SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ooooo jakie wiesci
Migotka- gratulacje kochana!!!synus sliczny i jaka ladna waga :)czekamy na wiecej szczegolow!
Psioszka- jejciu juz masz synka obok siebie!duzy piekny chlopczyk
czekamy na zdjecie i na recenzje,odpoczywajcie!!!!
Poryczalam sie ze wzruszenia ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 13:32
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/4453927,wroclaw-dwa-tygodnie-bez-porodowki-w-szpitalu-na-brochowie,id,t.html
Dostałam też nieoficjalną informację, że jeśli na Klinikach będzie full to wtedy będą kłaść pacjentki dla onkologii - ponoć tam jest duży oddział, a na Borowskiej będą kłaść na ginekologii - odwołają planowe zabiegi.małaMyszka, lys, Ewa123, Griszanka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Ja też się wzruszyłam
Migotka - gratulacje, dobrze że już jesteście w domuDużo zdrówka dla Ciebie i Szymka
Psioszka - gratulacje i szybkiego powrotu do sprawnościDla Ciebie i Leonka również dużo zdrówka
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Witamy i my
ale sie dzieje
Migotka-Szymus cudnygratuluje!!!
Psioszka-witamy Leona po drugiej stronie brzuszka
Dziewczyny w szpitalach-trzymajcie sie!!!jestescie dzielne a i cel jest tego wart!!!jeszcze troszke
U nas skwar niemilosiernyleze i sie poce!!!
Brzuch opadl,skurcze sie pojawiaja czesciej ale nie regularne...dzis niby 34+5 ale wedlug gin juz jakby 36+5 tak ze juz sama nie wiem jak liczyc...w kazdym badz razie byle do poniedzialku bo wtedy mam wizyte i moze sie dowiem czy juz mozemy sie rozdwajac
Goscie byli-pojechali...w ten weekend nastepnitacy jestesmy rozchwytywani
fajnie przynajmniej cos sie dzieje
No to kochane ciekawe ktora nstepna???
Buziaczki
małaMyszka, magda sz, Laura, gosia.b lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Migotka gratulacje
Tak myślałam, że się dzieje i proszę - śliczny Szymek:)
Psioszka Tobie również gratulacjeZdrówka i szybkiego powrotu do zdrówka
Z brochowem jak dla mnie właśnie to jest bez sensu że oficjalnej info na stronie brak. Argument że urlopy i okrojony skład? To co? Co roku będa zamykać w sezonie urlopowym zamiast jakoś to tak zorganizować żeby rozłożyć to w czasie?
Na klinikach w sobote będę na KTG zobaczymy co tam się wyprawiamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Psioszka gratulacje
dochodz do siebie szybciutko :*
Wpisalam nasze nowe malenstwa ale z tel tak to wyglada, poprawie jak wyjde
My wlasnie po obiadku, no powiem Wam ze jestem pod wrazeniem dawno tak dobrze mnie nie karmili, jedzenie nie wyglada ale smakujelece popatrzec na noworodki
oby mnie wpuscili.
Maniuś, małaMyszka, zabka11, Laura lubią tę wiadomość
-
Migotka, Psioszka ! Gratulacje mamusie
!
Ja juz po wizycie, bez usg, tylko detektorem, pobrała wymaz na posiew, +11kg, no i powiedziała ze za 2 tygodnie spokojnie moge rodzic bo według usg Pola od samego początku jest +tydzien,ale najlepiej jak posiedzi 3tygodnie
Boze juz tak mało zostalo..
Niedawno jak dowiedzielismy sie o ciaży to mówiliśmy "ojej za 7-8miesiecy bedziemy mieli dzieciaczka" a tu za jakiś 1 miesiac !!gianna88, futuremama, witaminkab, małaMyszka lubią tę wiadomość