SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wy też płaczecie jak widzicie postępy? Moja tak pięknie się na brzuszku podnosi, niemalże raczkuje, dziś tak dała czadu że się popłakałam z dumy i ze wzruszenia. To się dzieje zdecydowanie za szybko! za tydzień będzie rok jak wyprodukowaliśmy dziecko a ona już się podnosi na rączkach. Boje się że zamknę oczy i otworzę a ona już będzie do komunii szła.
lys, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymi łzy napływają do oczu jak tylko Mała się do mnie uśmiecha za każdym razem jak mnie widzi
choć to już się dzieje od dłuższego czasu to ja za każdym razem odpływam patrząc na nią. Przypominam sobie 2 miesiące temu jaka była malutka, rośnie w oczach i niestety Magda - tak będzie
Pulpecja, cudnaaaa sukienusia! gdzie kupiłaś?lys, Weridiana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pulpecja, jakie cudo z Twojej niuni !!!!
Magda, historia o bluzce zajebista, ale sie usmialam, dobre te historie ze wspominek
A ta dziewczyna jakas jebnieta jak takie rzeczy ze swoja corka wyprawia, biedne dziecko..
Aa z tel tez nie lubie pisac
No ja wlasnie dzis przezywam ze rok szybko zleci i bede musiala mojego kroliczka zostawic i isc do pracyPulpecja lubi tę wiadomość
-
Amberla zdrówka dla corci fajnie że trafiliście na dobrego lekarza
Ja też nie lubię jak z dziecka robi się starą malutką.
No i wstalam w nocy na odciaganie glowa ni leciala hehe i w 30 min nedzne 90 ml tylko cholera moze za krótka przerwa była odciagalam o 21.30 i wstalam o 1.20
Mlody jeszcze dosypia na mnie -
Cześć dziewczyny!!!
Ale pogoda, masakra... Prawdziwy listopadZa oknem ciemno, szaro, buro i ponuro, deszcz leje, aż się wstawać z łóżka nie chciało.
Hubert zaczął się budzić w nocy tylko raz na karmienie - ale to jest super, mogłoby tak zostać!
Mam już spore problemy z przewinięciem go, ponieważ wędruje po przewijaku, przekręca się, kładę go nogami w swoją stronę a on tak się kręci, że za chwilę jest głową w moją stronę... Zmiana pieluchy to nie lada wyzwanie. Mam nadzieję, że jak pójdziemy na te ćwiczenia, to dowiem się jak go trochę poskromić.
Lys na ile godzin macie zaplanowaną tą rehabilitację?
Ile macie spotkań w tygodniu i jak długo trwają?
Co mówi Pani rehabilitantka na ten regres o którym wspominałaś?
Tak w ogóle co sądzisz o tych ćwiczeniach?
My mamy zaplanowane 10 spotkań, raz w tygodniu. -
dzień dobry.
Cisza i spokój dzisiaj od rana. Wszystkie śpią czy dziećmi zajęte?
ainer, ja znalazłam takie dwie a większy wybór jest od rozmiaru 74,
http://blumore.pl/2854-wyjatkowo-piekna-suknia-ze-zlota-62-152-tacjana-zloto.html
http://blumore.pl/2907-zjawiskowo-piekna-suknia-ze-zlota-62-152-eliza-zloto.html
zabka11 lubi tę wiadomość
-
My sie karmimy, mam nadzieje, ze Julcia jeszcze chwile dospi. Noc spokojna, zasnela o 21.30 pierwszy raz bez cyca. Nad ranem po 5 strasznie zaczela sie wiercic i mialam juz po spaniu. O 5.30 pierwsze karmienie i tak do 8 jeszcze dosypiala i odgazowywala sie na brzuszku.
Ja bardzo sie ciesze z takiej pogody, bo wtedy nie musze isc na spacer
Amberla zdrowka dla Pauli! -
A zapomniałam się pochwalić, ze moja już drugą noc spała od 21 do 2.30 w łóżeczku. Potem po karmieniu już ze mną w łóżku. Szczerze mówiąc strasznie dziwnie się czuję jak jej nie mam przy sobie, ale mój kręgosłup ma lepiej... bo jednak mam więcej miejsca w łóżku
niecierpliwa, ja spacer mogę sobie odpuścić, ale dzisiaj wywiadówka u syna i chciałabym pójść, bo już w październiku sobie odpuściłam. No i trzeba to będzie jakoś zorganizowaćniecierpliwa, Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Czesc kochane
Piekne te sukieneczki wklejacie.
Musze cos zakupic dla malej i dla siebie,bo to juz tylko 2 miesiace zostalo....i jeszcze przerwa swiateczna po drodze, wiec wlasciwie to powinnam do swiat juz miec wszystko, zeby spac spokojnie.
Karmie mala, maz zawiozl jule do szkoly i sie polozyl, bo byl na nocnej zmianie w pracy, o 10 musze go obudzic by zajal sie Klara, bo ja mam dentyste.
Potem musze odkurzyc i poprasowac, obiad mam wiec gary dzis odpadaja.
Amberla-wspolczuje przejsc, zdrowka dla malej.
Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Ja lecę dzisiaj do Rossmana, mam nadzieję, że będzie jeszcze mój ulubiony tusz
Okropna pogoda, wolałabym żeby było zimno. Teraz jest tak zgniło, mokro i ciepło.
Natalka spała z nami całą noc. Nie mogła zasnąć wieczorem w swoim łóżeczku, przebudzała się. W naszym łóżku jakimś cudem od razu zasnęłaspryciula. Ale lubię to, spanie z nią jest uzależniające.
Pulpecja, Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
apaczka, dokładnie, to jest uzależnienie
ja mam takie myśli, żeby się do tej 2.30 nie kłaść, poczekać aż mała się obudzi na karmienie i położyć się już z nią u mnie
ja też lubię te momenty, jak młoda płacze i mąż zaniepokojony: a może ją brzuch boli, może głodna, może ją coś boli - po czym po wzięciu na rączki następuje magiczne ozdrowieniezabka11, apaczka, Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Podziwiam was z tym spaniem ja bym się bala i spala mega czujnie (w szpitalu spalam z mlodym a raczej lezalam obok hehe) pozatym jestem za wygodna nie lubie nawet jak maz jest za blisko musze mieć swoją przestrzen
czasami biorę Artura nad ranem na klate ale i tak nie spie juz wtedy
Y nas dzisiaj też pogoda barowa pada i jest szaro i ponuro na 15.30 jedziemy do tej rehabilitantki zobaczymy co powie
Maz wzial dzień wolny uwielbiam jak jest cw domu bo mam czas dla siebie na cieple sniadanie kawe i juz nawet pod prysznicem bylam a on sie zajmuje synem
Mam nadzieję ze pogoda się poprawi bo dzień i nasz rozklad dnia bedzie zdupczony bez spaceruWeridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość