SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
My też już odłożyliśmy masę ciuszków 56/62 połowa nawet nie założona! Faktycznie przy kolejnym dziecku będę mądrzejsza
Wszystkie ciuszki wywiozłam do mamy.. Mój brat się stara o dziecko jak będzie chciał to coś sobie wybierze, a jak nie to będzie dla kolejnego bobaska
Dobrze, że mogę sobie pozwolić na takie przetrzymywanie rzeczy u rodzicówbo jestem z tych zbieraczy, którym żal wyrzucać
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nie do wiary ze kiedys sypialam do 12-13 , ehhh to sie juz nie wroci
pije kawe i modle sie zeby Zoska zasnela jeszcze na godzinke , zasnela o 19:30 wiec nie musze wam pisac jaka wspaniala noc mialam biorac pod uwage za ja polozylam sie po 23 ;>małaMyszka lubi tę wiadomość
-
hehe najlepsze ze strasznie bylo mi niedobrze w nocy , plus fakt ze nadal nie mam okresu .. wiec jak to w nocy zaczelo mnie brac na myslenice i nagle sobie ubzduralam ze moze jestem w ciazy wiec niedobrze bylo mi jeszcze bardziej chyba z nerwow, budze meza mowie mu co wymyslilam a ten biedny sie tak przerazil ze razem ze mna pol nocy nie spal
gianna88, niecierpliwa, Katarka, magda sz, apaczka, Paula_071, zabka11, Zetka, małaMyszka, Martucha86, Maniuś lubią tę wiadomość
-
A ja z moim wymikkam juz. Takie bylo zlote dziecko w nocy budzące sie na jedzenie i zasypiajace. A teraz znowu zaczelo sie stekanie od 4
milion razy wstawać, smoka dawac, ledwo wylezy do tej 5-6
A dzis niby sobota a ja znowu sama bo maz pracuje, pozniej na mecz leci wiec przy Malym pomoze mi z godzinkę... eh faceci - dobrze takimmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Jak czytam ile te wasze dzieci przybierają to nie wiem co myśleć. Waga urodzeniowa Laury to 3740 g, na wyjście do domu 3560 g, a we wtorek (2 dni przed ukończeniem 3 miesiąca) 5520 g, czyli od wyjścia ze szpitala przybrała 1960 g. A wy piszecie, że tyle wasze dzieci przybierają w półtora miesiąca... Ale lekarka nic nie mówiła, żeby to było za mało.
-
Katarka mój urodził sie 3220, wyszlismy z wagą 3100, a przed ukonczeniem trzeciego miesiaca miał 6300, a karmiony mm, więc nie wydaje mi się żeby Twoja Laura mało przybrała:)
Meżczyzni ehh... mój P pisze smsa zebym bu buciki wymyła zbey mu wyschły na poniedziałek taaaa, jego bym zostawiła z dzieckiem, ja chodze doglądam szymonka w bujaku, miedzy czasie nastawiłam na rosół, robię sałątke i sprzątam
Mały przysnął więc mam jakąs dobrą godzinę, spadam robić szybko cośmałaMyszka, Katarka lubią tę wiadomość
-
Katarka skoro lekarz nic nie mowi to na pewno jest ok , zreszta dziewczynki zawsze beda mniejsze. Ja z dwa tygodnie temu spotkalam dziewczyne ktora lezala ze mna po porodzie , jej synek po urodzeniu wazyl 2500 my 3140 no to przy spotkaniu jej syn wazyl juz 5500 a Zosia okolo 4400.
Co najlepsze ona daje mu max 100 ml, a ja Zosi po korek 120-150 ml.małaMyszka, Katarka lubią tę wiadomość
-
A ja wogole nie spalam teraz dospalam 2 godziny a w nocy lacznie moze z 4. Wlaczyla sie mojemu aktywnosc w nocy przez 3 godziny. Najedzony, przebrany a i mialam pisac Maks sie usmiecha od tamtej srody zaczal powoli sie uamiechac i z kazdym dniem jest ich coraz wiecej. Wiec w nocy zamiast spac usmiechal sie do mnie, wydawal swoje dzwieki i chcial ogladac mieszkanie. Ale to dlatego ze drzemal od 20 i widocznie sie wyspal.
Tez kiedys sypialam do 12. Jak tak czasem o tym mysle to mi brakuje takiego wyspania ale dzieci rosna i kiedys na pewno pospie jeszcze do 12.
Na groby jutro z dzieckiem jade. Groby mamy przy alejce to spokojnie damy rade wozkiem a potem do siostry od Darka na obiad.
-
Moja wazyla w dniu wyjscia ze szpiala 3450 a teraz wazy 6kg, wg mnie jest dobrze, jakby wazyla pol kilo wiecej czy mniej to tez byloby dobrze.
Noc mialam okropną.. zasnela o 21, jak o 23:30 odkladalam ja do lozeczka to oczy jak 5zl no to cyc i zostala w lozku, pozniej karmienie o 2:30, 4:30, 6:30 i o 8... Całą noc spała z nami w efekcie czego dostałam przykurczu szyi z lewej strony. Boli jak cholera! Mąż pojechał na groby a ja ledwo ją noszę. Wzielam cieply prysznic, masowałam sobie a i tak poruszam sie jak paralita.
Maja zrobila kupe po 3 dniach, wlasciwie to jej pomoglam bo taka smogła gęsta że nie mogla wyprzec a po tym korku polwodnista kupa ze sluzem i piana ...normalnie latte macchiato.. nie wiem od czego, nowosci ktore jadlam to ser twarog chudy, konfitura wisniowa zajebista od babci..AgaSad, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Zazdrosze, bo ja nawet tego nie moge, nawet w chipsach paprykowych mleko
Ja mam chipsy solone marki Lubię i tam nie ma mleka ani pochodnych mleka, a ostatnio zjadłam paczkę biszkoptów marki piotr i paweł, baton corny w gorzkiej czekoladzie, bo skład też jest ok.niecierpliwa, jesslin87, apaczka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
U nas piękna pogoda.. a ja zamiast spacerować z wózeczkiem to siedzę z małą marudą w domu bo mój zajebisty mąż pojechał sobie do rodziców sprzątać samochód (już drugi raz w tym tygodniu) i przez przypadek zabrał moje klucze! Oczywiście mógłby się wrócić dać mi klucze i jechać w cholerę ale nie! Przecież nie będzie marnował cennego czasu, a ja na spacer mogę iść później.. Gnojek!!! Jakbym wiedziała, że tak będzie w życiu bym się nie zgodziła na kupno nowego samochodu! Jak nie mecze to samochody! A gdzie moje potrzeby i przyjemności? Nawet nie mam kiedy paznokci pomalować.. Uf wyżaliłam się
Mam nadzieję kochane, że Wy macie lepszy dzieńniecierpliwa, jesslin87, AgaSad, mamasia, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Moj maz to chyba cos przeskrobal, bo pierwszy raz w zyciu piecze dla mnie ciasto bez jaj i mleka
albo wygladam juz na mocno zdolowana czytaniem etykiet. Za godzine Wam powiem co z tego wyjdzie
5ylwia faktycznie gnojekMoj jakby taki numer zrobil to by wracal tempem rakiety odrzutowej, bo wiedzialby ze by sluchal najblizsze 5 lat
jesslin87, 0na88, apaczka, mamasia, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Heheh ja tak kiedys zrobilam mialam klucze jego w torebce zapomnialam wyciagnac. Szlam do pracy i gi zamknelam. Musialam sie wracac bo sam by do pracy nie wyszedl. Dzieku Bogu nie jest pamietliwy hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 13:18