SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a czy Was też bolą sutki? Ja od tego, że Mały ciągle na cycu wisi, czuję, że sutki mam bardzo nadwrażliwe, pieką mnie, jak się bluzką otrę o sutek to jest okropne uczucie...
Dodam, że staram się go dobrze przystawiać i wkładam brodawkę jak najgłębiej i staram się, żeby chwycił jak najwięcej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 10:26
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Neyla gratulacje
czekamy na szczegoly
My od 6 spalysmy do 9 raczej takie wylegiwanie sie, ani mi ani jej nie chcialo sie wstawac a od godz cyc..rzuca sie na nie jak wsciekla.
O 14 mam dentyste ale leje wiec bede musial zostawic mala z mama, jak ja to przezyje.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Psioszka zapytaj koleżanki jak ona to wypracowala bo u mnie narazie totalny chaos. Nic nie jest o tej samej porze i nawet nie wiem jak to zrobić żeby było
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Zasnela , a ja zamiast rzucic sie w wir domowych porzadkow ,gotowania obiadow czy ogarniecia siebie wzielam laptopa i wlaczylam tv - a ch*j , dobrze mi z tym
apaczka, KasiaeN., niecierpliwa, jasmine89, lys, Maniuś, mamasia, Paula_071, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
U nas chaos również. Po dniu i nocce kiedy ładnie spał, kolejny dzień totalna porażka ze spaniem.
I jeszcze nie wiem o co chodzi ale od 3 dni zasypienie koło godz. 19 = histeria ciężka o opanowania. Zwaliłabym na brzuszek ale nie, bo zazwyczaj przed kupka sie męczy (ale to i tak bardziej wiercenie i prężenie) a tutaj kupki zrobi, wszystko spoko i taki szał nagle. Bujanie, tulenie, karmienie, uspokaja sie przysypia i nagle ozy jak 5zł i znów krzyk. Tylko o tej porze. Nie wiem o co chodzi.
Nawet nie mam czasu Was poczytać, bo jak spi to przy mnie.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
A najlepiej to w pionie na rękach świat ogladać albo przy cycu.
Ale teraz mam go na kolanach i bajeruję a on mi takie usmiechy zapodaje, że no nie da się nie kochać
Ostatbui na wizycie u pediatry pani go szczepić chciala bo myslała że 6tyg ma. Minę miała niezłą jak usłyszała że ma 3 tygA waży już 4750g - jest co nosić
niecierpliwa, Weridiana, Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Też mi się wydaje, że to trzeba przetrwać. Wiadomo ile to potrwa?
dla mnie najgorsze jest to, że moja jak coś idzie nie po jej myśli to zaczyna histerie no i te jej drzemki po 30 minut, masakra.
Agata ja też mam wrażliwe, bolesne sutki.
Widzę, że przestało padać, może uda się uciec na spacer, to jedyna nadziejamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
aaaaga wrote:3 kupy w ciagu godziny w tym jedna podczas karmienia a druga po
Nie nadążam przewijac
U nas kupy brak o 19, a w nocy tak sie prezyla i cisnela, ze myslalam ze wscieklizny dostanie
Ona88 ja tak samoJulka zasnela, a ja zamiast torby pakowac patrze na nie i siedze na necie
0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja polecam Lovi - sprawdziły i niestety sprawdzają się przy starszej. A Laura cóż - za cholerę smoka nie chce - nie potrafię jej zmusić, z butla to samo... Ale butle musimy opanować w 4 tyg, żeby chociaż na wesele zjadła dwa posiłki od opiekunki...
Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Neyla gratulacje!
niecierpliwa ja polecam Nuka, moja jak sie zassa to nie chce puscic;)
i zazdroszcze wam kurierowych dzieci:pmoja chociaz po ojcu hindusie, to wlosy ma kiepskie:/a w szpitalu widzialam hinduskie dzieci z takimi wlosami ze by mozna warkoczyki plesc:pmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
psioszka11 wrote:A mój zjadł o 18 potem o 19 kąpiel i usnal ok20 i uwaga spał do 1czyli 7h bez jedzenia!aż się bałam.Potem butla i spadł do 5.Teraz dostał znowu i o dziwo znowu śpi.Pakuje się w tym czasie bo dziś jedziemy do rodziców na weekend.
Wczoraj byłam u gin na kontroli i UWAGA!piękna owulacja i pęcherzyki.Śmiałam się z dr to że to jakiś żart bo kilka lat nie miałam owulacji.Mówi że bardzo szybko organizm doszedł do siebie.Wszystko ładnie pogojone.Za 2tyg powinnam dostać @ no zobaczymy i wtedy zaczynam brać tabsy anty. Do tego czasu dr mówi że mąż ma spać obok w pokoju bo cuda po ivf często się zdarzają.Cieszę się że wraca wszystko do normy ale wydygalam z tą owulka. Męża dziś wysyłam po gumki.7lat razem dziecko ivf A on po gumki:) ale się śmiałam:).
Neyla gratulacje!małaMyszka lubi tę wiadomość