SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Psioszka, ja podawałam dwa razy dziennie Wit C po 5kr. Do tego tak samo fenistil. I sterimar do noska i inhalacje z soli. Katar po około poltora, dwóch tyg minął.
Dziewczyny, jak bierzecie dzieciaki do łóżka i dajecie cyca to mam kilka pytań. Czy one jak powiedzmy leżycie godzinkę to trochę jedzą i jak wstanę to normalna porcję zjedzą?
Nie boicie się ze przez to ze brzuszek jest non stop pełny i nie odpoczywa to nie jest dobrze?
Podobno dziecko nie powinno spać z piersią w buzi bo może się zadlawic resztkami pokarmu.
Ja mam te trzy wątpliwości. A ostatnio dość często on na leżące ze mną. Zawsze rano przez około 2h. A czasami jak chcecpoleżeć to i dłużej. No i ostatnio też w dzień ze 2 h bo inaczej nie śpi. I tak się właśnie zastanawiam, bo on pociumka, trochę zje, a potem jak wstanie to nie zje porządnie tylko trochę i tak co godzinę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 22:00
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Psioszka psikaj nawet profilaktycznie raz dziennie sola morska, dzieki temu moze unikniesz kataru. Katar u niemowlaka to tragedia, a jak bedzie mial katar to nie baw sie we fride tylko katarek plus, ladnie wyciagnie i akcja nie rozwinie sie. Moja po wit. C dostala ataku bolu brzucha, przez pol godz byl placz histeria wiec przestalam podawac.
Maja spala dzis z nami od 16 do 19. Super sobota: ogar domu, pizza, film, popoludniowa drzemka, film z popcornem i oale jestem zla na siebie bo chodakowskiej ani sladu a slodyczy i pizzy itp. Od groma ajjj
motywacjo gdzie jestes?
zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Magda mam to samo, były wielkie plany a tu lipaaaaa jeszcze mi dzis mąż powiedział podczas popołudniowego bzykanka żelubi mnie taka jaka jestem teraz, odnośnie wyglądu
U nas dzis Szymonek mega grzeczny, wieczorem przyszła tesciowa na paznokcie a on w bujaku 1,5 h, szok normalnie:)
Kurde Szymko dzis ma dzień bez kupy, jest to czwarty taki dzień odkąd się urodził, nie lubie tegoooo
Aaa siedze sobie z lampka wina, w sumie to juz z druga:)
Co do filtrów to ja mam dzbanek dafi:) ale szczerze używam tylko do przygottowywania mleka małemu i do żelazka hi:)
zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Psioszka jak bedzie chodzil i mowil to...chwytal za różne przedmioty , goracy piekarnik , bedzie sie przewaracal na podloge z plytkami , probowal itd itp zawsze cos
Iys zycze zdrowka dla Was
Amberla jakies dwa dni temu wlaczylam skalpel2, maz z corka rozsiadl sie wygodnie na sofie i zaczeli mi udzielac "niezbednych" rad na temat cwiczen. W rezultacie tak się wkurzylam i wylaczylam cwiczenia, nie bede przy nich cwiczyc
Co do mycia samochodu to dzisiaj facet na myjni stwierdzil ze samochod jest za brudny i jak drugi raz przyjedziemy to go nie umyje lol wyobrazacie sobie taki tekst..a wszystko dlatego bo nie wybralismy drozszego programu bo samochod nie byl strasznie zabrudzony , ochlapany blotem ale niezbyt mocno. Maz sie wkurzyl poprosil o zwrot kasy i wyjechal z myjni mówiac ze już tu nie wroci.
pierwszy raz spotkalam sie tutaj z taka obsluga...lys, Amberla, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
MalaMyszka nawet nie pomyslalam o kakao
Lys poki co te kupy sa na pewno mniejsze objetosciowo i tym samym sluzu mniej, no zobaczymy w jakim kierunku to pojdzie. Roznica jest taka, ze Julka bardzo go lubi i bardzo ladnie go pije z lyzeczki, bo to proszek, ktory sie rozrabia, no i kolejna roznica to cena 30pare zlotych za miesiac, a dicoflor max na tydzien nam starczal.
