SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Spałam do 11, nie mogłam się obudzić...
właśnie planuję się pozbierać i pójść na spacer z psem... Oczywiście będę robiła wszystko, żeby tylko nie uczyć się do egzaminów... a w ten weekend mam ich aż 5
Też mamy zakaz na sex do odwołania... ale radzimy sobie
Jeśli chodzi o sny, to ja miałam mega erotyczne i jakby na jawie... budziłam się tak podniecona, że aż brzuch mnie bolał... miałam wrażenie, że macica mi wyskoczy z podniecenia.
Też miałam sny, w których M. mnie zdradzał, zostawiał, uciekał itp. ale to podobno normalne.
bosa lubi tę wiadomość
-
ekropka jaki śliczny brzusio!
ja jestem ciągle płaska, ale na każdego przyjdzie pora i brzuszek wyskoczy
Dołączam do Was dziewczyny
Mam termin na 15 sierpnia
Na razie walczę z mdłościami i ciągłym zmęczeniem... do tego miewam spore bóle brzucha więc dostałam duphaston... plus dużo odpoczywania a także zakaz seksu do odwołania... ale to tam wszystko nic, wszystko zniosę, najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa i było jej w brzuszku dobrze
Wczoraj miałam usg i maleństwo ma już 2,85cmkażde następne usg to coś niesamowitego, i nie mogę się doczekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 12:29
lys, magda sz, Cassie, ekropka, sylwucha89, gosia.b lubią tę wiadomość
-
A ja wam powiem dziewczyny, że nie mam ostatnio czasu na forum... Szukam miejsca na wesele, bo będę brać ślub - wrzesień, październik. Drugie dziecko, to wypada nam już jakoś to sformalizować ;P
Ale głowa mnie już od tego wszystkiego boli.... znaleźć coś naprawdę fajnego to masakra... Jeszcze nie będziemy mieć niewiadomo ile osób bo maks 70. ostatnio się sparzyliśmy jak robiliśmy chrzciny córki. P. był kilka lat temu na weselu w jednym miejscu - mówił, że super jedzenie i w ogóle. Ale właściciel się zmienił i to co nam podali to porażka była po prostu.... Więc teraz ostrożnie szukam.
Jakby któraś miała do polecenia coś w Krakowie lub okolicach to chętnie sprawdzę -
Olinka ja dziś mam straszną zgagę i lekkie mdłości, przełyk mnie pali.
Gianna dopisałam Cię do listy, dopisz się do naszej tabelki
Grupa na fb już jest, jeśli chcecie dołączyć to proszę o link do Waszego fb na privAmberla lubi tę wiadomość
Julia07.2015
-
Dziewczyny musiałam opuścić grupę na FB, bo moja ciąża to wielka tajemnica a cwane kuzynki-plotkary od razy wyczaiłyby o co chodzi. Wrócę w marcu
Sana jaka Ty jesteś młodziutkaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 13:26
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Zetka wczoraj wieczorem wzięłam pierwszą tabletkę, dziś rano drugą i na razie poprawy nie widzę, ale może za wcześnie żeby podziałało... A Ty jak długo bierzesz już, że czujesz różnice?
Ogólnie to ja się śmieje, że ta moja dzidzia to leniuszek mały jest, bo jak leżę to nie boli prawie albo lekko, a jak tylko się wybiorę na jakiś spacer dłuższy czy coś to od razu to czuje... tak samo z mdłościami, jak leżę lepiej a najgorsze apogeum to jazda autem, normalnie jakbym chorobę lokomocyjną miała
-
nick nieaktualnybosa wrote:Dziewczyny musiałam opuścić grupę na FB, bo moja ciąża to wielka tajemnica a cwane kuzynki-plotkary od razy wyczaiłyby o co chodzi. Wrócę w marcu
Sana jaka Ty jesteś młodziutka
Ta grupa jest tajna. Nikt oprocz nas nie wie ze taka grupa istnieje i nie ma wgladu co w niej piszemy. Posty nigdzie poza gruoa nie sa wyswietlane. Wiec bez obawy o kuzynki. Jesli sama im nie powoesz z grupy sie tego nie dowiedza.
-
gianna88 wrote:Zetka wczoraj wieczorem wzięłam pierwszą tabletkę, dziś rano drugą i na razie poprawy nie widzę, ale może za wcześnie żeby podziałało... A Ty jak długo bierzesz już, że czujesz różnice?
Ogólnie to ja się śmieje, że ta moja dzidzia to leniuszek mały jest, bo jak leżę to nie boli prawie albo lekko, a jak tylko się wybiorę na jakiś spacer dłuższy czy coś to od razu to czuje... tak samo z mdłościami, jak leżę lepiej a najgorsze apogeum to jazda autem, normalnie jakbym chorobę lokomocyjną miała
Ja w sobotę wzięłam pierwsza a czułam lepiej od wtorkuz tym ze ja pierwsze 3 dni po pół 2x dziennie (żeby mi do wizyty starczylo)
a teraz już po całej 2x dziennie.
Ja miałam najgorzej jak stałam tak strasznie ciągnęło do dołu. Teraz juz lepiej. Trochę się boje bo i mdłości mi się zmniejszyła a to dopiero 9tc.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny