SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
dawno mnie nie było a tu tak się rozpisałyście
a ja od kilku dni "umieram" dopiero teraz zaczęłam mieć mega mdłości chociaż nie moge nic "oddać" i to takie głupie tylko powzdychać moge nad porcelaną i nic z tegoplus mega zawroty głowy i osłabienie ... mam nadzieje że to znaczy że z fasolką wszystko ok
byłam dziś na tym badaniu obciążeniem glukozą to ledwo wytrzymałam tam 2,5 godziny tragedia dobrze że juz mam za soba, teraz się modle żeby wyniki jednak były dobre
ja też chętnie dołączę do gruby na fbCassie lubi tę wiadomość
-
no u mnie dziś gościły na obiad placki ziemniaczane z śmietaną i z cukrem. i wkońcu udało mi się przełknąć obiad
Cassie lubi tę wiadomość
-
Niezła teściowa
haha uśmiałam się. Moja dziś mnie zszokowała bo zadzwoniła sama z siebie, że spotkała córkę znajomej z córeczką 8 miesięcy i opowiadała że miała podobnie w ciąży jak ja że plamienia, duphaston, krwiaka ale wszystko super się ułożyło. Wzięła małą na ręce i chyba w końcu doszło do niej że będzie babcią
no i dzwoniła mnie uspokoić. A ja wybrałam się z mamą do centrum handlowego po ciuchy ciążowe i kupiłam torebkę... nic mnie nie urzekło ale tak mnie pachwiny zaczęły boleć że musiałam uciekać do domu, dawno tak się nie nachodziłam.
Cassie, ainer85 lubią tę wiadomość
-
Zetka no to widocznie muszę jeszcze trochę poczekac, skoro u Ciebie po kilku dniach dopiero się poprawiło... ale dziś to mnie wyjątkowo boli... co chwilę takie ćmiące bóle albo takie jakby szarpnięcia...
a dziś mnie dopadł taki ból głowy, że ho ho ... kolejny urok ciąży[?]
co do obiadu to od rana chodziło za mną spaghetti, tak więc zrobiłam, i co? i 10 min to zjedzeniu oddałam je porcelanie... eh jednak dzidzi nie podpasowało
a mi dziś wskoczyło, że 25% ciąży za mną ! i od jutra 11 tydzień... aż niewiarygodneWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 18:21
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChcialam pospac, odpoczac poki meza nie ma w domu ale dzieci sa tak glosne ze gliwa mi eksploduje...
Zjadlam lody na ktore dlugo mialam smaka i jakos mi nie podpasowaly, ciagle mi sie nimi odbija.
Szkoda ze nikt nie wymyslij jakiejs cudownej lupy a'la USG zeby miec podglad co malenstwo robi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 18:25
-
nick nieaktualny
-
ja na obiad zrobiłam pomidorówkę... wrzuciłam do niej tylko marchewkę i małą pietruszkę... teraz się męczę, bo ręce pachną mi warzywami i mnie mdli... ale pomidorówka wyszła jak zawsze pyszna!!Jutro mama w planach spaghetti, ale zanim wrócę z zajęć to chyba mi się odechce. Poza tym po wykładach jadę jeszcze do teścia na urodzinową kolacyjkę...
Ale zrobiłyście mi smaka plackami ziemniaczanymi, więc zrobię w poniedziałek!!!
Zamiast uczyć się na jutrzejsze egzaminy muszę się zdrzemnąć... nie dam rady inaczej... -
Aska87 myślałam, że badania na obciążenie glukozą robi się później. To można już?
Olinka no to dziś jadłyśmy to samo
Małamyszka ja z kolei wczoraj miałam pomidorówkę, a wszystko przez koleżankę, która właśnie podczas rozmowy tel. powiedziała, że gotuje i tak mi naroniła smaka, że nie mogłam się oprzećmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
dziewczyny a odczuwacie może w brzuchu takie nie wiem jak to określić łaskotanie? bo ja mam od jakiegoś czasu takie smyranie delikatne w różnych miejscach, nie cały czas ale chwilami. Nie wiem co myśleć, chyba nie możliwe żebym czuła ruchy bo za maleńkie jeszcze dziecko. Zaraz muszę pokopać w necie od kiedy czuć ruchy
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ainer niezła ta Twoja teściowa hehe moja przywiozła mi dzisiaj pól reklamówki świeżutkiej kiełbaski ze wsi, kiedyś bym się ucieszyła a teraz tylko powąchałam i bleeee przynajmniej mąż się naje
Ale mi narobiłyście ochoty na placki ziemniaczane ehh chyba jutro sobie na śniadanko zrobięmałaMyszka, ainer85 lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Mnie w kalendarzu belly dzisiaj pisze, że mija okres największego ryzyka. Pamiętam, jak w grudnia zerkałam na tą datę i tak myślałam, ile to jeszcze dni
Ja mam od wczoraj szał na żelki, wstyd się przyznać, ale przed chwilą byłam w sklepie po 2 paczki śmiej żelkówCassie, bosa lubią tę wiadomość
-
MałaMyszka- ja od tygodnia co 3 dzień gotuje Pomidorówkę i tak przez 3 dni ją jem, mąż juz patrzeć nie może.
u mnie największy ryzyko mija 22.01 także niebawem.
Dziewczyny czy wy też macie kucia pod prawą piersią ? Zastanawiam się co to może być czy od serca czy z nerów. raz na jakiś czas kuje ale jak za kuje to boli.
hm.. naczytałam się że jecie Lody aż ochoty na nie nabrałammałaMyszka, bosa, ainer85 lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:ainer85 to mogą być pierwsze ruchy maleństwa
powiem Ci że sama nie wiem co myśleć, bo to chyba za wcześnie ,ale autentycznie czuje takie bąbelki np teraz jak zjadłam 3 kostki czekoladywcześnie jak się ganiałyśmy po domu z córą.
małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny