SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
mamuski bo ja kupilam komibinezon swojej malej ale rozpinaja mi sie guziki na jej nozkach... polecacie jakis cieply kombinezon dla malej ? ewentualnie moge prosic link o wasze cieplutkie jak jestescie z nich zadowolone - bo moj to dupa a nie kombinezon.
-
A ja się pochwalę, że Hubert dzisiaj pierwszy raz odwrócił się z pleców na brzuch i zrobił to bardzo ładnie i płynnie, szkoda, że tak niespodziewanie, że nie zdążyłam nagrać. Ostatnio bardzo się w ogóle zmienił, trzyma dwie zabawki na raz, wkłada do buzi te zabawki, podnosi podusię z minky i ją sobie gryzie, maca sobie te szeleszczące zabawki. Fajne to jest
Pani rehabilitantka powiedziała, że jest bardzo ruchliwy i że jak zacznie raczkować, top będę miała co robić non stop i tu już nie wiem czy się martwić, czy cieszyćWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 17:52
zabka11, aaaaga, 0na88, apaczka, lys, jesslin87, Paula_071, Weridiana, kasiuleek, Katarka, Maniuś, mamasia, Zetka lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:mamuski bo ja kupilam komibinezon swojej malej ale rozpinaja mi sie guziki na jej nozkach... polecacie jakis cieply kombinezon dla malej ? ewentualnie moge prosic link o wasze cieplutkie jak jestescie z nich zadowolone - bo moj to dupa a nie kombinezon.
Ja dzisiaj zareklamowałam zimowy kombinezon w Smyku (z Cool Club czy coś takiego), bo zepsuł się suwak. Generalnie więcej w Smyku nie kupię takich rzeczy, bo jakość słabiutka. Planuję kupić w H&M bo od nich sporo ciuszków kupuję i wg mnie są świetne. Mam też kombinezon z Mothercare, ale jest póki co za gruby, bo to taki na większe mrozy. -
0na88 wrote:mamuski bo ja kupilam komibinezon swojej malej ale rozpinaja mi sie guziki na jej nozkach... polecacie jakis cieply kombinezon dla malej ? ewentualnie moge prosic link o wasze cieplutkie jak jestescie z nich zadowolone - bo moj to dupa a nie kombinezon.
Ja ostatnio kupilam na olx kombinezon cocodrillo - obczailam u kolrzanki wczesniej i bardzo mi sie spodobaly ich produkty. Mam 68 bo maja zawyzona rozmiarowke. Zaplacilam 35+przesylka a wyglada jak nowyi jest rozpinany na dwa zamki biegnace od szyji az do kostek - szybko i wygodnie mozna ubrac malego wyjca
I tez juz chodzimy w zimowym odzianku...u nas zimnica - od ruskich ciagnie0na88, jesslin87, Paula_071, mamasia, Zetka lubią tę wiadomość
-
My mamy taki:
http://allegro.pl/h-m-funkcyjny-kombinezon-spiworek-62-68cm-i5763320141.html
Jest super, te dzielenie nózek jest mega, w wózku jezdzi w niepodzielonych nózkach wiec sie bardzo szybko ubiera a do fotelika dzielePolecam!
W ich sklepie online nie ma ich bo szukałam przed chwilą..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 18:30
0na88, jesslin87, małaMyszka, Aga89 lubią tę wiadomość
-
Griszanka brak karty kredytowej to nie zacofanie
mam koleżankę startowała z limitem 1000 zł aktualnie może wziąć 10 000 a na debecie jest w kółko po 8 000. Chyba nigdy jej nie spłaci.
Zabka - mi się osobiście podobało, ale jestem po ciąży strasznie wrażliwa i chciało mi się płakać praktycznie co 10 min. Ale odnośnie książki i filmu czuje się usatysfakcjonowana. Szczególnie podobał mi się finał. No i jak dla mnie Jennifer jest świetna, uwielbiam tą aktorkę.
Wypad mi się udał ale pod koniec strasznie tęskniłam za dzieckiem.
Niecierpliwa dla mnie Częstochowa może byćMam niedaleko
Ale fajnie by było się spotkać
Mąż śpi z dzieckiem a ja chyba włączę odcinek Supernatural
A ja zakładam kombinezon odkąd ja nosze kurtkę zimową gdzieś od 1 listopada
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 18:36
niecierpliwa, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość
-
Alert! Skok rozwojowy...od kilku dni bunt na kapiel. Wyje w wanience i poza nia. A jak juz ja ubiore go 100% zmiana humorku
byle to przetrwac. Zauwazylam ze dzisiaj chwytala zabawki
i gada znacznie wiecej i slucha wszystkiego na okolo i lokalizuje dzwieki.
jesslin87 lubi tę wiadomość
-
Poszla kupa, o dziwo tylko troche wyszla ale inne dziecko, dzis tak marudzila, co zasnela to sie budzila bo brzuch bolal. Ja ostatnio tez zjadlam dwa paski czekolady z orzechami... Kupa smierdziala nie milosiernie...
