SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa wrote:Apaczka teraz Ci moge napisac jak wygladala dzisiejsza gotowosc do jedzenia, a wiec jestem glodna, ale jesc z prawego cyca nie bede, dawaj lewego, ale tez sobie nie mysl, ze bede z niego jesc, po prostu przy nim kimne i ani waz sie ruszyct;)
A jak Natalka?Z reguły jest tak, że Natalka tak do 11 mało je. No nie chce jej się (tak to wygląda), troszkę possie po kilka razy (1.5 min może) aż zaczyna się odwracać, płakać, że już nie chce. To nie zmuszam. Nawet jak chce tylko pociumkać to jej przeszkadza mleko. Może tak się nasyca tym nocnym mlekiem? Nie wiem ale na pewno nie zachowuje się jak głodna. Po południu, wieczorem i w nocy jest lepiej z jedzeniem choć też nie idealnie. Dziwne to dla mnie ale już się przyzwyczaiłam. Poza alergią nie wygląda na chorą. Przybiera jak przybiera więc już trudno...sondy jej przecież nie założę
niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
Ja kiedyś śpiewałam w chórze w kościele to mogę robić za dużą grubą czarnoskora babę prowadzącą chór gospel
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 10:22
zabka11, aaaaga, małaMyszka, Paula_071, mamasia, jesslin87, Zetka, Martucha86 lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
apaczka wrote:Hmm u nas jest tak : w nocy jadłam parę razy. A teraz rano troszkę łyknęłam na popitkę
Z reguły jest tak, że Natalka tak do 11 mało je. No nie chce jej się (tak to wygląda), troszkę possie po kilka razy (1.5 min może) aż zaczyna się odwracać, płakać, że już nie chce. To nie zmuszam. Nawet jak chce tylko pociumkać to jej przeszkadza mleko. Może tak się nasyca tym nocnym mlekiem? Nie wiem ale na pewno nie zachowuje się jak głodna. Po południu, wieczorem i w nocy jest lepiej z jedzeniem choć też nie idealnie. Dziwne to dla mnie ale już się przyzwyczaiłam. Poza alergią nie wygląda na chorą. Przybiera jak przybiera więc już trudno...sondy jej przecież nie założę
To mozemy sobie reke podacJesli mi sie "przytrafi" drugie dziecko to od razu butla z mm.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 10:25
apaczka lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Nawet nie wiedzialam ze tak sie da:)
Ja też nieAle naciskam jeden, drugi, trzeci raz i się nie da polubić, a potem wskoczyły wszystkie naraz
Chyba też mam jakiegoś ostrzegawczego bana
niecierpliwa, Paula_071, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Hejka. Sorki ale chyba Was nie nadrobie.
Wczoraj Dominiś miał swoje Święto.
W kościele nie zapłakał a nie spał, ale chrzest odbył się po mszy.
Mąż się śmiał że witraże mu się spodobałynie mógł się napatrzeć.
Jak ksiądz polał go wodą to wogóle nic, na końcu zasnął.
Obudził się w restauracji po obiedzie jak jedliśmy ciasto.
A to my przed wyjściem http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e083b855ab70.jpg
i taki miał tort http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4da13c66c0ee.jpg
niecierpliwa, apaczka, magda sz, zabka11, Pulpecja, Katarka, agatka196, małaMyszka, Paula_071, Maniuś, mamasia, lys, Amberla, jesslin87, Neyla, Zetka, Martucha86, witaminkab, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:Hejka. Sorki ale chyba Was nie nadrobie.
Wczoraj Dominiś miał swoje Święto.
W kościele nie zapłakał a nie spał, ale chrzest odbył się po mszy.
Mąż się śmiał że witraże mu się spodobałynie mógł się napatrzeć.
Jak ksiądz polał go wodą to wogóle nic, na końcu zasnął.
Obudził się w restauracji po obiedzie jak jedliśmy ciasto.
A to my przed wyjściem http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e083b855ab70.jpg
i taki miał tort http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4da13c66c0ee.jpg
Jacy ładni:)Laura lubi tę wiadomość
-
Ofka ! oo to to ! Ja moge scinać knoty ! Kuźwa wtedy to dopiero złote klamki bedziemy miały, codziennie bysmy miały dobry utarg zapewne. Modły w intencji- 100zł, wejsciówka 2zł, środki czystosci 10zł...sie uzbiera
Laura- cóz za elegant!
Laura, małaMyszka, jesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Ofka ! oo to to ! Ja moge scinać knoty ! Kuźwa wtedy to dopiero złote klamki bedziemy miały, codziennie bysmy miały dobry utarg zapewne. Modły w intencji- 100zł, wejsciówka 2zł, środki czystosci 10zł...sie uzbiera
Laura- cóz za elegant!
-
Hejka
Melduje sie.pospalysmy z KLara do 9, oczywiscie wczesniej jedzonko o 5.
Teraz mala jeszcze bawi sie na macie i pewnie niedlugo drzemka.
Musze ogarnac chate i obrac ziemniaki na golabki.
Laura- cudnie wygladacie
Ofka - jak ministranci albo sluzki podczas modlow sa potrzebne to zglaszam sie do tego interesu
Piszecie i zimowych ubrankach- tez musze zakupic jakas czapke, bo mam same cienkie i niewiazane, efekt: uszy ciagle gole.
Kupa poszla, wiec leceLaura, jesslin87 lubią tę wiadomość