SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
magda sz wrote:Agata ja nie wiem czy to szczepienia czy co, 5w1 i rota. Po rota to nawet biegunka powinna byc a tu w druga strone, w tym tyg chyba za duzo smazonego zjadlam, moze to przyczyna. U mnie tez histerie i placz na kupe, baki smierdzace i na tym sie konczy.
Chyba tez wracam na diete, zero smazonego i czekolady. Pospala mi 20 min i sie obudzila z placzem bo brzuch bolima taka smutna minke ze serce peka. Maz ja nosi i masuje brzuszek. Zaraz jeszcze suszarka jej nagrzeje.
Agata moze cos zjadlas uczulajcego i stad ta krew?
Podejrzewam, że albo to, że zjadłam dwa paski czekolady z orzechami (choć wcześniej już jadłam orzechy), albo tak się napinał, że mu jakieś małe naczynko pękło na śluzówce i to po prostu mechaniczna przyczyna. -
hej dziewczyny ,
pisze na szybko bo u tesciow jestem nadrobię was jak wroce do domu.
moje wczorajsze wyjście to H-O-R-R-O-R !!
przyjechaliśmy do tesciow a mala wrzask , ryk - mogłam uspokoić ja tylko ja nikt inni nie mogl jej wziąć na rece .Lez , krzyku co nie miara, teść nawet nie podchodzil bo jak z daleka go widziala to od razu krzyk. Uspilam ja wiec szybko wyrwaliśmy się na ta impreze , zadzwoniliśmy ok 45 min później to już nie spala i wrzask jakby ja ze skory obdzierali.. teść po nas przyjechal byliśmy w domu przed 24 a ona nadal wrzask i zero snu , jedzenia odmawiala tylko krzyk - dopiero jak ja wzielam na rece to znow się uspokoila , zjadla i zasnela... mam taka kur** traume ze już chyba nigdzie nie wyjde bez dziecka .
-
Hejka
Widze ze hardcorowo sie zrobilo, wiec sie melduje zebyscie czasem mnie z watku nie wylały hehehe ;p
Maz z Julcia na turnieju tanca - trzymajcie kciuki za moja corcie!!
klara drzemie, a ja odkurzylam, umylam kuchnje, ugotoealam kapuste na golabki, umylam lepetyne, zrobilam domowy minimalistyczny make up i zasiadlam z kawka.
Magda- wspomnialas o tequili i juz wiem czego sie napije w piatek na andrzejkowej imprezienie zmajstrowalas czasem kolejnego bobasa po wczorajszej imprezie u kolegi ???
Jesslin - jak igrzyska?????uwielbiam ten film
Ofka- uwielbiam twpja bezposredniosc i poczucie humoru !!!
Kaaarlina- ja mysle o zlobku tylko takim umiejscvowionym w strefie ekonomicznej, gdzie jest skupisko firm- cel jest taki, zeby rodzic jadacy do pracy zostawial dziecko w zlobku obok pracy i idac na lunch mogl ten lunch zjesc z dzieckiem ( tak jest w NY). Zastanawiamy sie mocno z psiapsiolka nad otwarciem.
Wiem ze w naszym zakorkowanym miescie czesto rodzice maja problem zeby odebrac dziecko na czas, a jesli zlobek bedzie obok pracy to ten problem znika.
Psiapsiolka ma dwa jezyki : ang i hiszpanski wiec moglaby dla dzieciakow zajecia robic, dodatkowo chcialabym zatrudnijc fizjoterapete i zasjecia z dziecmi w ciagu dnia.
No ale musimy pizyskac dotacje zeby wogole cos zaczac.
