SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygagat82 wrote:Cześć dziewczyny, też chcę dołączyć do grupy, ale nie wiem jak? Jak wysłać do Sany wiadomość prywatną z moim linkiem? (chyba się cofam, ale nie umiem sobie poradzić)
zapros Sane do przyjaciolek jak zaakceptuje podasz jej namiary na Twoje konto na fbjak cos pomozemy
-
Cassie wrote:Ta grupa jest tajna. Nikt oprocz nas nie wie ze taka grupa istnieje i nie ma wgladu co w niej piszemy. Posty nigdzie poza gruoa nie sa wyswietlane. Wiec bez obawy o kuzynki. Jesli sama im nie powoesz z grupy sie tego nie dowiedza.
Chyba, że kuzynki będą w grupie;)
Dzisiaj zdarzyło mi się pierwszy raz, że wstałam rano i wymiotowałam. Mimo wszystko poszłam do pracy, ale gdy szefowa włączyła operę, pod którą szykuje reklamę, to tak mi się zrobiło niedobrze, że znowu miałam styczność z porcelaną. Nasze dziecko zdecydowanie nie lubi takiej muzyki...Mąż przyjechał po mnie i wróciłam do domu. Ale mi się zaczął 10 tydzień...
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Kkarolinaaaa wrote:Dziewczyny, macie jeszcze czasami bóle podobne do okresowych?
Dawno mnie nie bolał mnie brzuch a wczoraj troche pobolewał i teraz mnie troche boli..nie jest to silny ból ale jednak sie boje..
Hej, u mnie prawie codziennie od tygodnia są takie bóle. Nie są jakieś mocne, ale cały czas to czuje. Pytałam w poniedziałek mojego lekarza i powiedział, że to normalne, jeżeli ból nie jest jakiś uciążliwy, to mam się tym nie przejmować. Ma prawo tak pobolewać. Oprócz tego to powiem Wam, że mnie codziennie boli głowa, to jakiś koszmar, budzę się z bólem głowy, cały dzień boli i kładę się też z bólem. Nie biorę żadnych tabletek, bo nie jest to jakiś ból nie do wytrzymania, ale mimo wszystko głowa nie daje nawet na chwilę o sobie zapomnieć. Mierzę ciśnienie i jest ok, lekarz powiedział, że to efekt ciąży -
No ból nie jest uciążliwy, poboli troszke, przestanie, nie przeszkadza mi to w niczym
Co do głowy- od 2 dni mam to samo..przez to non stop spać sie chce!
Ja wczoraj miałam spagetti:) a dzisiaj odmroziłam babke ziemniaczana, odsmażyłam i z ogóreczkiem korniszonym..mmm:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja dzisiaj piersi z kurczaka z warzywami i ryżem.
ale moja teściowa to jest tępa, łapy opadają;/ dzwoni teraz i mowie jej, że w końcu powiedzieliśmy Blance, że będzie siostra a ona " o to będzie dziewczynka?" sobie myślę o co jej biega? i powtarzam jak do cepa że nie, że powiedzieliśmy Blance że bedzie siostra, bo czy będzie miała brata czy siostrę to będzie siostrą. Słysze że dalej nie kuma.... to mówie już podniesionym głosem " no przecież bratem nie będzie, nie?" i chyba dalej nie zakumała.....i tak mi się z nią fajnie gada już 6 lat ;P
a swoja drogą powiedzieliśmy wczoraj Blanie, BARDZO się ucieszyła i mówię do niej, żeby nikomu jeszcze nie mówiła, że to będzie niespodzianka.(no bo przecież nie powiem jej nie klep dziecko wszystkim) i dzisiaj tylko otwieram drzwi od sali w pkolu słyszę GRATULACJE!!! ehhhh tyle moje dziecko wytrzymałolys, Cassie, Y, Kkarolinaaaa, Maniuś, małaMyszka, Sana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny