SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A mój zjadł o 18 potem o 19 kąpiel i usnal ok20 i uwaga spał do 1czyli 7h bez jedzenia!aż się bałam.Potem butla i spadł do 5.Teraz dostał znowu i o dziwo znowu śpi.Pakuje się w tym czasie bo dziś jedziemy do rodziców na weekend.
Wczoraj byłam u gin na kontroli i UWAGA!piękna owulacja i pęcherzyki.Śmiałam się z dr to że to jakiś żart bo kilka lat nie miałam owulacji.Mówi że bardzo szybko organizm doszedł do siebie.Wszystko ładnie pogojone.Za 2tyg powinnam dostać @ no zobaczymy i wtedy zaczynam brać tabsy anty. Do tego czasu dr mówi że mąż ma spać obok w pokoju bo cuda po ivf często się zdarzają.Cieszę się że wraca wszystko do normy ale wydygalam z tą owulka. Męża dziś wysyłam po gumki.7lat razem dziecko ivf A on po gumki:) ale się śmiałam:).
Neyla gratulacje!Zetka, niecierpliwa, Paula_071, KasiaeN., Weridiana, Martucha86, zabka11 lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
@
tak - my tez kudlate
Ofka ja dostalam hemoroida przy porodzie i za kazdym razem jak mam isc do lazienki do krzycze z boluWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:30
apaczka, Paula_071, 5ylwia, mamasia, Maniuś, jasmine89, lys, Weridiana, Martucha86, Laura, zabka11 lubią tę wiadomość
-
u nas noc koszmarna ehhh do 1.30 ładnie spał a później sie zaczeło:/ cyc kupa przewijanie cyc kupa przewijanie... i tak do 6
o 6 zasnelismy razem przy cycu i teraz od 8 powtarzamy rytm aaaaaa a podobno niemowlaki miały tyle spać
-
7.10 - 7.45 cyc
8.40 - 8.55 cyc
9.00- 9.30 drzemka
9.40 cyc
Noz ja pierdziele ilez mozna jesc??? Na rozne sposoby probowalam ja zabawic, a ona nawet moj nos zaczela ssac i jak tu nie dac cycka?? Powiedzcie prosze, ze to sie kiedys zmieni, kiedys mam na mysli na dniach. Nawet nie mam czasu nas spakowac na weekend do rodzicow, bo jak zasnela to zdazylam posciel zmienic i pralke wlaczycWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 09:49
Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Jeszcze raz wielki Szacun dla Was matki karmiące!!wczoraj gadalam z kumpela mną 9tyg córkę i kp i mówi że mała śpi jej od 20:30 do 7rano!! Noz kuzwa moje dziecko to chyba jako kilkulatek będzie tak spać
. Mówi że wypracowała rytm spacer jedzenie spanie karmienie kąpiel.Gdzie u mnie taki rytm jak Leon ma różne dni...Marzenie ściętej głowy.
Budzi się mały dziad:) lece:)
Weridiana, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Neyla gratulacje!!! Cieszę się, że to już!!!
U mnie nocka względna, pobudki o 24.00, 0 3.00, 5.00 i 7.30. Ale ja czuję się zmęczona, poza tym pogoda mi nie sprzyja, bo leje. Wczoraj było cudnie na dworze.
Wczoraj nie wytrzymałam i dałam Hubciowi pierwszy raz smoczka, possał 10 minut i zasnął. Dzisiaj też próbowałam dać, ale bez szans... pluje, krzywi się, wkurza... Póki co chyba nic ze smoczka nie będzie, najlepszy jednak cycuś mamusimałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Poczytalam w necie na innych roznych forach i to zupelnie normalne i jesli chce sie kp to trzeba to przetrwac. Ja juz jestem bliska kupienia glukozy i maczania w niej smoczka. Tak tak wiem bardzo pedagogiczne
0na88, Weridiana, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość