SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Popatrzyłam na swój brzuszek, na synka Migotki i się rozplakalam.
Za pewien niedlugi czas ja przyniose do domu taki skarb, mój skarb! ♡
Gratuluję Migotka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 13:24
małaMyszka, futuremama, Kkarolinaaaa lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku.
-
Ale tu się dzieje
Migotka gratulacje
Kolejny chłopczyk na świecie
Pewnie psioszki Leon też już po drugiej stronie brzuszka 
Ja o porodzie za wiele nie myślę, pewnie będzie bolało jak jasna cholera i lekko nie będzie ale dla mnie najważniejsze żeby wszystko z córeczką było dobrze. Nie ważne jak - czy sn skończy się cięciem czy jakieś inne problemy się pojawią. O bólu myślę, że to taki ból, który ma sens - np ból zęba, głowy jest bez sensu bo niczego nam nie daje a bolesne skurcze są po coś, czemuś służą
Tak sobie o tym myślę jeśli już w ogóle temat porodu się pojawia. Myślę, że wiele w tej kwestii zależy od kobiety - koleżanki mi radziły żeby słuchać położnej, skupić się na oddychaniu i zamierzam tak robić. A jak wyjdzie to się okaże
Agaata, aaaaga, małaMyszka, zabka11, ainer85 lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:
JAKI SŁODZIAK
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Leon urodził się dziś o 9:47. 3680g i 53cm naszego szczęścia. 10pkt. Odezwę się jak dojde do siebie.
Lady Savage, 0na88, Laura, lys, apaczka, Agaata, Aska87, mamasia, aaaaga, chcebycmama, małaMyszka, Ewa123, niecierpliwa, Miru, zabka11, Paula_071, magda sz, Kkarolinaaaa, jesslin87, Maniuś, nick nieaktualny, gianna88, Aga89, futuremama, maaadzik1207, nick nieaktualny, Pulpecja, gosia.b, Katarka, AgaSad, ekropka, KasiaeN., 5ylwia, Magd, Griszanka, ainer85, anula1990, Martucha86, Pati Belgia, rybka1988, Neyla, witaminkab, kasiuleek, Amberla, Weridiana lubią tę wiadomość

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/69035e4804da.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b3fd404e30a.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3289d4a4b6cb.jpg
Oto nasza sypialnia
łóżeczko synka jeszcze bez poscieli.
P.S. nie wiem dlaczego jest do góry nogami...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 13:22
Laura, 0na88, lys, aaaaga, małaMyszka, niecierpliwa, mamasia, Paula_071, zabka11, magda sz, Maniuś, nick nieaktualny, nick nieaktualny, KasiaeN., 5ylwia, Lady Savage, Martucha86, Pati Belgia, kasiuleek, Amberla, Weridiana lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku.
-
moja teściowa też będzie ze mną na porodówce... mam nadzieję, że uda się, żeby była Ona i mój mąż, ale różnie może być...Kkarolinaaaa wrote:A wiecie co ? Moja znajoma ma taki kontakt ze swoja teściową ze przy porodzie WOLAŁA zeby była teściowa niz maż! Aż niedowiary

-
Migotka Gratuluję, śliczny dzidziulek:)
Psioszka Gratuluję, duży dzidziulek
Ale fajnie że zaczęło się
A ja od tygodnia nie biorę magnezu i jest ok, nic się nie dzieje.
Od dzisiaj zaczynam siemie lniane pić.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Prześliczny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Migotkaa wrote:
Gratulacje! Dużo zdrówka!!!! -
Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!psioszka11 wrote:Leon urodził się dziś o 9:47. 3680g i 53cm naszego szczęścia. 10pkt. Odezwę się jak dojde do siebie.
Oj się popłakałam!!!!!
To już tak niedługo...
Zdrówka dla Was!!!!
zabka11 lubi tę wiadomość