SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Popatrzyłam na swój brzuszek, na synka Migotki i się rozplakalam.
Za pewien niedlugi czas ja przyniose do domu taki skarb, mój skarb! ♡
Gratuluję Migotka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 13:24
małaMyszka, futuremama, Kkarolinaaaa lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Ale tu się dzieje
Migotka gratulacje
Kolejny chłopczyk na świecie
Pewnie psioszki Leon też już po drugiej stronie brzuszka
Ja o porodzie za wiele nie myślę, pewnie będzie bolało jak jasna cholera i lekko nie będzie ale dla mnie najważniejsze żeby wszystko z córeczką było dobrze. Nie ważne jak - czy sn skończy się cięciem czy jakieś inne problemy się pojawią. O bólu myślę, że to taki ból, który ma sens - np ból zęba, głowy jest bez sensu bo niczego nam nie daje a bolesne skurcze są po coś, czemuś służąTak sobie o tym myślę jeśli już w ogóle temat porodu się pojawia. Myślę, że wiele w tej kwestii zależy od kobiety - koleżanki mi radziły żeby słuchać położnej, skupić się na oddychaniu i zamierzam tak robić. A jak wyjdzie to się okaże
Agaata, aaaaga, małaMyszka, zabka11, ainer85 lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:
JAKI SŁODZIAKmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Leon urodził się dziś o 9:47. 3680g i 53cm naszego szczęścia. 10pkt. Odezwę się jak dojde do siebie.
Lady Savage, 0na88, Laura, lys, apaczka, Agaata, Aska87, mamasia, aaaaga, chcebycmama, małaMyszka, Ewa123, niecierpliwa, Miru, zabka11, Paula_071, magda sz, Kkarolinaaaa, jesslin87, Maniuś, Y, gianna88, Aga89, futuremama, maaadzik1207, Cassie_DE, Pulpecja, gosia.b, Katarka, AgaSad, ekropka, KasiaeN., 5ylwia, Magd, Griszanka, ainer85, anula1990, Martucha86, Pati Belgia, rybka1988, Neyla, witaminkab, kasiuleek, Amberla, Weridiana lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/69035e4804da.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b3fd404e30a.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3289d4a4b6cb.jpg
Oto nasza sypialniałóżeczko synka jeszcze bez poscieli.
P.S. nie wiem dlaczego jest do góry nogami...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 13:22
Laura, 0na88, lys, aaaaga, małaMyszka, niecierpliwa, mamasia, Paula_071, zabka11, magda sz, Maniuś, Y, Cassie_DE, KasiaeN., 5ylwia, Lady Savage, Martucha86, Pati Belgia, kasiuleek, Amberla, Weridiana lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Kkarolinaaaa wrote:A wiecie co ? Moja znajoma ma taki kontakt ze swoja teściową ze przy porodzie WOLAŁA zeby była teściowa niz maż! Aż niedowiary
-
Migotka Gratuluję, śliczny dzidziulek:)
Psioszka Gratuluję, duży dzidziulek
Ale fajnie że zaczęło się
A ja od tygodnia nie biorę magnezu i jest ok, nic się nie dzieje.
Od dzisiaj zaczynam siemie lniane pić.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:
Gratulacje! Dużo zdrówka!!!! -
psioszka11 wrote:Leon urodził się dziś o 9:47. 3680g i 53cm naszego szczęścia. 10pkt. Odezwę się jak dojde do siebie.
Oj się popłakałam!!!!!
To już tak niedługo...
Zdrówka dla Was!!!!zabka11 lubi tę wiadomość