SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz trzy siatki spakowalam.
Chodzimy w bodziakach i spodenkach miękkich. A rajtuzki gdzie kupujecie? A pajace do spania to tylko bez stópek
Niecierpliwa, to już lepiej chyba z Julcia ze zalapala to jedzenie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 20:26
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Zetka nie ma twojego synka Michałka sa później dzieciatka urodzone
Rehabilitacja dr Hanna Prajs koszt wizyty 100 zl tel 507 053 007 ona przyjmuje w SopocieZetka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Laski, dziś za namową mojego małżonka poszła w ruch Chodakowska. Skalpel II. Uff dałam rade choć mokra byłam i Pierwszego ćwiczenia z brzuchem nie dałam rady, nie puścilo mnie. Paula miała Radoche bo skakala ze mną przy Rozgrzewkę
miała radości co niemiara. Pod koniec jak juz nie dawałam rady dyszalam i coś się zloscilam to przebiegła i pytała ' co się stało Mamusiu?' i na koniec w ostatnim Ćwiczeniu jak widziała ze nie daje rady Przy Brzuszkach przybiegla i mówi ' pomogę Ci ' i zaczęła ciągnąć mi głowę do góry
nie zrobiłam ostatniego bo śmiechu było co niemiara
0na88, lys, Paula_071, aaaaga, małaMyszka, Aga89 lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Zetka nie ma twojego synka Michałka sa później dzieciatka urodzone
Rehabilitacja dr Hanna Prajs koszt wizyty 100 zl tel 507 053 007 ona przyjmuje w SopocieA byłaś najpierw u neurologa?
No właśnie ja przeoczyłem a byli i z wyborczej i z dziennika bałtyckiegoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 20:36
-
Zetka zapisy sa na stronie www.zlobki.gdansk.pl. Lista taka kosmiczna ze szok... ale teraz jakieś dwa nowe maja powstać wiec może sie troche zluzni i z 400 miejsca spadniemy na 300 haha
Ogolnie mozna sie zapisać do 3 żłobków. Aaa i pamietaj jak się zapiszesz ze co msc trzeba sie odklikiwacmusisz tam sobie poczytać bo ja slabo w temacie jestem, moj maz sie tym zajmuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 20:56
Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Zetka ostatnio czytając książkę natknęłam się na fragment jak przekonać dziecko do smoczka i od razu pomyślałam o Tobie. Było tam napisane że dla dzieci które nie chcą smoka trzeba dziłać "psychologią odwrotną" tzn podajesz małemu smoka i jak przez chwile go ssie to w tym momencie próbujesz mu go delikatnie zabrać ale tak żeby mu go nie wyciągnąć. I tak kilkanaście razy. Próbowałaś czegoś takiego? Może pomoże
Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Gianna dzięki
Aga, spróbuję tak z tym smokiem o ile w ogóle mały zassie
Kurde, zazwyczaj kapiemy ok 19 potem jedzenie i dopiero kolo północy się budzi, a dzis zjadł ok 19 i znów przed chwila się obudził. Nie wiem czy ja mniej mleka mam? Bo w 5-8 min potrafi cycka oproznic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 21:11
-
Hubciu dzisiaj pierwsza noc w łóżeczku, zobaczymy jak będzie. Po karmieniu jak zwykle go odłożyłam, to przez pół godziny leżał i sobie machał rączkami, ale nie spał. teraz już chyba zasnął, zaraz do niego zajrzę.
Ciekawe jak będzie w nocy.
-
Zetka wrote:Ja juz trzy siatki spakowalam.
Chodzimy w bodziakach i spodenkach miękkich. A rajtuzki gdzie kupujecie? A pajace do spania to tylko bez stópek
Niecierpliwa, to już lepiej chyba z Julcia ze zalapala to jedzenie?
Zetka to zalezy od dnia, bo dzis np ostatnie normalne karmienie bylo o 16, potem lapanie, chwile possala i wrzask i tak w kolko, juz nawet skapitulowalam i zrobilam nutramigen, ale pomarzyc moge, ze ona to zje, teraz zjadla 40ml odciagnietego i wiecej nie chce. Jak ja juz marze o tym, zeby nastal ten dzien kiedy siadzie z nami przy stole i wciagnie schabowego0na88, małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
My spimy na najwyzszym poziomie, aa zmeczona jakas jestem, a musze druga reke skonczyc paznokcie bo w dzien zrobilam jedna a druga zostawiłam na wieczór
Ojcu sie nie przyznałam nic.. bedzie zdrowszy0na88, Paula_071, małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:Zetka ja cos z rajtkami nie moge trafic , 3x zamawialam na allegro u roznych sprzedawcow i takie jakies wielkie przychodza a pisze ze na 56/62
ja mam z 51015 własnie takie 56/62 i sa dobre:) i na all z firmy soxo i tez sa dobre:)małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
Zetka napisz do redakcji na pewno maja archiwum moze uda sie zalatwic w ten sposob gazetkę
Nie byliśmy u neurologa skierowanie na rehabilitacje dostalismy od pediatry zakladacie juz rajstopki chlopcom? Moj dzisiaj byl w dresikach i w kombinezonie przykryty kocykiem minky i mial cieplutkie nogi bylo ok 11 stopnimałaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
Powiedziałam dzisiaj pewnej osobie podczas rozmowy, że Laura przeważnie je 6, max 7 razy na dobę, a dzisiaj jadła już 6 razy (było około 14:30). Usłyszałam, że mam Jej dac butle z mm, bo skoro tak często karmie to znaczy, że Laurka sie nie najada, że mój pokarm nie jest wartościowy, nie jest syty i nie jest gęsty