SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_071 wrote:Moja bratowa też tak robiła, ale wstawiła zdjęcie które sama robiła małemu. Ja jestem mało "romantyczna", nie ruszają mnie takie rzeczy, nawet po ślubie wywaliłam wszystkie kartki z życzeniami, a do dzisiaj nie mamy ani jednego zdjęcia wywołanego ze ślubu;)
?
małaMyszka, ainer85 lubią tę wiadomość
-
mamasia wrote:A zrobiliście ta sesje brzuszkowa w pt
?
Nie była brzuszkowa:) Zrobiliśmy 10 zdjęć portretowych bez specjalnego eksponowania brzucha;) Miałam fajną fryzuję, więc kumpela robiła głownie zdjęcia mojego popiersia:)mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
kasiuleek wrote:Dzień dobry !
Ellena- ile ważył Twój pierwszy synek skoro się teraz tak boisz?
3930- duzo jak na mnie. Mial tez spora glowke. Wystapila niewspolmiernosc plodu. Dodatko mialam "przeszkode" w kanale rodnym przez co nie mogl sam wyjsc a dodatkowo sie cofal.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Witajcie kochane
Siedze wlasnie na lezaku na balkonie i nadrabiam was...jestem na wczorajszym dniu...Klara w brzuchu szaleje, a ja z samotnosci non stop cos jem.....masakra, jak tak dalej pojdzie to dobije jeszcze z 5kg....
Maz z Julcia we Wroclawiu, ciagle przesylaja zdjecia- piekna Starowkadzis w planach maja panorame raclawicka i zoo
KasiaEn- brzuszek opadl, widac roznice
ofka-strasznie mi przykro z powodu wypadku twojego meza....wyobrazam sobie jakie to wszystko jest dla ciebie ciezkie....ale jestes silna babka i dacie rade.zalatw zus, maz dojdzie szybko do sibie i wszystko zakonczy sie dobrze,zobaczysz!jestesmy z Toba!!!
Moze faktycznie popros siostre o pomoc po porodzie, bo maz nie bedzie w stanie...i rozwaz sn, bo po nim duzo szybciej dojdziesz do siebie.
Weridiana-gratulacje!!!ale szybka akcjazazdraszczam
Emma cudna, przeslodka, poplakalam sie ogladajac jej zdjecia!! Przypomnij ile wazy??? Wogole piekna kobieta z Ciebie ijaka masz sliczna starsza corke!!!
Marta- super ze ze Stasiem coraz lepiej, kiedy was wypuszcza do domku???
Rybka- u ciebie tez brzuszek niskooooo i czop odszedl!!! Czyli akcja sie rozkreca!!!
Griszczanka - ja w tamtym roku robilam leczo bezmiesne 9taki sos a`la slodko-kwasny) do sloikow na zime- jak chcesz, to podam przepis.
Aaaga-piekny brzuszek
Zetka- kochana dobrze ze wszystko sdie wyciszylo, odpoczywaj w domku, masz termin dzien po mnie, wiec do sierpnia nasze bobaski musza grzecznie wytrzymac. Nie denerwuj sie wynikami, nasze organizmy sa juyzx wycienczone ciaza, ale dzieci juz duze i sa bezpieczne mimo naszych nienajlepszych wynikow.
Psioszka- dzis wasz wielki dzien !!!czekamy na wiesci z nieceierpliwoscia!!
Magda sz- ooo widze ze i ty zalicxylas szpital...skoro roznesa opinielekarzy, nie wywoluj niczego sama...
Ja z julcia mialam termin na srode, w sobote umylam na kolanach podloge, w niedziele jyz bolal mnie krzyz, w nocy zaczely sie skurcze, a w poniedziale o 11rano urodzila sie juleczka
Teraz tez wczesniej nie zamierzam wywolywac niz na kilka dni przed terminem.
Agasad- ja mam nieusztywniany rozek na rzepy.
Pati- widze ze i u ciebie pomnalu zaczyna sie cos dziac....
Ufffff nadrobilam Was
Lece powiesic dwa prania i kiszone ogory do sloikow zrobic
Potem prasowanko i dopakowac torbe do szpitala.
Ps.jak wyparzalyscvie laktator i butelki????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 12:30
KasiaeN., Laura, małaMyszka, Paula_071, Weridiana, Zetka lubią tę wiadomość
-
ainer85 wrote:rybka jak się sączy to może to i czop i wody sobie płyną?? oł boj oł boj kolejna dzidzia???
w żuciu bym nie chciała rodzić z teściową, wołałabym chyba z Hannibalem Lecterem!!!
już samo codzienne dzwonienie jej z debilnym pytaniem "i co rodzisz, dzieje się cos?" mnie mega wkurwia. Za każdym razem odpowiadam jej równie debilnie, "że już urodziłam". Ale jakoś jej to nie zraża i wypytuję dalej " nie dzieje się nic??" to ja jej dalej pyskuję że jakby się coś działo siedziałabym na porodówce. Strasznie irytuje mnie takie dopytywanie ludzi, można by pomyśleć że to im się dłuży!!!
Rany boskie. Jakbym o swojej wrednej czytala.
Choc z pierwszym synem dzwonila. Teraz ani razu. Nawet meza nie pyta jak sie czuje. Nic... czy mi z tym zle...NIE))
Przynajmniej mam spokoj
małaMyszka, ainer85 lubią tę wiadomość
-
Meldujemy ze my już we dwoje
Dziś Szymonek konczy tydzień
Urodzony 14.07.2015 z wagą 3220 i 54 cm w 36 i 4 dniu, jako wczesniaczek, mielismy zołtaczke, wyszlismy dopiero w niedziele wieczorem, jak znajde wiecej czasu to napisze jak i co:)
oto nasz Szymon:*
AgaSad, niecierpliwa, Cassie_DE, 0na88, KasiaeN., mamasia, magda sz, Agaata, 5ylwia, aaaaga, lys, apaczka, Magd, chcebycmama, Y, Aska87, Laura, Lady Savage, Ewa123, małaMyszka, zabka11, Paula_071, Miru, jesslin87, Maniuś, gianna88, Aga89, sylwucha89, futuremama, Pulpecja, gosia.b, Katarka, Kkarolinaaaa, Griszanka, ainer85, Martucha86, Pati Belgia, Neyla, witaminkab, kasiuleek, Amberla, Weridiana, Zetka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja mama jest przekochana ale nie chcialabym jej przy porodzie. Bardziej by to przezyla ode mnie.
Przy cc bedzie maz
Mnie wkurzaja ludzie i zaczynam ich powoli unikac... "a ile jeszcze?" "W taka pogode to masakra z brzuszkiem" "to sie nameczysz" itp... jakbym sama tego nie wiedziala.
A moja tesciowa pytaniem "jak sie czujesz?" Doprowadza mnie do szalu. Jak dzwonila w niedziele to powiedzialam jej zadaj mi inne pytanie.
Nie jest zlym czlowiekiem, lubi pomagac ale az za bardzo i to ze jej sie nie przegada jesli nie ma racji doprowadza mnie do szalu.
Jest na mnie obrazona troche. Powod?
Ze sciagam do DE moja mame po porodzie a nie ja. Przeciez wiadomo ze mama to mama.
A ja sie juz mamy doczekac nie moge.
Szkoda ze z tata nie przyjedzieale ktos sie musi zajac 88letnia babcia.
-
nick nieaktualny
-
Migotkaa wrote:
-
Migotka! Boze kochany wiesz jak my sie stresowalysmy. Wielkie gratulacje
duzo zdrowka dla Was szczesliwa rodzinko :*
Zetka wiem niczego sama nie wywoluje, jedynie co robie w szpitalu to spacer i spanie
Rybka to czop jak troszke krwi, wielka chwila sie zbliza:)
Ellena a Ty gdzie zamierzasz rodzic bo juz mi wypadlo z glowymadalinskiego kojarze cos?
małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość