SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Martucha mnie nie badał już wziernikiem, chyba już nawet nie może żeby czopa nie zruszyć za szybko. Wsadził płytko patyczek w pochwę i może na milimetr-dwa do odbytu. Szyjkę sprawdzał delikatnie palcami.
Niecierpliwa moja też ma ostatnio częściej czkawkę- zauważyłam że dzieje się to godzinę po jak zjem słodkie
Kluski już te nasze dzieciakimam jakiś zanik pamięci bo pamiętam jak ważyły 10 gram a teraz 2 kg taki nagły skok nie do ogarnięcia. Chciałabym już za miesiąc tulić malutką
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Próba negocjacji też skończyła się fiaskiem, wyszedł o 18:00 bo jest mną zmęczony jak to ujął
Ehh... szkoda gadać.
Poszliśmy z Fado na długi spacerek, zrobiłam mus z truskawek, pastę jajeczno serkową i zjadłam kolację. Zaraz pójdę wziąć kąpiel i idę spać, oczywiście o ile Leon da mi,a nie tak jak wczoraj do 1 w nocy.
A miałam Wam napisać,że moja szyjka ma już 27mm- zapytałam,że znacznie się skróciła, ale podobno prawidłowo i tak już będzie. Ważne,że zamknięta.
P.S mi też tak jak Magda pisała- leciutko do odbytu i pochwy, nic nie czuć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 20:37
lys, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Weridiana wrote:a kiedy mialas ostatnia wizyte?
waga wydaje sie byc prawidlowa
Ofka wspolczuje tych kontroli , widac ze sie czepiaja
troche mi to przypomina straznikow miejskich wlepiajacych mandaty wlascicielom psow puszczonych luzem ale unikajacych ciemnych uliczek lub sikajacych w bramach pijakow ...
tym to nie zwroca uwagi
Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Magda.sz moje stopy sa cudne
Lata takich nie mialam, lewa gladziutka jak w reklamie, nad prawa pieta jeszcze musze popracowac, ale roznica kolosalna!! Myslalam, zeby powtorzyc po miesiacu, ale z moich wyliczen wynika, ze wtedy bede sie luszczyc na porodowce, wiec powtorze po porodzie o ile znajde czas
magda sz, zabka11, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Moj ma czesto czkawke, a po arbuzie to za kazfym razem...kurwa dziewczyny a ja znowu chyba zapalenie pecherza...to juz bedzie czwart antybiotyk w ciazy no ja pierdole. Wprawdzie ten na pecherz to jedna dawka, monural ale zawsze... kochane jaki dowcipny priobiotyk bierzecie? Bo mi ginka i siora kazaly brac profilaktycznie abioferm, to zel w aplikatorach, zwlaszcza po basenie, 4 dychy 7 dawek, moze cos tamszego..
magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Lady więc teraz już się pilnuj
Ja mam łącznie 7 posiłków i ostatni o 22, mogę zjeść dwie kanapki (ciemny chlebek oczywiście)
Niecierpliwa mój Dominiś też ma często czkawkę ale powiem szczerze, że zauważyłam od kilku dni i zorientowałam się dopiero że to czkawkaniecierpliwa, magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:Yyyyy moj drugi pracodawca ma kontrole z zus na okolicznosc czy faktycznie wykonywalam u niego prace i do czasu kontroli zero kasy... nic to wyplaca mi na raz poczekam sobie dziady jedne, niech tylko odmowia, do sadu pojde. z tego co wiem akt sprawy nie moga kontrolowac bo jest tajemnica radcowska i jak mnie sprawdza kurwy jedne....
Żałosny jest ten zus.. i taka jest właśnie polityka prorodzinna w naszym kraju..zamiast dać spokój chociaż kobietom w ciąży - a niech sobie będą na tym zwolnieniu ile chcą, niech rodzą dzieci to nie.. będą mendy chodzić, sprawdzać i robić wszystko żeby kasy nie wypłacić.. albo przynajmniej opóźnić wypłaty.. aż się gotuję jak czytam o tych kontrolach..niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ofka ja biore Lactovaginal na noc 20 zł za 10 tabletek. Biorę raz w tygodniu profilaktycznie.
Niecierpliwa ja tak samo jestem zachwyconajeszcze została mi góra stopy, ale to zaraz wymoczę i ręczniczkiem pościeram
stópki mam jak niemowlaczek
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Laura wrote:Lady więc teraz już się pilnuj
Ja mam łącznie 7 posiłków i ostatni o 22, mogę zjeść dwie kanapki (ciemny chlebek oczywiście)
Niecierpliwa mój Dominiś też ma często czkawkę ale powiem szczerze, że zauważyłam od kilku dni i zorientowałam się dopiero że to czkawka
Moja ma czkawkę po sokachmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Ofka ja biore Lactovaginal na noc 20 zł za 10 tabletek. Biorę raz w tygodniu profilaktycznie.
Niecierpliwa ja tak samo jestem zachwyconajeszcze została mi góra stopy, ale to zaraz wymoczę i ręczniczkiem pościeram
stópki mam jak niemowlaczek
Ja juz dzis uzylam troche pumeksaTam pisalo, zeby go nie uzywac w ciagu tych 4-5 dni od uzycia do zluszczania wiec dzis poszedl w ruch
-
Dobra ja się kładę, jutro o 4 wyjazd nad morze, oglądałam pogodę i ma lać
przez całe 2 tyg potem 2 dni słońca po czym znowu ma lać 2 tygodnie. Nie rozpieszcza nas lato w tym roku, no nic. Ja zamierzam sie dobrze bawić
i nogi zamoczyć w morzu mimo wszystko
pozdrawiam i do za kliknięcia za kilka dni.
Weridiana, witaminkab, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Mi po ciąży stopa nie urosła.
Co do Czkawka to różnie, czasami nic a czasami kilka dziennie.
Z tym żołądkiem w ciągu dnia mi było lepiej a teraz znów. Wzięłam ten syrop na G. Ochyda, jakbym rozwodniona pastę piła. Chyba troszkę pomaga. Ale mam cały czas gule w gardle i przelyku i ciężko mi oddychać. A zjadłam dziś tylko przez cały dzień 4 kanapki i 2 herbaty bo więcej się bojeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 21:31
Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Lys ja mam Rh+ i mąż też, on to zlecił bo niby tego wymagają do porodu. Poczytałam w necie i jest ok. Mogliby być bardziej rozwieźli w tych wynikach badań żeby człowieka nie stresować
ano wymagają, tylko myślałam, że tylko od kobiet Rh-, ale wychodzi na to że od wszystkichmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ofka wrote:Moj ma czesto czkawke, a po arbuzie to za kazfym razem...kurwa dziewczyny a ja znowu chyba zapalenie pecherza...to juz bedzie czwart antybiotyk w ciazy no ja pierdole. Wprawdzie ten na pecherz to jedna dawka, monural ale zawsze... kochane jaki dowcipny priobiotyk bierzecie? Bo mi ginka i siora kazaly brac profilaktycznie abioferm, to zel w aplikatorach, zwlaszcza po basenie, 4 dychy 7 dawek, moze cos tamszego..
A teraz też chodzisz na basen?
I rozumiem, że posiew moczu był robiony?