Apaczka my zakladamy od miesiaca zimowy kombinezon. Tylko ze lekkp ja ubieralam wczesniej, teraz jak tylko 5 stopni to sweterek pod to jeszcze. A jak bedzie zero no to w kocyk jeszcze.
My mamy ze smyka kombinezon, rozowy jasny z dwoma suwakami i podzialce na nozki ze w wozku nozki razem a do fotelika sie rozpina. Jest ok, material tako ze jak sie uleje to nie wchlania sie tylko suche.
Zaraz kapiemy mala i ogladamy minionkiapaczka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Hmm myslalam, ze przegrzewam dziecko, a wychodzi na to, ze stosuje zimny chow, bo my dalej w kombinezonie pluszowym, a pod nim rajtki i body na dlugi rekaw.
A Wy w tych grubych kombinezonach przykrywacie jeszcze w wozku??z resztą sama dzisiaj po raz pierwszy założyłam zimową kurtkę z prawdziwego zdarzenia
Ważyliśmy Natalkę i jest 5520g. Przybrała 90 g w tydzień czyli bez szału no ale w międzyczasie były moje eksperymenty z jedzeniem.jesslin87 lubi tę wiadomość
-
Ja ubierałam ten niby zimowy ze smyka, pod spód body na długi rękaw i spodenki a na to kocyk, ale ten kombinezon mój to nie był zbyt gruby, raczej z cienkich zimowych i do tego za duży, więc z kilku stron odstawał.
Dzisiaj go oddałam, więc byliśmy w misiowym a na to był kocyk i wydawało mi się całkiem podobnie, jak w tym zimowym. Taki prawdziwy zimowy z motercare leży jeszcze w szafie, ale on jest naprawdę bardzo gruby.
Ja to zawsze sobie myślę tak, że dziecko ma mieć jedną warstwę więcej ode mnie - więc skoro ja mam zimową kurtkę, pod kurtką jakiś długi rękaw, to dziecku dokładam jeszcze kocyk - bo ono śpi, a ja jestem w ruchu i pewnie jakbym to ja spała na zewnątrz w taką pogodę to chciałabym być przykryta jeszcze
Dzisiaj właśnie przymierzyłam rajstopki pierwszy raz, ale ja chyba odpuszczę, bo mi się nie podoba ta gumka w pasie. Miałam zamiar zakładać je pod spodnie, ale raczej dam spokój. Dla dziewczynki to są potrzebne, bo do spódniczki nic innego się raczej nie założy, ale dla chłopca, to jeśli nie pod spodnie, to raczej są zbędne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 21:01
jesslin87, magda sz lubią tę wiadomość
-
Ja ubieram w kurtkę zimową, bo moja w kombinezonie nie mieści się w nosidełko:/ Pod kurteczką body na długi rękaw, rajtuzki i spodenki, na wierzchu kocyk.
Wczorajsze nasze wyjście super. Malutka nie chciała spać przed wyjściem, ale mama powiedziała, że sobie poradzi i żebyśmy się nie martwili tylko dobrze bawili i tak też zrobiliśmy:)jesslin87 lubi tę wiadomość
-
Karolina, u Huberta były wczoraj i to całkiem sporo, ale póki co się nie powtórzyły. Bez paniki, obserwuj jeszcze. Ja podejrzewam, że Hubertowi albo pękło naczynko w śluzówce bo parł na kupę, albo coś go podrażnia, jakiś alergen... No sama nie wiem.
-
Moje dziecko toczyło zawziętą walkę ze snem. Na szczęście walka przebiegała w pokojowej atmosferze gugania i uśmiechania. Ostatecznie poległo na polu bitwy - naszym łóżku
ciekawe...
Dziewczyny czytacie coś Waszym dzieciom? My dzisiaj czytałyśmy wiersze i nawet młoda była zainteresowana. Chciałabym kupić jakieś fajne, ładne wydanie wierszy Brzechwy ew innego autora. Macie jakieś do polecenia? -
Witam się i ja po dwóch dniach przerwy Ale z racji nowych zasad to pewnie już jestem wykleta z sierpnioweczek
tak czy inaczej jestem i się melduję po weekendzie u rodziców.A i od razu zaznaczę że ten tydzień będzie Extreme bo przeprowadzka więc już dziś melduję się na cały tydzień
Griszanka dziękuję za mile słowa pod adresem Leosia. Nasze dzieci są wszystkie cudne
A do burdelu Ofki chętnie się wybiorę mogę robić za szatniarezabka11, jesslin87, Paula_071, małaMyszka, Zetka, Weridiana lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015