaczną mi sie stopy łuszczyć hih
Ja dzis na wizyte musza isc w skarpetkach bo az wstyd jak lekarka zobaczy tak luszczace sie stopymagda sz, małaMyszka, mamasia, Y lubią tę wiadomość
-
Czesc kobitki
W srode wizyta ciesze sie ze zobacze mojego synka a jutro mam goscikumpele z pracy sie zapowiedzialy ze mnie odwiedza super musze jakies zarelko przygotowac bo będą od razu po pracy chyba zrobie pieczone kurczaczki do tego bagietka czosnkowa i salatka makaronowa z brokulami i feta musze jakies winko im kupic
Maz powiedzial ze sie ulotni bo nie chce nam przeszkadzac
Milego dnia
Ps ja tez jeszcze nie pralam kocyka Minki chetnie sie dowiem jak wy to pierzecieniecierpliwa, psioszka11, Maniuś, Weridiana, małaMyszka, Paula_071, mamasia lubią tę wiadomość
-
Migotka mi po tyg skóra zaczęła schodzić, jednego wieczora pozrywałam jakieś 70%, nie ma tragedii, można iść na dwór w klapkach tylko że troszkę chłodnawo
pierwsze kilka dni to nic nie widać, po 4 dniach widać pęknięcia na stopach a pozniej już się łuszczy. Może jakby je wymoczyć to szybciej skóra odejdzie?
Żabka- Regenerum albo L'biotica,
Regenerum są troszkę wygodniejsze (chociaż to 2 godz się trzyma więc każdy wytrzyma) jak dla męża to L'Biotica- są większe, powinny wejść na męską stopę, Regenerum to myślę że do rozmiaru 42 max, L'Biotica -mój tato 44 rozmiar wlazł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 10:42
psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Żeby dla mnie teraz ktoś tak piepsznął to bym chyba coś odpowiedziała baaardzo niemiłego ! Na szczęscie narazie zbieram komplementy, ale jak juz pisalam męża kuzynka stwierdziła że mam ogromny brzuch, a to ciekawe
Az specjalnie zrobilam przed chwilką zdjęcia, wydaje mi się ze jest normalny..nie jest mały, no bo nie jest,ale jak stodoła raczej też nie wygladam,a z jej ust to tak zabrzmiało, no i oczywicie jak bede rodzic to całkiem jak krowa bede wygladac
Nie chcialam juz jej dopiekać bo to były chrzciny jej córki, ale żeby ona byla gościem to szybko uszka by skuliła:P
Laura, Martucha86, Weridiana, Migotkaa, AgaSad, Lady Savage, małaMyszka, Paula_071, mamasia, bosa, witaminkab, kasiuleek, Y lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
My po drugim śniadanku
Jutro wizyta jeju już nie mogę się doczekać
Wczoraj miałam lenia i przeleżałam całą niedzielę.
Ciągle jestem senna
Martusia mówisz że skusiłaś się na nuttellę, też bym zjadła coś słodkiego ale się boję.
Wczoraj mężu upiekł mi ciastka z płatków owsianych z truskawkami z braku laku to mi smakują, chociaż wolała bym krówkę zjeść.
Mężuś już wie bo mu powiedziałam że jak urodzę to ma dla mnie zrobić i przywieść do szpitala wafle z masą krówkową, WOW jak bym zjadła
Niecierpliwa co jest z twoimi zakupami? Ja na allegro już dużo kupiłam i nigdy żadnej pomyłki nie było....Weridiana, Maniuś, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Kocyk minky zależy jakiej gramatury zamawialyscie. Jeśli ten 350 g to do 60 stopni ale z ta bawełna może być problem bo to tania bawełna. Wiem bo sama kupuje i szyję z tych materiałów. Najbezpieczniej 30 stopni program delikatne pranie i płyn do plukania obowiązkowo. Minky się na pewno nie zepsuje. Lepiej na mniejsze wirowania bo ta wloknina nie wiem kto jakiej używa ale lubi się zmechacic albo zbić w kulki. Jak jest lepszej jakości to kocyk musiałby kosztować powyżej 120 zl za wymiar 75×100.
Wiec delikatnie prawie i wirowania a nic się nie stanie.
co do tętna to wiem ze normalne ale ten dekor to jest gorsze niż niewiedza.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Migotka mi po tyg skóra zaczęła schodzić, jednego wieczora pozrywałam jakieś 70%, nie ma tragedii, można iść na dwór w klapkach tylko że troszkę chłodnawo
pierwsze kilka dni to nic nie widać, po 4 dniach widać pęknięcia na stopach a pozniej już się łuszczy. Może jakby je wymoczyć to szybciej skóra odejdzie?
Żabka- Regenerum albo L'biotica,
Regenerum są troszkę wygodniejsze (chociaż to 2 godz się trzyma więc każdy wytrzyma) jak dla męża to L'Biotica- są większe, powinny wejść na męską stopę, Regenerum to myślę że do rozmiaru 42 max, L'Biotica -mój tato 44 rozmiar wlazł.
Magda kupowalas to a aptece????jaki koszt mniej wiecej???? Na allegro sa po 15zl juz z przesylka i zastanawiam sie czy to sie bardziej oplaca?????małaMyszka lubi tę wiadomość