SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
My mamy smoka z avent ale moj tylko jednej chce ssać s tych nowych nie:/ i ta sama firma.
Moj tez ma czuprynkę
Gratulacje dla nowej mamusi:)
My się karmimy co 2-3 godz i maly ulewa:( nawet po czasie na km:( nie wiem od czego a śmierdzi potem jakby wymiotował
A co do smoka to u was tez tak jest ze zasypia z nim a jak wypadnie to ryk? Potrafię chodzić i co chwila wsadzać mu go od nowamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Artur ma non stop czkawki ze 3 dziennie co najmniej wlasnie rano po jedzeniu dostal czkawki ze az zwymiotowal bo na ulanie bylo tego za duzo no i smierdzialo
Wlasnie od godziny spi maluszek a ja zdążyłam zjesc sniadanie i poprasowac ufff. Od poniedziałku będę sama mąż wraca do pracy smutno mi i nie wiem jak sobie poradzęmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
My bez smoka ani rusz.Mamy dr Browna i Nuka.Smok wszędzie do spania też A wypluwa sam jak zasnie.
Dziewczyny czy Wasze dzieci są też cieplolubne???mój jak nie jest ubrany na cebulę albo zapakowany w koc po uszy to nie usnie.Teraz np mną body krótki rękaw i na to dresik przykryty kocem zasnął bo rączki i nóżki wiecznie zimne. Nawet wypieków nie ma że mu za gorąco.To normalne??małaMyszka lubi tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
psioszka mi sie wydaje ze to zalezy od dziecka.moja naprzyklad wiecznie zimna, w nocy sie rozkopie, moze byc zalana po pas i mokra a spi jej sie wysmienicie. no i przewaznie jest ubrana w body na krotki i pajacyk a do tego cienki kocyk, bo u nas jednak jest przewaznie nie wiecej jak 20 stopni
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
U mnie chyba ze smoka nic nie będzie, chociaż upatrywałam w tym nadzieję ulżenia sobie. Nawet buzi nie otwiera jak podstawiłam tego smoczka, a minę ma taką, że właściwie jest gotowy do zrzygania się
Więc chyba dalej będę niezastąpiona dzień i noc.
Mój nie jest zbyt ciepłolubny, Teraz leży w pajacyku średniej grubości, przykryty kocykiem ale tylko do połowy i kocyk cienki.
Zastanawiam się, czym przykrywać jak będzie chłodniej? Bo kocyki mam tylko cienkie, a śpiworek 56 jest jeszcze za duży na niego, podobnie jak większość ubrań w tym rozmiarzeW poniedziałek Hubert ważył 3200, ciekawe ile ma teraz
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Rozmawialam z tesciowa, powiedzialam ze mloda nonstop wisi na cycku i jvz mam diagnoze postawiona - mam malo wartosciowe mleko i na tym malowartosciowym mleku 1300g przybrala w niecaly miesiac
Weridiana, apaczka, Agaata, mamasia, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
ja tesciowym nic juz nie mowie bo co chwile nas do lekarza wysylaja.. najpierw z oczami , pozniej cos niby wypatrzyli na raczce , potem szczepionka , ulewanie - na sile szukaja jej chorob a ja czuje sie jak wyrodna matka
Zoska na brzuchu zasnela w koncu , ale taka marudna byla dzis ze chocby na glowie zasnela to nie ruszylabym jej - potrzebuje przerwy
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Rozmawialam z tesciowa, powiedzialam ze mloda nonstop wisi na cycku i jvz mam diagnoze postawiona - mam malo wartosciowe mleko i na tym malowartosciowym mleku 1300g przybrala w niecaly miesiac
Ja haha
Moja teściowa dziś przychodzi, ciekawe z czym mnie wnerwi tym razem.
My mamy smoka MAM ale póki co wypluwa. Ale pamiętam ze starszy tez długo się do smoka przyzwyczajal.
Tez non stop u mnie wisi na cycku.
My po kontroli bioderek i ciemiaczka, wszystko dobrze
Właśnie zwazylam Małego. Dziś 4 tyg od urodzenia. Waga 3900, a urodził się 3080 wiec nie jest źle.
Mój ciągle w bodziaku lub rampersie na krotki rekaw i kocyk skupuje.Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Neyla gratuluje
Amberla butle moze chwyci jak bedzie głodna i ciebie nie bedzie w pobliżu, jak jestes to woli cycka
Moja tez nie lubi smoka ale jak Laura jej pilnowala a ja bylam w kuchni to skapitulowala i wziela smokaAmberla, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a238c9b7dcd.jpg
A tu zdjecie z serii wyglupy z mama, co zdarza sie bardzo rzadko bo ksiezna czesto jest w zlym nastroju
Czy Wasze dzieciaczki czesto sie juz usmiechaja?? Bo Julce taki swiadomy usmiech zdarza sie raz, dwa razy dziennie, a tak to tylko przez senManiuś, 0na88, lys, Weridiana, jesslin87, mamasia, Aga89, magda sz, Paula_071, apaczka, Martucha86, jasmine89, Laura, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Rozmawialam z tesciowa, powiedzialam ze mloda nonstop wisi na cycku i jvz mam diagnoze postawiona - mam malo wartosciowe mleko i na tym malowartosciowym mleku 1300g przybrala w niecaly miesiac
Ha, nie ma to jak trafna diagnoza od osób, które nie mają pojęcia o tym, że coś takiego jak małowartościowe mleko nie istniejeniecierpliwa, magda sz, Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dzis o 7 05 SN przyszła na świat nasza córcia Łucja Aleksandra. 3800 i 10 pkt. Poród miał być wywoływane rano a zdecydowała się noc wcześniej. Bez znieczulenia, ale spodziewałam się czegoś jeszcze gorszego. Więcej napisze jak dojdę do siebie ☺
niecierpliwa, Weridiana, Aska87, jesslin87, 0na88, mamasia, magda sz, Ewa123, AgaSad, Paula_071, Zetka, Maniuś, apaczka, Martucha86, gosia.b, jasmine89, Laura, zabka11, Hermiona, Neyla, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Witaminka super
Gratulacje !!!!!
Niecierpliwa fajny ten twoj pulpecik
Moja tez nie rozdaje usmiechow na prawo i lewo;-) robi smieszne minki , wpatruje sie w moja twarz jakby chciala zapamietac kazda zmarszczke ale usmiech to od czasu do czasu, a dzisiaj konczy 7 tyg y coz musze uzbroic sie e cierpliwosc (bo charakter ma po tacie jak widze)
Jasmine no worries, bedziesz jeszcze plotla piekne warkoczykiniecierpliwa, jasmine89, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Neyla, Witaminka gratuluję!
My się witamy po ciężkiej nocy. Problem z kupą, prężenie się i płacz. Praktycznie nie spałam, bo uspokajała się tylko noszona. Teraz histerii ciąg dalszy. Nie drze się jedynie, gdy w buzi ma cyca. Moja kruszynka waży 4160, a mi już plecy wysiadają, a co będzie potem?
Lily śpi w body z krótkim bądź długim rękawem, przykryta cienkim kocykiem.
Uśmiecha się dość często.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 14:14
Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Moja ma dziś 5 tyg a jeszcze wcale się nie uśmiecha swiadomie,jedynie przez sen. Dla mamy póki co ma cała serie wykrzywionych w ryku min. Galgan jeden:/ jeszcze dobrze oczu nie otworzy a już wściekła. Ciężki żywot mnie czeka z ta moja córka coś czuję...
niecierpliwa, Weridiana, 0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość
Ewa123