SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady tylko przeczyści 3 lyzki olejku reszta soku pomarańczowego do szklanki i po 3 godz u mnie tak bylo ze wc zajelam na troche:)) kiedy to bylo ehhh.magda uważaj bo olej zostaje na dole i po tym nie jedz juz nic najlepiej bo jak zjadłam to dupa a jak nie jadłam juz to akcja się rozwinela
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Lady próbuje ale mało go tam leje. Łudzę się że wyrobię się przed indukcją
Pytałam mojej siostry położnej o to, mówiła żeby nie przegiąć po prostu z ilością olejku- 2 małe łyżeczki.
Najem się przed żeby mieć siły a pozniej tyko woda.
Ja też nie chcę hormonów, myślałam o spiralce albo implancie. Żadnych gumek, nigdy nam w gumkach nie szło i to uczucie gumki w środkubleeh. Marzy mi się taki szalony, ostry seks bez brzucha!
-
No hej, mam chwile czasu, to sie melduje.
Mnie przyjeli do szpitala, na patologii nie bylo miejsca, polozyli mnie na ginekologii, ale ona tez pelna kobiet w zaawansowanej ciazy
My przyjechalismy po 10-tej, na IP nikt sie nie spieszyl, zrobili mi prawie godzinne KTG, pozniej dluuugo czekalam na lekarza, ale pogawedzilismy sobie z sympatyczna Pania polozna, cisnienie, tempka, pozniej jak laskawie zjawila sie lekarka, to fotel, pobrali jakis wymaz, potem usg i w koncu po 13 na gore. Tu jeszcze pobrali krew, cisnienie, tempka, badanie tetna i dopiero do sali - koszmarnie dlugo to wszysyko trwalo. Jeszcze nie bylam wpisana, wiec obiadek sie nie nalezal, ale dostalam zupke. Z m poszlismy do szpitalnej kawiarenki cos zjesc. O 15-tej kolejne 1,5 godz. KTG.
Plan jest taki - jutro test z oksytocyny, jak nie urodze i maluszek bedzie dobrze reagowal, to we wtorek oksytocyna pelna para i mam bezwzglednie urodzic. To tyle z relacji.
Magda Sz. ja szlafroka nie kupilam i nie bede kupowac. Tutaj podjezdzaja z KTG do lozka, koszula do gory, tylek okrywam kolderka i jest git. Choc jakas pidzama, to nie jest zly pomyslWeridiana, Laura, magda sz, niecierpliwa, lys, Maniuś, witaminkab, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Żabka miałam foto opaski przesłać więc przesyłam na modelce
Nie wiem czy ten pompon nie za duży ale jak coś zrobię mniejszy.
Mam nadzieję że następna focia na tym forum to będzie fotka mojej upartej córeczki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c35b7937b10b.jpgLaura, niecierpliwa, aaaaga, 0na88, lys, mamasia, kasiuleek, Maniuś, Martucha86, Hermiona, Weridiana, 5ylwia, witaminkab, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:No dzis, a cc mialam 29.07
-
Ofka wrote:Czyli 18 dni po. A my 10 dni. Potem mialam dola ze cos sie stalo, ze cos narobilismy....teraz postaram sie poczekac te zalecane 4 tyg po. Do wizyty u gina. Ale nie wiecz czy wytrzymam:)
Ale dzialo sie cos po??Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 19:03
-
magda sz wrote:Lady próbuje ale mało go tam leje. Łudzę się że wyrobię się przed indukcją
Pytałam mojej siostry położnej o to, mówiła żeby nie przegiąć po prostu z ilością olejku- 2 małe łyżeczki.
Najem się przed żeby mieć siły a pozniej tyko woda.
Ja też nie chcę hormonów, myślałam o spiralce albo implancie. Żadnych gumek, nigdy nam w gumkach nie szło i to uczucie gumki w środkubleeh. Marzy mi się taki szalony, ostry seks bez brzucha!
Powodzenia.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ofka wrote:A Ciebie cos boli? Tylko my barany sie nie zabezpieczylismy.
Kolejny dzidziamoże być, moja mama tak wpadła z moim bratem, urodził się 11 miesięcy po mojej siostrze
Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:A ile zrzucilyscie po porodzie? Ja juz 15 kg. Ale przytylam 30.
brzuszka nie ma planuje teraz wzmacniac uda
Ewa123, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
hehe Lady ja też się tego boje że po połogu zachowamy się jak gówniarze stęsknieni za bliskością i nie zabezpieczymy się i będzie bach! Ojoj to były szok
Lady Tobie również powodzenia, dawaj jeszcze z mężem dziś, może samo się uda że pojedziemy na porodówkę i ominiemy patolęmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
A mi znowu rozeszły się zewnętrzne szwy, włącznie z tym co mi go w wczoraj założyli. Oj nie będzie cieniutkiej blizny tylko sama nie wiem co. W sumie nie ma po co jechać na IP, bo krawędzie rany są suche i nie ma szans że się skleją.
Troszkę się tylko martwię, żeby te wewnętrzne szwy nie puściły, bo jak takie problemy z zewnętrznymi to cholera wie.
Seks to ostatnia rzecz o której myślę i chyba długo długo jeszcze tak będzie.małaMyszka lubi tę wiadomość