SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Zetka, nie martw się, w mojej pierwszej ciąży z synem, do piątego miesiąca byłam płaska jak decha:) a teraz jestem już 3 kg do przodu, a to dopiero początek.Jak tak dalej pójdzie to w 9 miechu chyba podobizną będę przypominała słonia:)
Bosa, ale masz fajną teściowąMoja niestety 100km od nas, mama tak samo, więc relaksować to się mogę tylko wtedy, gdy odbieram później niż zwykle syna z przedszkola:P
bosa, Zetka lubią tę wiadomość
-
Cześć,
Ja też jestem za FB
Dziś obudziłam się z burczeniem brzucha o 4.30 i tak do 7 rano nie mogłam zasnąć, o 7 ze zmęczenia przysnęłam do 10 więc jestem nawet wyspania. Póki co mdłości nie ma więc może będzie kolejny dobry dzień, chociaż kurczę trochę się martwię że już drugi dzień taki lajtowy..chociaż piersi tak mnie bolą że czasem łezka mi się uroni.
Zetka moja koleżanka dowiedziała się o ciąży w 22 tyg. podejrzewała że może być w 2 bo okresu nie miała a wcześniej plamiła i myślała że to okres. Była płaska jak deskaDopiero w 6 miesiącu wyskoczył jej z dnia na dzień. Historia nadaje się do programu "Ciąża z zaskoczenia"
bosa lubi tę wiadomość
-
Zetka wrote:Dziewczyny, czy na dziąsła i afty można brać elugel? Ewentualnie możecie coś polecić? Dzięki
jak mi wylazła afta to psikałam tamtum verde, gdzieś wyczytałam, że działa na afty, a lekarz rodzinny powiedziała mi że można zażywać tamtum w ciąży. I w sumie nawet szybko zeszłaZetka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś z ciekawości weszłam na wagę, w brzuszku mi przybyło, więc ze strachem patrzę na te cyferki a tam? Bez zmian od ostatniego ważenia. A od początków, kiedy dowiedziałam się o ciąży prawie -2kg. Także zaczynam mysleć czy wga dobrze działa.
Ale i tak wiem że to się w końcu zemści i te wszystkie zachcianki i jedzenie przed snem (żebym jak najmniej głodna się przebudzała) wrócą do mnie z podwójna siłą i wtedy będę płakać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zaakceptowałam zaproszenia
Ja mam fb w komórce włączonego praktycznie cały czas więc na fb mogę być częściej niż tu, ale tutaj też oczywiście będę zaglądać
Ale mam dzisiaj lenia... wciąż leżę w łóżku. Trzeba się zebrać, porobić coś, a tak mi się nie chce...
Julia07.2015
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cassie nam lekarz pozwolił delikatnie po ostatniej wizycie, jeżeli poczuje ból, albo plamienie się pojawi to mamy zaprzestać ale póki co wszystko super. Sex podczas ciąży jest super, przynajmniej dla mnie
kiedyś potrzebowałam dużo więcej uwagi a teraz chwila i już odpływam
-
a ja mam ochotę iść na długi spacer
dawno tyłka nigdzie porządnie nie ruszyłam i już zaczynam tęsknić za aktywnością..
cassie ja niestety mam zakaz sexu do odwołania... trwa to już 2 miesiące i jest mi już strasznie ciężko tym bardziej że wcześniej byliśmy bardzo aktywniale czego się nie robi dla tego małego człowieka
i chyba przez ten post mam strasznie dziwne sny, po dzisiejszym jeszcze nie mogę się otrząsnąć... śniło mi się że zastałam mojego męża w łóżku razem z moim najlepszym przyjacielem.. gejem.. i to było takie realistyczne ahhhh... Wcześniej kilkukrotnie śniło mi się że przyłapywałam mojego męża z kobietą ale dzisiaj po raz pierwszy z mężczyzną...
Wam też się śnią takie głupaty??