SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Laura ja wczoraj cały dzien miałam skurcze... do 2 w nocy to co 10 minut były. Jak poszłam pod prysznic to na chwilkę przeszły. Mała w nocy wierciła się w brzuchu, że aż ja się budziłam.
Już sobie obiecałam, że dzisiaj się dokładnie odgruzuję, bo może się zacząć w każdej chwili.Laura, jesslin87, Ellena, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluję DZIECIACZKÓW!
Laura nie martw się, u mnie też nic nie zapowiada porodu...
Jak juz pisałam nawet BH zanikły. Ehh.
Pogoda świetna. Dziś odpoczywamy na leżaczku.
Tez wszystko umyte, wyczyszczone, nawet okna umyte...
Nie oszczędzam się wcale. A tu nic.
Tez juz chce o kupkach ROZMAWIAĆ!
Dziewczyny a ile jeszcze nas nierozpakowanych zostało?
Karola, Pati wrzućcie zdjęcia dzieciątek. Ja nie mam fb.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 09:00
Laura, Weridiana, zuzka.mom, Neyla, małaMyszka lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
nick nieaktualnyPati gratulacje! Szybkiego powrotu do zdrowia!
Ja sie dzisiaj wyspalam. Szok! W nocy cycanie o 1.30 i 4.30 potem obudzil sie 7.30 ale ja i tak od 7mej juz nie spalam
Takie nocki moga zostac, nie obraze sie.AgaSad, Weridiana, Pati Belgia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny tak z glupia franc mowie do meza przed karmieniem, ze nie zakladam nakladki, on dolozyl Julke, a ona od razu chwycila sutka i teraz sie karmimy. Moze uda sie nam z czasem calkowicie odstawic nakladki...
W ogole jestesmy juz u moich rodzicow, wczoraj po karmieniu o 21 zabrali mloda, uspili i ok 23 maz po nia poszedl, bo myslalam ze zaraz sie bedzie dopominac o karmienie, a ona spala do 1.30!! 3,5 h przespalam w ciagu i od razu inaczej sie czujeRano o 6 po karmieniu moj tata prawie ja uprowadzil od nas z lozka i dostalam ja teraz na karmienie. Chyba co weekend bedziemy tu przyjezdzac, dziadkowie w siodmym niebie, a my mozemy troche odetchnac
Weridiana, Zetka, mamasia, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Na liście już 55 sierpniowych mam
zostało jeszcze 14.
I gdzieś w tej 14 ja...aż mnie ciary przeszły!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 09:02
chcebycmama, niecierpliwa, jesslin87, Weridiana, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Dziewczyny po cc,ile czasu po porodzie moglyscie jesc i pic?
Ja mialam cc o 8.50, od razu po anestezjolog kazal mezowi isc kupic napoj energetyczny i od razu moglam potem juz wode. Potem ok 16 dostalam juz na kolacje bule i od tego czasu jadlam juz normalniemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pati gratulacje!
Co do szczepionek to my też wybierzemy 5w1 i pneumokoki. Rotawirusy opuszczamy bo lekarka nam powiedziała ze nie dość że to droga szczepionka to zabezpiecza tylko w 70%.A dziecko może ja zwymiotowac wypluc i po szczepionce. A poza tym tych wirusów jest tyle ze dziecko i tak może zachorować.Paula_071, Pati Belgia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Pati gratulacje ,
ja tez zdecydowalam sie na ta szczepionke 5w1 , i pediatra mi wlasnie pneumokoki polecila zeby zaszczepic. Mala wczoraj dawala koncert przez co polozyla sie o 23.00 po czym obudzila sie o 4:30 i o 8:30 - matko , jestem wyspana !!! co za cudowne uczucie !
chyba beda ja przetrzymywac do 22 minimum
Dzis jade do z mala do moich rodzicow na obiado-kolacje i juz sie nie moge doczekac , moj tato widzial mala tylko w dniu wypisu ze szpitala jak przyjechalismy do niego ( niestety jego stan zdrowia nie pozwala na wychodzzenie z domu , wiec tym bardziej sie ciesze ze jedziemy.
Piekne te nasze dzieciaczki ! widac ze wypracowane !!
ogladalam wlasnie na facebooku
niecierpliwa, Weridiana, KasiaeN., Paula_071, Pati Belgia, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Chcebycmama, Laura u mnie również cisza. Byłam wczoraj na spacerze, sprzatalam a wieczorkiem na koncercie. Łucja obudziła się jak wróciłam do domu, żadnego wrażenia to na niej nie zrobiło. Tez obawiam się, że zostanę wrześniowka. Ale z drugiej strony trzeba widzieć pozytywy. Dziewczyny będą miały już takie doświadczenie, że nie będzie problemu w którym nam nie pomogą
Laura, Weridiana, Neyla, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:Pati gratulacje ,
ja tez zdecydowalam sie na ta szczepionke 5w1 , i pediatra mi wlasnie pneumokoki polecila zeby zaszczepic. Mala wczoraj dawala koncert przez co polozyla sie o 23.00 po czym obudzila sie o 4:30 i o 8:30 - matko , jestem wyspana !!! co za cudowne uczucie !
chyba beda ja przetrzymywac do 22 minimum
Dzis jade do z mala do moich rodzicow na obiado-kolacje i juz sie nie moge doczekac , moj tato widzial mala tylko w dniu wypisu ze szpitala jak przyjechalismy do niego ( niestety jego stan zdrowia nie pozwala na wychodzzenie z domu , wiec tym bardziej sie ciesze ze jedziemy.
Piekne te nasze dzieciaczki ! widac ze wypracowane !!
ogladalam wlasnie na facebooku
Jestem ciekawa czy my mamusie ktore dolaczyly pozniej mozna dodac do grupy na facebooku. Wiem ze grupe zalozyla Sana i chyba tylko ona moze zaprosic
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Pati, Staraczka gratulacje ! oj cięzko było, ale macie już swoje kruszynki przy sobie:)
U nas noc srednia, mały niespokojny, niby nie płakał ale jakoś nie mogł usnąć mocno przez co cała noc w łózku z nami, czy Wy bierzecie dzieciaki do siebie do łózka?
Ja sie zarzekałam, że nie będe ale jak mały w nocy marudzi to nie mam sił stac połó godizny czy godzine nad łózeczkiem
Czy ktoraś używa wody morskiej disemar? Mój Szymuś coś charczy i wydaje mi sie ze troszke nosek przytkany, wczoraj wkropiłam sól fizjologiczna ale mi żygnął po tym..Pati Belgia, małaMyszka lubią tę wiadomość