Boze dziewczyny, ale sie wyspalam! O 20.30 poszlam nakarmic mala, zasnela przy cycku to mowie poleze kolo niej chwile, niech sie kimnie bo gdzie tam do 22-23 i tak z tej chwili zrobila sie ta godzina. Ja w ciuchach, nawet sie nie wykapalam, a Julka spi w najlepsze. Teraz sie karmimy i tak sie zastanawiam, gdzie i jak spi moj maz, bo nawet koldry nie wzialWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 02:57
zabka11, lys, Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Weridiana wrote:Psioszka jak bedzie chodzil i mowil to...chwytal za różne przedmioty , goracy piekarnik , bedzie sie przewaracal na podloge z plytkami , probowal itd itp zawsze cos
Iys zycze zdrowka dla Was
Amberla jakies dwa dni temu wlaczylam skalpel2, maz z corka rozsiadl sie wygodnie na sofie i zaczeli mi udzielac "niezbednych" rad na temat cwiczen. W rezultacie tak się wkurzylam i wylaczylam cwiczenia, nie bede przy nich cwiczyc
Co do mycia samochodu to dzisiaj facet na myjni stwierdzil ze samochod jest za brudny i jak drugi raz przyjedziemy to go nie umyje lol wyobrazacie sobie taki tekst..a wszystko dlatego bo nie wybralismy drozszego programu bo samochod nie byl strasznie zabrudzony , ochlapany blotem ale niezbyt mocno. Maz sie wkurzyl poprosil o zwrot kasy i wyjechal z myjni mówiac ze już tu nie wroci.
pierwszy raz spotkalam sie tutaj z taka obsluga...
Weridiana: to u mnie mąż zaczął mnie nagrywać jak ćwiczę z Paula bo powiedział ze to nie do wiary i trzeba to uwiecznićmałą musimy na jakiś sport zapisać, tańce Cy coś bo rozsadza ja energia
ja chciałam jeszcze wczoraj cwiczyc... To zrezygnowałam, bo mam takie zakwasy ze szok. A wydawało mi się ze Skalpel II to chyba jeden z najprostszych u Chodakowskiej... Ale muszę Poćwiczyć bo przytyłam po ślubie, Brzuch mi się zrobił. A mąż z rozrzewnieniem wspomina jak ćwiczyłam po pierwszej ciąży o jaki miałam ' wspaniały Tyłek'
aaaaga, zabka11, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hejka
Co oni maja z tymi tylkami Moj mi ostatnio powiedzial ze dupcia mi zmalala ale jakas taka miekka sie zrobila myslalam ze go hukne w łeb
Ja dzisiaj nie jeżdżę po grobach za duzo ludzi zeby z wozkiem sie telepac maz sam jedziezabka11, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Nie boisz się kakao?
Jakie słoneczko piekne! A wczoraj tak pędem zaliczalismy groby bo bylo zimno i wialojesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:ja wczoraj zjadłam 2 wielkie kawalki murzynka i caly talerz bigosu na obiad. Maly spal ciagiem w nocy ponad 7h, wiec chyba mu smakowalo
Jakie słoneczko piekne! A wczoraj tak pędem zaliczalismy groby bo bylo zimno i wialo
Idac tym tropem to Julce tez chyba smakowalo, bo spala od 20.30 do 6, no ale zobaczymy jaka kupa bedziejesslin87, Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Mi po ciąży stało sie tez cos zlego z tyłkiem.... maz niby twierdzi ze jest ok ale dla mnie to flak, wisi jakos i zmalal... wiec OD JUTRA dołączam sie do ćwiczących
tylko wezme sie za cwiczenia z Mel B i brzuch z Tiffany
Chodakowskiej skalpele nie na moja kondycje
Jestesmy w drodze na cmentarze, cale szczęście takie poza miastem wiec z wozeczkiem powinnismy dac rade, no i wcześnie jestjesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Mlody zasnal o 20.20 wybudzil sie o 21 wiec przekrecilam go na brzuch spal niespokojnie mruczal stekal obudzil się o 2.20 zjadł i ani myslal isc spac gadal i smial sie do lampy zasnal dopiero chwile po 4 a o 5.17 sie obudzil i zwymiotowal
szybka akcja z oczyszczaniem i pospal na mnie do 6.20. A ja od tej 5 juz nie spie padam na twarz a maz wlasnie wychodzi i bedzie dopiero ok 16. Jak nie pozniej
:-[
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
gianna88 wrote:Tak to nie robilam. Dostaje dwa cyce przed 21 i spi do 1. Na spiocha tankowac? Robisz tak? Boję sie ze sie rozbudzi i bedzie problemu z zasnieciem.
U nas zazwyczaj zasypia ok 22, wiec je 19-20 i 21-22 i to czasem jej starcza do 5,6 rano, a czasem daje na spiocha w nocy ok 2,3 jak mocno sie wierci i szuka cycka.małaMyszka lubi tę wiadomość