Maniuś, Pulpecja, Kkarolinaaaa, apaczka, Paula_071, mamasia, jesslin87, magda sz, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
Zetka- oo
Kurcze te moje Monieczki taka pipidóweczka a jednak "ktoś" o nich slyszał
Najwecej rozgłosu to chyba nasze sery przynoszą
Zabka- super !faktycznie to dobry pomysł
Ja to bym nie miała cierpliwości...ani pracować w zlodbku,przedszkolu czy szkole, to nie dla mnie
Trzymam kciuki za corcie
A co do alko...jak we wtorek pojechalismy do drugiego miasta do kina, to zadowolona ze wypije sobie warke radler porzeczkową..wypiłam 1/3 butelki i myslalam ze sie porzygam. Nie umiem juz pić :oWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 15:36
zabka11, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Hej kochane:)
My po obiedzie u tesciów, i jak maóły zawsze grzeczny to ani 5 min nie poelzal, raczki raczki i krzyki jak nie wiem, do poludnia nie pospałó, tylko 40 min w kosciele i pewnie taki efekt, w aucie sie darł, dobrze ze to tylko 3 km usnał jak podjechaliśmy pod blok, jak widze te histerie u niego ostatnio to ani myśle gdzies wychodzic bez niego..
Zabka zamawiałąs sukienke czy kupiłas cos innego na imprezke? POmysł ze złobkiem super:)zabka11, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Hej kobitki. Nie banujcie plizzz
Agaata współczuję pogorszeniaoby chwilowe! To tak chyba już jest z macierzyństwem - raz na wozie, raz pod wozem. Nie ma lekko no ale trzeba uzbroić się w cierpliwość bo w końcu będzie lepiej.
Żabka fajny pomysł z przedszkolem czy żłobkiem. W Wawie ceny od 1500/miesiąc
My byliśmy na spacerze, Natalka się obudziła, zjadła i dalej śpi oczywiście przy cycuPogoda fajna, czuć zimę a nie jesienną zgniliznę
też się nie mogę doczekać śniegu. Ciekawe jaka będzie zima w tym roku. Może być mroźna bo jest silne El Nino. Fajnia by była taka zima z prawdziwego zdarzenia
U nas trochę lepiej, a właściwie stabilnie. No ale przestrzegam diety i boję się eksperymentów. Natalcia ma zmiany na skórze o typie AZSwięc czas zacząć stosować emolienty. No i to pokazuje, że u nas niestety problem jest... Boję się póki co próbować nabiału, myślę o tym żeby kupić Nutramigen i samej pić hehe jak dam radę
Nie pisałam ale jutro mamy wizytę u neurologa. Kiedyś jak byłam u znajomej pediatry to ona zasugerowała asymetrie ułożeniową. Szczerze mówiąc to myślę, że jej nie ma ale dała nam skierowanie do poradni rehabilitacyjnej to się przejdziemy a co nam szkodzi
chociaż takie profity z zawodu
niech obejrzy to moje dziecię, zobaczymy co powie
niecierpliwa, zabka11, jesslin87, Agaata lubią tę wiadomość
-
Zarabisty fryz ma Pola!
widze, ze nie tylko ja lubie zakladac corci rajtki
My dzis o 11 wyjechalismy od rodzicow i pojechalismy na obiad prosto do tesciow, godzina drogi i jak zwykle matka byla posrana, ale tym razem dziec zasnal 4 minuty po starcie. W ogole dzis grzeczniutka, obym w zla godzine tego nie powiedziala. Jutro o 16 jedziemy na mini sesje swiateczna, cena 150 zl, a mezowi powiedzialam, ze 50 zl bo inaczej by bylo gadania, a gadania a z babeczka ugadalam sie, ze mnie nie wsypieIm mniej wie, tym lepiej spi, a ja uwielbiam zdjecia i po latach to super pamiatka
apaczka, zabka11, aaaaga, Paula_071, Neyla, jesslin87, magda sz, Weridiana, Amberla, Zetka lubią tę wiadomość
-
Np. Za rok w sierpniu
dzieciaczki troche odchowane
zajebiscie by bylo:)
Apaczka - ja juz sporo czasu zakladam zimowy,tylko ze u nas biegun zimna i juz ja sama od dawna chodze w zimowej kurtce wiec i Pola tezapaczka, Neyla, jesslin87 lubią tę wiadomość