X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz w maju musialam kupic trampki rozmiar wieksze

małaMyszka lubi tę wiadomość

• aaaaga Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po wizycie i sesji dopiero teraz pisze bo korzystaliśmy z dnia wolnego T
    Maly glowka na dol serce ok nie mierzyla go sprawdzila tylko polozenie malego szyjke i serduszko no i pobrala wymaz na gbs i na szczescie uprzedzila ze celuje w tylek hehe
    Magda sz wymiatasz kobieto !!
    Sesja tez ok pani fotograf przebierala mnie w jakies kiecki dawala rekwizyty nawet moj slubny chetnie pozowal za 2 tyg efekty

Weridiana, Laura, gianna88, niecierpliwa, magda sz, psioszka11, Martucha86, zabka11, Paula_071, 0na88, Maniuś, Amberla, małaMyszka lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gianna niestety u mnie przy pierwszej ciazy rozmiar butow poszedl do gory o jeden rozmiar z 37 na 38
    a teraz powtorka z rozrywki - nosze buty 39 i pewnie tak zostanie :-(

chcialabym sie zmiescic w moje ulubione szpilki ...

1usasg185gkausx0.png
  • gianna88 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weridiana wrote:
    Gianna niestety u mnie przy pierwszej ciazy rozmiar butow poszedl do gory o jeden rozmiar z 37 na 38
    a teraz powtorka z rozrywki - nosze buty 39 i pewnie tak zostanie :-(

chcialabym sie zmiescic w moje ulubione szpilki ...

o ja cieee... nie strasz! a piszą, że tylko w pierwszej ciąży rośnie - kłamcy :P
    o kurde jak mam skończyc z rozmiarem 42 po dwójce dzieci to chyba zostanę przy jednym :D żartuję, ale serio przeraża mnie to bardzo :( weź tu pozbądź się nagle całej kolekcji :/

niecierpliwa, magda sz, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość

atdcpx9izbdly3tt.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde szok z tymi stopami, ja w baleriny wchodze ale sandaly kupilam rozmiar wieksze zeby mnie paseczki nie cisnely.

Aga to nie tylko mi rozdziewiczyli tyłek tym posiewem :D Ciekawa jestem zdjęć :) marzy mi się taka sesja profesjonalna brzuszkowa ale mąż marudzi :/ koleżanka obiecała że mi pstryknie kilka, czekamy na ładniutką pogodę :)

Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje, ze kolezanki pochwala sie zdjeciami z sesji ;)

Kochane jak czesto Wasze dzieciaczki maja czkwake?? Ja nie umialam wylapac czkawki u Julki, a od kilku dni jestem pewna, ze to jest to. Dzis ma czkawke juz 3 raz

• Martucha86 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    O kurde szok z tymi stopami, ja w baleriny wchodze ale sandaly kupilam rozmiar wieksze zeby mnie paseczki nie cisnely.

Aga to nie tylko mi rozdziewiczyli tyłek tym posiewem :D Ciekawa jestem zdjęć :) marzy mi się taka sesja profesjonalna brzuszkowa ale mąż marudzi :/ koleżanka obiecała że mi pstryknie kilka, czekamy na ładniutką pogodę :)
    Ja mam mieć ten posiew za tydzień, wiem ze pobiera się wymaz z pochwy i odbytu. Z pochwy przy pomocy wziernika...się domyślam, a z odbytu?

5fo2vs9.png
  • Martucha86 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Mam nadzieje, ze kolezanki pochwala sie zdjeciami z sesji ;)

Kochane jak czesto Wasze dzieciaczki maja czkwake?? Ja nie umialam wylapac czkawki u Julki, a od kilku dni jestem pewna, ze to jest to. Dzis ma czkawke juz 3 raz
    Staś średnio raz bądź dwa dziennie :)!

niecierpliwa, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość

5fo2vs9.png
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ucielam sobie 1,5 h drzemke...

Gianna- mi sie ciut noga powiekszyla po pierwszej ciazy, ok pol rozmiaru.
    Teraz nie wiem, smigam w zeszlorocznych baletkach i sa ok, ale sandalki tez jak magda sz kupilam rozmiar wieksze, zeby paski nie cisnely.

Ide przekasic truskawki :)

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co mi juz te truskawki bokiem wychodza, ale to nic dziwnego jak wdupiam je od lutego :D Teraz mam parcie na czeresnie i arbuza :P

• maaadzik1207 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po wizycie i Oli wazy 2130g czyli przybrał tylko 150g od ostatniej wizyty. Lekarz mówi ze szybciej urodzę bo cos zaczyna się dziać ale z 3 tyg powinnam wytrzymać.

Weridiana, niecierpliwa, magda sz, Laura, gianna88, lys, zabka11, Maniuś, kasiuleek, małaMyszka lubią tę wiadomość

Rośnij kinderku ❤❤❤
    16udgywlq3r6pkjj.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maaadzik1207 wrote:
    My po wizycie i Oli wazy 2130g czyli przybrał tylko 150g od ostatniej wizyty. Lekarz mówi ze szybciej urodzę bo cos zaczyna się dziać ale z 3 tyg powinnam wytrzymać.

a kiedy mialas ostatnia wizyte?
    waga wydaje sie byc prawidlowa :-)

Ofka wspolczuje tych kontroli , widac ze sie czepiaja
    troche mi to przypomina straznikow miejskich wlepiajacych mandaty wlascicielom psow puszczonych luzem ale unikajacych ciemnych uliczek lub sikajacych w bramach pijakow ...
    tym to nie zwroca uwagi

1usasg185gkausx0.png
  • maaadzik1207 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3tyg temu miałam wizytę.

Rośnij kinderku ❤❤❤
    16udgywlq3r6pkjj.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maaadzik1207 wrote:
    3tyg temu miałam wizytę.

A moze 3 tyg temu byka zly pomiar wagi, bo ta teraz jest ok przeciez

magda sz, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam od diabetologa i wiecie co siedziałam z 10 min, przed biurkiem i ona tak zerka to na moje pomiary to na wyniki badań (glukoza na czczo, kreatynina, HbA1c) i tak po 10 min, i co ja mam z Panią zrobić, pierwszy raz mi się zdarzyła taka sytuacja, że wyniki pomiaru ma Pani złe, a wyniki badań bardzo dobre. Ja na to: i co teraz, a ona: nie wiem XD nie dam Pani insuliny bo ma Pani śliczne wyniki badań, ale tu mi nie gra z tymi wynikami, no dobra to Pani niech robi jeszcze pomiar przez kolejne 3 tyg wraz z dietą od dietetyka, no i kazała mi iść pokój obok do dietetyka po dietę.

Laura, Malagosia, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, normalnie mi sie płakać chce po dzisiejszej wizycie..
    Moja córcia ma juz 2kg, za 6tyg moge rodzic, nie moge w to uwierzyc..niedawno ryczałam bo testy byly negatywne a teraz mam w brzuchu tak dużą juz dziewczynke..No wlasnie, na dodatek dziewczynke, o której marzylam ! Tak bardzo chcialam miec córeczke..

Takie nierealne mi się to wydaje..

Lady Savage, magda sz, 0na88, Laura, gianna88, Neyla, Migotkaa, zabka11, Weridiana, kasiuleek, małaMyszka lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do posiłku, ostatni jem ok 20 - 21, bo moja dietetyczka do któej chodziłam przed ciążą kazała mi jeść najpóżniej 19, a dziewczyny z forum wrześniowego też chciały mi pomóc i mówiły że 21 a nawet 22 ale ja o tej porze to już dawno śpię z Zuzią.

I jest to ciemny żytni chlebek z plasterkiem serka i sałatą, albo plasterkiem pomidora i cebulką.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • maaadzik1207 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    A moze 3 tyg temu byka zly pomiar wagi, bo ta teraz jest ok przeciez
    Ale bylam u tego samego i robił te same pomiary i nie które spadly a nie które poszly do góry. No okaże sie po porodzie jaki duży jest...najwazniejsze serduszko i przeplywy ok. Glowka w dol:)

Paula_071, niecierpliwa, lys, zabka11, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość

Rośnij kinderku ❤❤❤
    16udgywlq3r6pkjj.png
  • maaadzik1207 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina a ja Ci zazdroszczę tego właśnie bo ja marzyłam o córci i będę miała trzeciego synusia:)

Rośnij kinderku ❤❤❤
    16udgywlq3r6pkjj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybaczcie ze znowu tylko podczytuje.

Magda_Sz oplulam monitor :D hahahaha ale jaja

‹‹ 1352 1353 1354 1355 1356 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